Opublikowano 20 czerwca 20177 l gry na 360tce ważyły po hm.. 8GB - średniotyle też danych pobierze się z momencie wrzucenia płyty do napędu, dalej grasz z HDD
Opublikowano 21 czerwca 20177 l No dobra to teraz pytanie czy jeżeli gra zainstaluje się na dysk to m$ pomyślał i nie trzeba wrzucać płytki do konsoli czy jednak bez płyty ani rusz?
Opublikowano 21 czerwca 20177 l No dobra to teraz pytanie czy jeżeli gra zainstaluje się na dysk to m$ pomyślał i nie trzeba wrzucać płytki do konsoli czy jednak bez płyty ani rusz? To raczej ty nie pomyślałeś xD wyobraź sobie, że kupujesz gre instalujesz i płyte sprzedajesz no genialny pomysł!
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Płyta to DRM. Co kilka minut napęd kręci płyta by sprawdzić czy dalej jest w środku.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l No dobra to teraz pytanie czy jeżeli gra zainstaluje się na dysk to m$ pomyślał i nie trzeba wrzucać płytki do konsoli czy jednak bez płyty ani rusz? To raczej ty nie pomyślałeś xD wyobraź sobie, że kupujesz gre instalujesz i płyte sprzedajesz no genialny pomysł! Biorąc pod uwage jak m$ jest zaawansowaną firmą w technologii to oczywiste że pierwsze co pomyślałem że każda gra posiada jakiś unikalny klucz rejestracyjny zapisany już wewnątrz płyty aktywowany przy uruchomieniu gry i dezaktywowany gdy gra zostanie uruchomiona na innej konsoli. Ale czego oczekiwać od konsoli z 720p c'nie? Huehue
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Profesjonalna konsola od 4theplayers nie jest pod tym względem profesjonalniejsza. Też musi płytka siedzieć.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l ostatnio był taki błąd w dashu, że FH3 działała bez płyty -jak ktoś sprzedał gre, a miał zainstalowaną jeszcze na HDD, to mógł normalnie odpalić.z płytą w napędzie grało się za czasów 720p i gra się w erze... 900p Edytowane 27 czerwca 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Sądze że skupili się na E3, przez to nie mając zasobów. Czy wyszło to już inna kwestia. Lub szykują coś większego..
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Coś ostatnio cicho w temacie wstecznej, od miesiąca chyba nic nie dodali :-/ Edytowane 27 czerwca 20177 l przez maciekww28
Opublikowano 28 czerwca 20177 l No i oczekiwana przeze mnie z niecierpliwością Mafia II. I L.A. Noire :)
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Wiem, że moja prośba akurat ma mierne szanse na zrealizowanie, ale nie obraziłbym się jakby Ace Combat 6 dało się odpalić na X1.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Jakiś ace Combat teraz ma wyjść to może przy okazji wrzucą ac6 do wstecznej
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Z płyty działa i ponoć jest PL. Ja mam cyfrówkę z EA Access ale ktoś wspominał o wersji PL z płyty.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l A co jeszcze idzie wrzucić? Najważniejsze już są :) Raczysz kolego żartować. A Ninja Gaiden 2 i 3 to gdzie?