Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Pewnie za chwilę wydam 99zł za cyfrową grę z 360tki <jeleń> Edytowane 16 kwietnia 20196 l przez Ins
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l O (pipi)ix. Double Agent w Enhanced i Blacklist te juz mam. Jutro ide po pudelko NG 2
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l 3 minuty temu, Ins napisał: Pewnie za chwilę wydam 99zł za cyfrową grę z 360tki <jeleń> Uff lombardzik ma za 3 dyszki.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Myślisz że chce mi się czekać do jutra ? xD Tak na serio to i tak w tej generacji jestem głównie all digital więc jakoś przeboleje tą cenę z kosmosu.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Kureła. Ja zaczekam. Mam nadzieję ze nikt mi nie sprzątanie sprzed nosa :p Jeszcze Maksio 3 i kapucyn bedzie siny
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Tak na dobrą sprawę zostały mi 3 tytuły, które chciałbym we wstecznej: 1. Jet Set Radio Future 2. Project Gotham Racing 3/4 3. Max Payne 3 Niestety tylko ostatnia pozycja ma realną szansę na pojawienie się w tym programie (yebane licencje).
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l PGR to ja bym przytulił ale dwojeczke. Ojej ile sie tam kudosów nabiło. Genialna sciagałka. Imo perfekt tego typu.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l W dniu 19.06.2018 o 18:52, Bansai napisał: Wczoraj wpadly szampanskie cyfrowe zakupy na Switchunia no to dzisiaj pora na Xbona: W dniu 20.06.2018 o 18:12, Czezare napisał: Masz X360? Przeca NG2 na bonie Ci nie pójdzie... W dniu 20.06.2018 o 18:23, Bansai napisał: Nie mam, ale za 2 dyszki zal bylo nie wziac, a nuz sie w koncu pojawi we wstecznej, to bede juz gotowy na sesje z najlepszym Ninja Gaidenem. I co tam @Czezare, zmalal, urus? A tak serio no to mega news dla mnie, jeszcze X ENHANCED, aww yis. Co prawda SC: BL i Conviction ogralem niedawno, ale chyba kupie sobie jutro po robocie Double Agent tez.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Bo troszku kuje w oczy DA czy Blacklist gdy nie jest enhanced, bo taki RDR czy NG1 bardzo robi różnicę. Ale będzie napyerdalanko. Piękny koniec dzionka
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Ehh NG2 - ostatni prawdziwy gaiden. Lece szukac pudelka i bedzie grane bo tej czesci chyba na MN nigdy nie przeszedłem.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Jak jutro pojawi się zniżka to się w(pipi)ię (no i będę męczył support o refunda). No ale tyle czekałem, że w sumie yebać to
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l ng2, fable2 i sc:conviction ulepszone dla kokxa co do pgr3/4 to fakt, nigdy tych gier nie zobaczymy we wstecznej przez licencje, niestety
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l No to od wstecznej jeszcze chcialbym tylko X enhanced Lost Odyssey i Max Payne 3 i moze wjezdzac nowa generacja.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Racja. Wlasnie sobie odpaliłem. No teraz on wygląda tak jak wtedy gdy na premierę spuszczalem sie nad graficzka. Żyletka
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Mam mokro...NG 2 zawitalo na Koxa, a ja moja kopie przytargalem 5 lat temu na ten brytyjski padol gdzie czekala tyle czasu na swoja szanse zablysniecia na One’ie. Chyba nawet misje kupie.