Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Lata temu zrobiłem calaka w NG na innym koncie, to teraz będzie okazja, żeby ponownie zagrać i zrobić 1000/1000. Pewnie ceny pudełkowe tych gier podskoczą :p

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 352,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ogralem NG2 i wszystkie Splinterki zeby sprawdzić jak wyglądają. Dostały nowe życie. Co tu więcej gadać. Wszystko żyletka obraz. W końcu pocisne Blacklist bo poprzednio to bolało już w oczy.

Za(pipi)ista sprawa. Jeszcze tylko Maksiu i bede spelniony jeśli chodzi o wsteczną z 360tki. 

Opublikowano
11 godzin temu, Bansai napisał:

I co tam @Czezare, zmalal, urus? :D

A tak serio no to mega news dla mnie, jeszcze X ENHANCED, aww yis. Co prawda SC: BL i Conviction ogralem niedawno, ale chyba kupie sobie jutro po robocie Double Agent tez.

Wiadomość o tym doniosłym fakcie doszła do mnie wczoraj, kiedy późnym wieczorem wracałem trójmiejską kolejką SKM z firmowego paintballa. Przyznaje, że gdyby nie to, że znajdowałem się w miejscu publicznym to bym...

clgh5JJ.gif

Tak czy inaczej; KURRRRŁA NARESZCIE!:banana:

PS: Jeszcze tylko NG3: RE i można śmiało zakładać kłódkę w tym temacie...

Opublikowano

A Max Payne 3 i Skate 2, to kurła gdzie?

Opublikowano

Double Agentt to chyba tylko pudło w PL wchodzi w grę? Nie widze na marketplace. 

Opublikowano

Double agent > Blacklist >>> Conviction ale przy wszystkich się dobrze bawiłem.Chyba wrócę do blacklist aby na 360 skończyć już w pudełku kupiłem jakiś czas temu i z bansai troszkę coopa zaliczyłem. BTW jeżeli chodzi gdzie kupić to w cex olsztyn widziałem wszystkie 3 za śmieszne pieniądze double agent chyba za 10 zł. Jak masz @mozi cex w mieście przejdź się, tam wszystko z 360 można za małe pieniądze dostać. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

W warszwie widze nie ma cexa ale zamówiłem za 15 zł z wysyłką XD. Dzięki Blant.

Edyta: co ten gaiden kurła. Wygląda pięknie i chodzi plynniusio. :mog:

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Tez kupilem :fsg: 

Jedyna sluszna wersja, a nie to gunwo Sigma 2

Opublikowano

Lokalny sklepik, dwie dyszki za pudełko - zapłaciłem i powiedziałem, że jak za gierkę tej jakości w 4K to kradzież, fajnie wyglądał typ chowający banknot do kasetki i mruczący pod nosem, że cena chyba pójdzie do góry :kaz:

edit: @Postal pewnie rozbija się o licencje które wygasły, jak w przypadku większości ścigałek.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Chyba faktycznie jeszcze Max Payne 3 i jestem kompletny jeśli chodzi w wsteczną

Opublikowano

Obok MP3 jeszcze Skate 2 by się przydał, jest lepszy od trzeciej części.

Opublikowano

Czuję w moczu, że o Skate 2 możemy zapomnieć. Pewnie jakaś licencja na kawałek muzyki lub pismo branżowe się przeterminowała :dunno:

Ewentualnie zwyczajnie mają temat w dupie, skoro S3 już dawno temu wypuścili. 

Opublikowano

No dobra, to NG3 Razor's Edge poproszę - trylogia w komplecie będzie

Opublikowano

Przepraszam, ewentualnie dodałbym jeszcze Ninja Blade, choć jak pamiętam gra miała totalnie zyebany system zapisu. Trzeba było zrobić CAŁĄ dużą misję i na końcu pokonać bossa, żeby gra raczyła się zasejwować. Mało kto pamięta, że to gra From Software...

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

Przepraszam, ewentualnie dodałbym jeszcze Ninja Blade, choć jak pamiętam gra miała totalnie zyebany system zapisu. Trzeba było zrobić CAŁĄ dużą misję i na końcu pokonać bossa, żeby gra raczyła się zasejwować. Mało kto pamięta, że to gra From Software...

Ja pamiętam, mam to w boxie ale to taki max 5/10 szpil

Opublikowano

Ale mnie wyjaśniają mobki na hardzie XD nie mam pojęcia jak ja to skończyłem na Master ninja. 

Opublikowano

Ehh MN, etap w Rosji i napier.dalanie przez mobki miliarda rakiet z bazooki xD 

Opublikowano

Najfajniejszy to I tak byl 13 chapter szczegolnie 2 x rasetsu xd

Opublikowano

Moge sobie kupic us ngb w pudle i grac na eu konsoli? Czy na gry z x1 jest blo. regionalna?

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Moge sobie kupic us ngb w pudle i grac na eu konsoli? Czy na gry z x1 jest blo. regionalna?

Z tego co pamiętam to nie, wsadzisz płytę i zassysa ci po prostu gierke

Opublikowano

NIe ma znaczenia. Kupujesz pudełko NTSC, a gra i tak zaciągnie wersje z aktualnie ustawionego regionu. Tak więc istotne jest tylko to czy w ogóle posiadasz dany tytuł.

PS. Pamiętać tylko trzeba by kupić NGB, a nie zwykłą wersje NG.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pytanko. Odpalam na koksie Bioshock Infinite wersje z xbox 360. Jest to tam sama wersja enhanced co w edycji collection? 

Opublikowano
37 minut temu, II KoBik II napisał:

Pytanko. Odpalam na koksie Bioshock Infinite wersje z xbox 360. Jest to tam sama wersja enhanced co w edycji collection? 

Nie, odpalasz wersje z x360