Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Lata temu zrobiłem calaka w NG na innym koncie, to teraz będzie okazja, żeby ponownie zagrać i zrobić 1000/1000. Pewnie ceny pudełkowe tych gier podskoczą :p
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Ogralem NG2 i wszystkie Splinterki zeby sprawdzić jak wyglądają. Dostały nowe życie. Co tu więcej gadać. Wszystko żyletka obraz. W końcu pocisne Blacklist bo poprzednio to bolało już w oczy. Za(pipi)ista sprawa. Jeszcze tylko Maksiu i bede spelniony jeśli chodzi o wsteczną z 360tki.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l 11 godzin temu, Bansai napisał: I co tam @Czezare, zmalal, urus? A tak serio no to mega news dla mnie, jeszcze X ENHANCED, aww yis. Co prawda SC: BL i Conviction ogralem niedawno, ale chyba kupie sobie jutro po robocie Double Agent tez. Wiadomość o tym doniosłym fakcie doszła do mnie wczoraj, kiedy późnym wieczorem wracałem trójmiejską kolejką SKM z firmowego paintballa. Przyznaje, że gdyby nie to, że znajdowałem się w miejscu publicznym to bym... Tak czy inaczej; KURRRRŁA NARESZCIE! PS: Jeszcze tylko NG3: RE i można śmiało zakładać kłódkę w tym temacie...
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Double Agentt to chyba tylko pudło w PL wchodzi w grę? Nie widze na marketplace.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Double agent > Blacklist >>> Conviction ale przy wszystkich się dobrze bawiłem.Chyba wrócę do blacklist aby na 360 skończyć już w pudełku kupiłem jakiś czas temu i z bansai troszkę coopa zaliczyłem. BTW jeżeli chodzi gdzie kupić to w cex olsztyn widziałem wszystkie 3 za śmieszne pieniądze double agent chyba za 10 zł. Jak masz @mozi cex w mieście przejdź się, tam wszystko z 360 można za małe pieniądze dostać. Edytowane 17 kwietnia 20196 l przez blantman
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l W warszwie widze nie ma cexa ale zamówiłem za 15 zł z wysyłką XD. Dzięki Blant. Edyta: co ten gaiden kurła. Wygląda pięknie i chodzi plynniusio. Edytowane 17 kwietnia 20196 l przez mozi
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Czy wiecie może jaki jest powód tego, że żadna część serii NFS nie trafia do wstecznej?
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Lokalny sklepik, dwie dyszki za pudełko - zapłaciłem i powiedziałem, że jak za gierkę tej jakości w 4K to kradzież, fajnie wyglądał typ chowający banknot do kasetki i mruczący pod nosem, że cena chyba pójdzie do góry edit: @Postal pewnie rozbija się o licencje które wygasły, jak w przypadku większości ścigałek. Edytowane 18 kwietnia 20196 l przez Bzduras
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Chyba faktycznie jeszcze Max Payne 3 i jestem kompletny jeśli chodzi w wsteczną
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Obok MP3 jeszcze Skate 2 by się przydał, jest lepszy od trzeciej części.
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Czuję w moczu, że o Skate 2 możemy zapomnieć. Pewnie jakaś licencja na kawałek muzyki lub pismo branżowe się przeterminowała Ewentualnie zwyczajnie mają temat w dupie, skoro S3 już dawno temu wypuścili.
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l No dobra, to NG3 Razor's Edge poproszę - trylogia w komplecie będzie
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Przepraszam, ewentualnie dodałbym jeszcze Ninja Blade, choć jak pamiętam gra miała totalnie zyebany system zapisu. Trzeba było zrobić CAŁĄ dużą misję i na końcu pokonać bossa, żeby gra raczyła się zasejwować. Mało kto pamięta, że to gra From Software...
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Ale będzie grane w Splintera Zaskoczenie mega, choć wszyscy chyba czekali od dawna i wierzyli, ale jednak surprise im się udał
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l 3 godziny temu, Czezare napisał: Przepraszam, ewentualnie dodałbym jeszcze Ninja Blade, choć jak pamiętam gra miała totalnie zyebany system zapisu. Trzeba było zrobić CAŁĄ dużą misję i na końcu pokonać bossa, żeby gra raczyła się zasejwować. Mało kto pamięta, że to gra From Software... Ja pamiętam, mam to w boxie ale to taki max 5/10 szpil
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Ale mnie wyjaśniają mobki na hardzie XD nie mam pojęcia jak ja to skończyłem na Master ninja.
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l Ehh MN, etap w Rosji i napier.dalanie przez mobki miliarda rakiet z bazooki xD
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l Moge sobie kupic us ngb w pudle i grac na eu konsoli? Czy na gry z x1 jest blo. regionalna?
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l Teraz, XM. napisał: Moge sobie kupic us ngb w pudle i grac na eu konsoli? Czy na gry z x1 jest blo. regionalna? Z tego co pamiętam to nie, wsadzisz płytę i zassysa ci po prostu gierke
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l NIe ma znaczenia. Kupujesz pudełko NTSC, a gra i tak zaciągnie wersje z aktualnie ustawionego regionu. Tak więc istotne jest tylko to czy w ogóle posiadasz dany tytuł. PS. Pamiętać tylko trzeba by kupić NGB, a nie zwykłą wersje NG. Edytowane 21 kwietnia 20196 l przez Ins
Opublikowano 24 kwietnia 20196 l Pytanko. Odpalam na koksie Bioshock Infinite wersje z xbox 360. Jest to tam sama wersja enhanced co w edycji collection?
Opublikowano 24 kwietnia 20196 l 37 minut temu, II KoBik II napisał: Pytanko. Odpalam na koksie Bioshock Infinite wersje z xbox 360. Jest to tam sama wersja enhanced co w edycji collection? Nie, odpalasz wersje z x360