Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

też sobie bardzo chwalę tę usługę, aczkolwiek dysk konsoli już nie bardzo.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Tak, full jest już od dawna.

Opublikowano

Wersja próbna BF1 to będzie full wersja w którą będzie można zdobywać achievy itd po prostu ograniczona czasowo, czy może jakaś specjalnie przygotowana wersja pod EAA?

Opublikowano

Wszystkie inne gry były normalnymi pełniakami z osiągnięciami tylko można było grać 10h więc nie sądzę aby z BF1 było inaczej. 

Opublikowano

Wczoraj ktoś na party mówil, że ma być kilka misji z singla jedynie a nie całość.

Opublikowano

Z tego co slyszalem to BF1 w EAA bedzie mialo do wyboru kilka map w multi i 2 misje kampanii.

Huehue.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

BF1 antycebula edition.

Opublikowano

Można już pobierać BF1 w ramach ea access. Trzeba odpalić aplikację ea access, wejść w ikonkę gry, potem dane gry, przeniesie nas do sklepu i kliknąć na bezpłatne demo, rozpocznie się pobieranie, waży 44,95 gb. Pewnie grać też już się da, podobnie było z Fifą 17.

Opublikowano

Dziwne, wczoraj o 22 uaktywniłem miesięczny kod który dostałem w pudle z konsolą i BF1 był tylko w opcji kup preorder czy coś podobnego...

Opublikowano

Sprawdzales przez aplikacje eaa access hub? Tam bierzesz bf1, dane gry i wyskoczy Ci bezplatne demo, klikasz i pobiera.

Opublikowano

Tak, wczoraj ją instalowałem z poziomu konsoli, sprawdze dziś jak wróce z tyrki :lapka:

Opublikowano

Po prosty znajdź zwykłą wersję w sklepie. Ona ma wersję demo. Właśnie jestem w głównym menu B1.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Czy B1 będzie od razu dostępny w EA Access po premierze? Czy na razie można liczyć tylko na te 10h jako trail?

Opublikowano

no do vault to chyba trafi za kilka miesięcy a nie na premierę..na premierę masz 10H i 10% zniżki. W sumie te 10H można nawet przed premierą wykorzystać.

Opublikowano

kur.wa mać

Od niedzieli próbuję zacebulować The Escapist. Najpierw odnośnik prowadził do pakietu podstawka+TWD, jak wchodziłem przez oddzielną kartę to wywalało, że 'witryna jest nieosiągalna'. Dałem sobie spokój, teraz spróbowałem, odnośnik zadziałał dobrze, klikam aby zacebulować, pokazał się szary prostokąt i nic. Próbuję odświeżyć stronę 'witryna jest nieosiągalna'. WTF MS

Opublikowano

Dodaję przez stronę właśnie.

A gold nie wygasł, I am alive dodał się bez problemu. Gold aktualnie do grudnia. 

Spróbuję przez konsolę chociaz tego nie lubię. :/

@e: Poszło przez konsolę no ale kurde dziwne, że przez stronę nie działa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czy jak mam zdrapkę 50zl to mogę doładować konto na XONE i z tego zapłacić za przedłużenie eaaccess? Czy za eaaccess tylko karta/paypal?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Słyszałem, że mają rozdawać przez Armię Zbawienia i Polski Czerwony Krzyż.