Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Tak jest akurat z każdą grą, nie wiem czemu, ale DLC nie mają permanentnych obniżek ceny i dochodzi do komicznych sytuacji gdy po 2 latach nowa gra kosztuje 70 zł, a DLC do niej 2-3x tyle.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Temat przerabiany pewnie pierdyliard razy, ale chcę się upewnić, bowiem z tego co wyczytałem na internecie, to po skończeniu się golda i nie przedłużaniu go:

-gry na X360 zostają i można w nie grać bez subskrypcji

-gry na XOne są przypisane do konta, ale ich uruchomienie wymaga odnowienia subskrypcji

taknie?

edit: yay!

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

Don jak to dlaczego? W ten sposób właśnie można zarabiać na używanych gierkach. Podstawka będzie krążyć w obiegu za grosze a DLC trzeba kupować cały czas i to za więcej niż sama gra. Wychodzi w BC później gierka i znowu kasa leci strumieniami.

Opublikowano

Star Warsy od kiedy beda dostepne w EA ACCESS? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GwG na grudzień: Xone outlast i sleeping dogs de + burnout paradise i outland

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no nieźle 

Opublikowano

Burnout :) nigdy do tej gry się nie przekonałem wolałem te nie sandboksowe części ale spoko może tym razem. Reszta meh . Outland to platformer który mam od dawna a nawet nie zagrałem . Outlast w plusie na ps4 nie potrafiłem skończyć. Za bradzo się bałem tych etapów w ciemności.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Outlasta sie boje :( ale Spiace Psy chetnie ogram, mam na steamie ale jakos nie moglem sie za to zabrac. Outland nawet nie wiem co to jest, a do Burnouta rowniez nie moglem sie przekonac po pewnym czasie, ale moze teraz sie wezme (taa jasne, zwlaszcza, ze tyle gier lezy i sie kurzy). Ogolnie spoko GwG, bez szalu ale spoko.

Opublikowano

No fajny zestaw, dobrze będzie mieć Paradise w cyfrowej wersji, mocno ogrywałem, jedna z moich pierwszych gier na X360. Outland chętnie ogram, może też Outlast.

Cx4OYiTVIAEXsF1.jpg

Opublikowano

spiące psy ograłem na x360 i całkiem miło wspominam. myślałem o remasterze na xone bo wiele razy w promocji było ale stwierdziłem że poczekam bo może kiedyś będzie w goldzie jak inne gry SE. no i się doczekałem :) BP również na propsie, goty ścigałka, chętnie powrócę do niej i pogram dla przyjemności.

Opublikowano

Sleepng dogs juz mam, outlast mnie nie interesuje a outland i burnoit paradise nie znam. Liczyłem na FFXIII a dostałem jakiś crap. Jestem zawiedziony.

Opublikowano

Teoretycznie oferta średnia.

Sleeping Dogs były już (chyba) na X360 ale była blokada regionalna i nie pobrałem - dla mnie OK.

Mam wrażenie że Outlast już było... ?(jakiś horror był na początku GwG na XOne)-nie lubię horrorów no ale może z kumplem sprawdzimy.

Outland - kiedyś chyba sie zastanawiałem nad kupnem i nawet nie wiem czy mam :/

Burnout Paradise - wstyd że w pełniaka nigdy nie grałem więc może w końcu wypróbuję. Chociaż w kontekście FH3nie będzie łatwo.

W sumie jak dla mnie oferty tak dobrej dawno nie było.

Obiektywnie - średnio.

Opublikowano

Kiepska oferta :/ miałem nadzieje że na święta dadzą coś lepszego

Opublikowano

burnoit paradise nie znam

:notsure: jak ty możesz w lustro patrzeć?

Opublikowano

Paradise ma opcje grania w splicie?

Opublikowano

Ekstra! Szkoda, że na ostatniej wyprzedaży kupiłem Outlast hue, hue... dobrze, że chociaż wersję deluxe z DLC Whistleblower kupiłem.

Odpowiadając na pytanie kolegi wyżej - nie BP nie ma splita.

Opublikowano

Ładny prezent pod choinkę. W 3 gry nie grałem. :xboss: