Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra oferta (co ciekawe, każda z tych gier była już w ps+, taki outland ze 4 lata temu):

Sleeping Dogs: mocne 7.5/10, klimatem zawstydza GTA, byłoby wyżej, ale kartonowy model jazdy przeszkadza

Outland: 7.5/10 bardzo przyjemny platformer z elementami metroidvanii , choć nie jestem fanem gatunku to dobrze się grało

Outlast: fanom horrorów odradzam, prostacka gra. Jak ktoś natomiast nie wyssał silent hilli, sirenów i innych fatal frame'ów z mlekiem matki to może obadać z kumplem przy piwie. 5/10

Burnout Paradise: bujanie się po mieście przyjemne, same wyścigi oskryptowane i po czasie nudzą, stunty najlepsze były. Dużo contentu, 8/10

Ocena ogólna oferty 7.5/10. Pozdrawiam redaktora naczelnego i pamiętajcie #uwolnijmy liosum_ot_aisnab

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Burnout na XO   :obama:   bardzo dobra oferta.

Opublikowano

Akurat kupiłem psy w pudełku ze dwa tyg temu, przynajmniej artbook to wynagradza jakoś.

Outland mi się bujało w głowie od dawna, ale nie mogłem tytułu skojarzyć, dzięks MS.

W BP może nabiję trochę punkcików, chociaż na ps3 prułem w to równo i nie wiem, czy wciąż mnie oczaruje. Outlast też moźe kiedyś.

No bardzo solidnie.

Opublikowano

W Paradise działają serwery?

Opublikowano

tomzacz - skoro wchodzi do wstecznej, to nawet jak już nie chodzą, to zaczną ;)

oferta niezła, ale zerknę pewnie tylko na definitywnie śpiące psy, bo horror nie dla mnie, outland do mnie nie przemawia, a burnouta mam na ps3 i absolutnie mi do gustu nie przypadl przez zyebane otwarte wyscigi

Opublikowano

za darmo elder scrolls online tumril ulitimed. gra 74,1 gb do pobierania, pobieracie? ja nie pobieram, a wy?

Opublikowano

Gold w tym miesiacu zayebisty. Sleeping Dogsow to w sumie jeszcze nie ogralem tylko Outlast ostatnio na PS4 kupiłem ale i tak jest spoko.

Opublikowano

Sleeping Dogs wlasnie sie pobiera. Gre zrobilem na 100% na poprzedniej generacji i chetnie w cenie Golda zrobie to ponownie. Udany miesiac.

Opublikowano

Ja też pobieram ale 100% zrobiłem na obecnej generacji. Pobieram tylko po to żeby pół godzinki po mieście pojeździć i muzyki posłuchać. :-D

Opublikowano

Przesz mówiłeś, że nudne ;p

Opublikowano

no ale dlc które chce sprawdzić moge sobie kupić :) i tak wiem to nie titanfall że był z wszystkimi dodatkami. 

Opublikowano

Jak masz DLC kupować, to lepiej wyjdziesz przy pudełkowej edycji ultimate bo kosztuje 130zł a seasson pass 200zł

Opublikowano

przepustka 110 zł a liczę na przecene w święta i za grosze a jak nie to tylko dlc jedno które mnie interesuje za niecałe 50 zł:)  Spokojnie ciśnienia nie mam a gra zyska drugą młodośc bo film i ea access :)

Opublikowano

hehe może jakieś forumkowe granie na święta ?

Ja sie pisze chetnie ;) Swego czasu ogrywalem na ps4, wiec chetnie i na xone pocioram.