Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
3 minuty temu, SpacierShark123 napisał:

Ło ło ło , czyli te exy co są Forza Horizon 4 , State of Decay 2 , SoT nie znikną już z listy? 

Si

Opublikowano
8 godzin temu, adi.ldz napisał:

To prawda. Ciężko dopatrzeć się tu jakiegoś schematu. Na moim koncie zniknęła 6m za 87zł jakoś jak wrzucili wyprzedaż świąteczną i mam tylko 1zł za miesiąc. Mi Game Pass wygasł jakoś w listopadzie. Na koncie żony też tylko opcja za 1zł. Jej wygasł z tydzień temu (a też miała wcześniej dostępną tą na 6 miesięcy). Wziąłem u niej ten 1 miesiąc to tylko można wydłużyć już za 40zł. Wdziałem w necie, że niektórzy  byli wstanie aktywować 1 miesiąc za 1zł i dodatkowo 6 miesięczną promocję.

Niezbadane są działania Microsoftu :D

Poczekaj kilka dni i powinno się pojawić.

Opublikowano

Nic nie przepadło, dalej będziesz mógł kupić pół roku za 87zl

Opublikowano

Musisz sprawdzać co jakiś czas  bo raz jest 6 miesięcy w promocji a po chwili znika na moment/

Opublikowano

Zawsze możesz zrobić drugie konto i z niego opłacić pół roku :lapka: 

Opublikowano
87zł to oferta czasowa a teraz miesiąc już opłacony i jedynie kolejny za 40zł mogę brać.

Ewentualnie na Amazonie masz rok za £48
Opublikowano
W dniu 24.12.2018 o 01:12, sprite napisał:

Poczekaj kilka dni i powinno się pojawić.

Miałeś rację. Na koncie żony po 2-3 dniach od zakupu 1 miesiąca za 1zł pojawiła się znowu opcja na 6 miesięcy.

Opublikowano

Z racji, że Sniper Elite 4 jest w XGP, byłby ktoś chętny na coopika? :lapka: 

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Z racji, że Sniper Elite 4 jest w XGP, byłby ktoś chętny na coopika? :lapka: 

Ogrywam singla, chyba 6 misja. Nie sprawdzałem coopa na czym polegaale mozna spróbować (urlop do 6 stycznia).

Opublikowano

W końcu coś ciekawego. Te Ashen, Below i Hellblade mi się nie podobają i tylko w Kingdom Two Crowns się wkręciłem tyle, że siedzenie przy tej gierce to takie trochę marnowanie czasu xd

Opublikowano

Siedzenie przy jakiejkolwiek gierce to marnowanie czasu :sapek:

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

W końcu coś ciekawego. Te Ashen, Below i Hellblade mi się nie podobają i tylko w Kingdom Two Crowns się wkręciłem tyle, że siedzenie przy tej gierce to takie trochę marnowanie czasu xd

Może pora na zmianę hobby? :lapka: 

Opublikowano

Nie dzięki.

Grał ktoś w to Kingdom Two Crowns? Jest tak zbugowane, że sobie daruję. Zrobiłem chyba z 30 dni na czwartej wyspie, zapisałem, poszedłem na zakupy, odpalam znów i wczytuje mi się pierwsza mapka i dostaje osiągnięcie za zniszczenie portalu w ciągu dziesięciu dni. Drugi raz to samo. Wcześniej miałem zapis z trzeciej wyspy, a przy wczytaniu gierki obudziłem się na pierwszej i dostałem osiągnięcie za opuszczenie wyspy w szóstym dniu. Trochę śmiesznie, że są takie bugi w takiej małej gierce xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
32 minuty temu, hav7n napisał:

Summon @blantman

no achievementy dziwnie wpadają ale to dla mnie nie jest bug. Poza tym nic nie zauważyłem złego z grą

Opublikowano

kolejny slaby miesiąc sie zapowiada :/ pewnie mam te gry na półce