Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

A i jakby ktoś przegapił wszystkie 26 nowych gier już są dostępne w GP

https://www.trueachievements.com/n38003/six-more-games-join-xbox-game-pass-bringing-this-weeks-total-to-26

Ktoś tutaj siedzi w temacie indie/niezależne/niedocenione i mógłby coś polecić z tej listy? Oczywiście poza Hollow Knight. 

@Rozirzuć okiem proszę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

The Turing Test jest bardzo spoko symulatorem chodzenia z zagadkami trochę inspirowanym Portalem, Steamworld Dig 2, Guacamelee 2, Shadow Tactics, Thimbleweed Park i Battle Chasers mogę zdecydowanie polecić. 

Opublikowano
Godzinę temu, chris85 napisał:

Ktoś tutaj siedzi w temacie indie/niezależne/niedocenione i mógłby coś polecić z tej listy? Oczywiście poza Hollow Knight. 

@Rozirzuć okiem proszę. 

Guacamelee 2, Lichtspeer (niedoceniana gierka polskiego studia, przyjemny klimat i dużo żartów i nawiązań), Moonlighter (teraz z większą ilością contentu), SteamWorld i Thimbleweed Park, tak jak Bartek powiedział.

Opublikowano

Czy ktoś kupował już tego GP ultimate?Jest w promocji za 4 zł na miecha.Golda mam do września a gp dziś mi się skończył.Jak wykupie dziś to przedłuży mi golda?Czy to jest tylko miesiąc tego i tego liczony od momentu zakupu.

Bo GP nie potrzebuję a miesiąc golda za 4 zł to by było na :cebula:

Edytowane przez czesio83

Opublikowano
9 minut temu, czesio83 napisał:

Jak wykupie dziś to przedłuży mi golda?

Zmieni Ci subskrypcję na XGPU. Będziesz miał Golda i Game Passa do października.

Opublikowano

Jak juz macie gp ultimate na xboxie to na pc polecam obadać into the breach i sly the spire, gry pójdą na lodówce, a jedne z lepszych gierek z tamtego roku.

Opublikowano

Mam game passa i chcę ściągnąc sobie FM2019. Zamiast ramki z "zainstaluj" mam "dołącz do gp" Jak to załatwić? Subskrypcja działa, bo zainstalowane wcześniej forza i gyrosy chodzą.

Opublikowano

Masz aktywny Game Pass na PC bądź Ultimate? Forza/Gearsy mogły działać na konsolowym GP dzięki Play Anywhere.

Sprawdź czy masz ten sam komunikat z innymi grami (np. Into the Breach).

Opublikowano

Jest tak jak piszesz. Czyli są tak jakby 2 gamepassy? Jeden, który działa z play anywhere i ten drugi do PC? 

Opublikowano
12 minut temu, Kosmos napisał:

Jest tak jak piszesz. Czyli są tak jakby 2 gamepassy? Jeden, który działa z play anywhere i ten drugi do PC? 

Masz aktualizację win 10 i aplikacje game pass? Trzeba ją zainstalować. Mi gry chodzą ale z apki game pass pc. Game pass ultimate to game pass Xbox plus pc. Jak kupiłeś jakiś czas temu game pass na Xbox one to możesz teraz upgrade za 4 zł go do ultimate zrobić. Jak na samym pc się kupuje to nie wiem. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
20 godzin temu, Bzduras napisał:

Zmieni Ci subskrypcję na XGPU. Będziesz miał Golda i Game Passa do października.

No to nieźle można przycebulić.Kupić golda na rok z allegro + ultimate za 4 ziko i mamy gmpasa na 13 miesięcy.

I jest tak jak mówiłeś po zakupie zmieniło mi subskrybcję na ultimate.:thanks:

Opublikowano
30 minut temu, czesio83 napisał:

No to nieźle można przycebulić.Kupić golda na rok z allegro + ultimate za 4 ziko i mamy gmpasa na 13 miesięcy.

Dokładnie tak ludzie robili ;) A nawet lepiej, bo kupujesz rok Golda i rok GP + ten upgrade do XGPU i masz 25 miesięcy abonamentu.

Opublikowano

Jak mam grę z gamepassa,a chcę kupić DLC to rozumiem,że będzie działać dopóki mam wykupioną subskrypcję na główną grę?
Ktoś tak robił może?

Opublikowano

Spencer mowi że miało by sens połączenie GamePassa i xCloud ;)

Cytat

We haven't talked about the business model yet. We're here with the public preview to let people try it out, which is cool. It's the first time we've had a hands-on for people who don't work at Microsoft, so we're learning a lot and listening a lot. We announced a date for when it's coming, and we will be talking about a business model before it comes so people know what to do to sign up. As you think about a subscription like Xbox Game Pass, I do think the idea of Xbox Game Pass and an xCloud-like subscription makes a ton of sense. Think about what the convergence of those two things looks like. I think it's smart to think about. We haven't announced anything there, but I'd say that idea makes a ton of sense. How do I build my library? Xbox Game Pass is a great way for you to secure a bunch of content. Then, how do I get access to that library wherever I go? Do I use hardware that's Microsoft's or hardware that's my own in my home?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Do usługi Xbox Game Pass na PC dodano właśnie następujące gry:

Prey

Goat Simulator for Windows 10

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Opublikowano

w XGP jest już ponad 250 gier (XBOX) za cenę dwóch paczek fajek a jak się trafi na promkę to w cenie browara  :xboss:

Dziwne że MS nie zmieni swojego hasła reklamowego z ''ponad 100'' na ''ponad 200''

Opublikowano

Są jakieś promki teraz na GP? Wyjalbym z szafy klocucha.

Opublikowano

Jest miesiąc GP Ultimate za 4zl bodajże, a jak masz inne abonamenty aktywne to się to ładnie sumuje w jedną usługę. 

Opublikowano

Na Amazonie 3 miesiące gamepass ultimate za cenę jednego miesiąca 

Opublikowano

Tylko jak ktoś nie robił promki z gamepassa/golda na Ultimate. Można się nieźle naciąć

This offer is limited to 1 redemption per Microsoft Account per year. If you already redeemed an introductory offer of Game Pass Ultimate in your account, this token will not work.

Opublikowano
3 godziny temu, kubson napisał:

Na Amazonie 3 miesiące gamepass ultimate za cenę jednego miesiąca 

wszedzie teraz sa takie promocje, każdy sklep