Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

SWOS! :banderas:

Mam od lat, kupione jeszcze za MSP, ale może jakiś online ruszy i uda się zdobyć ostatnie osiągnięcie jak się jakiś leszcz trafi ;) Chętni?

Opublikowano
9 godzin temu, marbel007 napisał:

SWOS! :banderas:

Mam od lat, kupione jeszcze za MSP, ale może jakiś online ruszy i uda się zdobyć ostatnie osiągnięcie jak się jakiś leszcz trafi ;) Chętni?

Jak kupie DŻOJTIK to cie rozniese a tak.. To na pewno sprawdze czy jeszcze zapłakę nostalgią. 

Opublikowano
2 godziny temu, II KoBik II napisał:

Jak kupie DŻOJTIK to cie rozniese a tak.. To na pewno sprawdze czy jeszcze zapłakę nostalgią. 

Nie grałem kilka lat w to ale sporo funu miałem. Fajne odświeżenie gry i feeling ten sam co kiedyś.

Opublikowano
W dniu 27.04.2020 o 13:57, Matriks_1111 napisał:

Na pepperze to można wyczaić spokojnie nawet i 11-15 miesięcy GPU za średnio 130 zł ;) 

Tutaj kilka przykładów ;)

Z użyciem VPN - 15 miesięcy

Bez VPN - 11 miesięcy

to jest aktualnie najlepsza oferta na GPU? 

"Oferta dotyczy tylko nowych i powracających subskrybentów" mam odczekać aż mi aktualny abonament zleci i wtedy to ponownie załadować? Abonament za 4 zł już wykorzystałem. 

Opublikowano

o spoko miesiac, bedzie grane 

Opublikowano
13 minut temu, D.B. Cooper napisał:

czyli xbox live gold na rok+ gp po normalnej cenie to jedyna opcja? 

Gold na rok, a później GamePass ULTIMATE, nie zwykły. Najpewniejsza opcja.

Opublikowano
4 godziny temu, marbel007 napisał:

Nie grałem kilka lat w to ale sporo funu miałem. Fajne odświeżenie gry i feeling ten sam co kiedyś.

Kurła co to za piękne miodowe czasy były oblane takimi pokładami grywalności, że michałek sam brykał. 

Batalie z ojcem i kumplami. Dżoje łamane, ciepane z wqurwu. Ah i te skladanie sprężynek do kupy xD

Gumki były trwalsze ale też miażdżone. 

Jestem ciekaw jak to teraz wypada grając na krzyźaku i czy jest w Tony Yeboah :ragus:

Opublikowano

Popękane styki w Pythonie :banderas:Nie było lepszego joya wtedy.

Ja miałem wersję SWOSa z wczytanymi nazwiskami (podobno w oryginale nie było), gdzie z braci de Boer w Ajaxie jeden był czarny :D

Opublikowano
3 godziny temu, Daddy napisał:

Już dostępne  :banderas:

Kurde właśnie wziąłem passa znów, a bardzo chciałem w to zagrać i się zastawiałem czy nie brać na Switcha, a tu cyk w passie. :xboss:

Opublikowano

Streets Of Rage 4! OMG ile tam jest hektolitrów miodu!:banderas:Chyba nie warto dla tej gierki zakładać nowego topicu, ale napiszę, że ultragrywalna to pozycja i z całą pewnością nie jest łatwa. O ile z niemałym trudem bodaj za czwartym razem udało mi się przejść Stage 1 na Normalu to już w następnym rozdzialiku kolesie z tarczami i pałkami wyjaśniają mnie w pewnym momencie w sposób bezdyskusyjny. Ściągać i grać jak Pan Spencer daje!

Opublikowano

Street of Rage 4 no dobra gierka, właśnie skończyłem 8-/10

na plus

- oldschool

- oprawa

- wysoki poziom trudności

- co-op kanapowy do 4 graczy jak i online do 2

na minus 

- przejście gry to z 2-3h  xD

- w większości leveli słaba muzyka

- ślamazarność postaci

Dzięki panie Spencer bo w życiu bym nie dał 114zł za tą grę, z ceną to pojechali grubo.

Opublikowano

To beatem up to nie ma co oczekiwać 10h 

ja gram na normalu jestem w 6 planszy i jest super, jutro pewnie skończę no ale to jest tego typu gierka żeby co chwile do niej wracać 

Opublikowano
12 godzin temu, kubson napisał:

to jest tego typu gierka żeby co chwile do niej wracać 

...tym bardziej, że jest przecież kilka postaci do ogrania. No i jak już Daddy napisał jest coop online:banderas:

Przy okazji pytanko. Po drodze zbiera się szmal. Na coś można go wydawać?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Tylko High Score, w ogóle przeglądałem achievemnty i niektóre mocne są jak np skończyć wszystkie etapy na randze S w trybie hard lub ukończyć level bez otrzymania obrażenia 

Opublikowano

Ktos z was ma/mial problem z "zakupem" gier z golda z 360 przez przegladarke? Od ostatniego miesiaca mam problem, ze po potwierdzeniu zakupu kolko sie caly czas kreci i nie przechodzi dalej.

Opublikowano

Ta. U mnie tak samo. Próbowałem na operze, firefox, Chrome i nawet edge. Wszędzie to samo. A na konsoli w ogóle mi nie pokazuje swos. Tylko dwie gierki z one. Nawet wyszukiwanie w sklepie nie pokazało gierki.