Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ja tak samo, jednak zostanę przy L4D2 jak będę mieć ochotę na jakieś niezobowiązujące strzelanko do zombiaczych ryjców. Nieładna zagrywka :/

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ja zagram chwilę zobaczyc czy cokolwiek poprawili względem bety. Jeżeli nic to leci z dysku az nie bedzie patcha umożliwiającego progress z botami w SP i wtedy chociaz mapki obadam czy spoko (te w becie było całkiem ok).

Opublikowano
38 minut temu, Bzduras napisał:

Ja tak samo, jednak zostanę przy L4D2 jak będę mieć ochotę na jakieś niezobowiązujące strzelanko do zombiaczych ryjców. Nieładna zagrywka :/

Polecam zagrać w Black Ops Cold War w takim razie, tryb Zombie jest zajebisty.

Opublikowano

Nie wątpię, ale L4D2 ma dla mnie jedną przewagę: już mam je kupione. Na CoDa szkoda mi siana, zwłaszcza, że to gierka głównie pod online, które mnie nie urządza.

Opublikowano

Premiera Evil Genius 2 w GP 30 listopada

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Premiera Evil Genius 2 w GP 30 listopada

ciekawe czy wyląduje też w gp na pc. Bo chętnie bym ograł ale na konsoli takie gry nie bardzo 

Opublikowano

Evil Genius 2 można pobrać i normalnie odpalić w ramach XGP (konsola i PC). Spencer nawet się już oficjalnymi terminami premiery nie przejmuje :D  Pewnie zaraz naprawią, ale dobra akcja.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Kurka rurka myślałem że Phoenix point jest tylko na pecety, a tu mile zaskoczenie. Zdecydowanie polecam fanom X-COM

Opublikowano
W dniu 9.10.2021 o 20:26, Wredny napisał:

No ja zamierzam kupić sobie FC Instincts/Predator na X360, bo działa we wstecznej - co prawda to nie do końca jest oryginalna jedynka, ale będzie musiało wystarczyć.

Ta gra to gówno od ubisoftu zrobione na szybko pod konsolę. Jedna z nielicznych gierek 2/10, w jakie grałem.

W dniu 9.10.2021 o 19:43, milupl napisał:

Też mnie to dziwi, że seria Crysis zawsze była traktowana jako benchmark dla nowych kart graficznych. Ja ukończyłem wszystkie 3 części na konsoli i bawiłem się bardzo dobrze. Pierwszy Far Cry to w ogóle był killer, nawet gdy w tym samym roku wychodziły Doom 3 i Half Life 2. Żałuję trochę że finalnie go nie ukończyłem, próbowałem co prawda na ps3, ale dla mnie było już zbyt dużo  archaizmów.

Dokładnie tak. Far Cry 1 był znakomity swego czasu - dawał poczucie zwiedzania wyspy wg swojego widzi-misię, natrafiało się na jakieś ruiny itp., dawał poczucie nieliniowości, no i skradało się kiedyś przyjemnie, wrogowie nie widzieli nas w krzakach i nie było to zaznaczane ciemniejącym ekranem. Crysis 1 natomiast miał w dużej mierze to samo + moce + dobrą fizykę.

Opublikowano

Mam wykupionego gamepassa na 3 lata, jestem zalogowany, czy ktos

mi wytłumaczy O CHUJ CHODZI? Komunikat pojawia się nie tylko przy grach z

gamepassa ale rowniez

kupionych na własność..

5B919A75-DD2E-4867-BEBD-9AAB86A5C47E.jpeg

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie szanowałeś marki.

A tak na serio, spróbuj się przelogować albo usuń wszystkie profile z konsoli (nie jestem pewien czy nie usunie to zainstalowanych gier) i zaloguj się na nowo. Jeśli nie pomoże to support.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

@izon od czasu do czasu czasami tak się dzieje. zwykły error. sam ze 2-3 razy już tak miałem, po jakimś czasie problem sam znikał. poczekaj, sprawdź status usług na stronie. jak nie minie to support.

Opublikowano

Względnie standardowy troubleshooting - pełen reset konsoli, wylogowanie i zalogowanie, wrzucenie konsoli w offline i znowu online. Może coś pomoże.

Opublikowano

Panowie dzięki, dwa restarty, kilka głośnych przekleństw i jestem na powrót w cudownym świecie Psychonauts 2. Za dobra jest ta gra żeby tak człowiekowi szargać nerwy :)

Opublikowano

Wystarczyłoby sie wylogowac i zalogowac jeszcze raz. Nie trzeba wylaczac konsoli. Pewnie ustawienie konsoli domowej zapobiegloby temu w ogole.

Opublikowano

W sumie bez różnicy, konsola włącza się ponownie pare sekund :)

Opublikowano

Nie wiem czy wrzucanie takich informacji ma sens, to raczej oczywiste że na konsoli gdzie jest Game pass zagra w grę  zdecydowanie więcej ludzi, bo nie trzeba wydawać 250 zł. 

Opublikowano

Nie no super statystyka :-D sam to gówno włączyłem tylko dlatego że jest w passie. 

Opublikowano

Tylko pytanie ile osób posiedzi dłuzej niz tydzien. U mnie wyleciało z dysku wczoraj. Wróci jak będzie można progresowac w single player. Wtedy może nawet i kupię.

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał:

Tylko pytanie ile osób posiedzi dłuzej niz tydzien

nie chcę porównywać tych dwóch gier, ale to samo pytanie ludzie zadawali przy okazji np. SoT, a potem cyk  ponad 20 milionów graczy i od lat jedna z najpopularniejszych gier na Xboxie.

Opublikowano

Btw. te liczby w rzeczywistosci sa wyzsze, bo te strony pokazuja tylko ilu z zarejestrowanych uzytkownikow w to grało. Oczywiscie po stronie xboxa i tak bedzie przewaga.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Btw. te liczby w rzeczywistosci sa wyzsze, bo te strony pokazuja tylko ilu z zarejestrowanych uzytkownikow w to grało. Oczywiscie po stronie xboxa i tak bedzie przewaga.

no to prawda to tylko mały ułamek całości danych, podobnie jak wrzucanie informacji o sprzedaży pudełkowej w UK, gdzie z roku na rok sprzedaje się coraz więcej cyfry i pudełka to mniejszość na rynku.

Opublikowano

Kurde, riftbreaker juz w pasie, a ja zaczalem grac w immortals od ubigods :nosacz2: Jakis zagrajmer bedzie dzis testował?