Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Wróciłbym do Obliviona, ale w nowej odsłonie. To był mój pierwszy TES na poważnie, bo Morrowind zawsze mnie odrzucał.

Opublikowano
14 minut temu, Figaro napisał(a):

Co oni zrobili z tymi kolorami :( Czekam na info co z systemem levelów.

Opublikowano

Tego dredża już dawali wszędzie za darmo. Reszta gierek spoko a gta nawet nie będę komentował.

Opublikowano
40 minutes ago, Chewie said:

Tego dredża już dawali wszędzie za darmo. Reszta gierek spoko a gta nawet nie będę komentował.

Nie wszędzie tylko na Epicu w wersji PC

Opublikowano
15 hours ago, Figaro said:

Co oni zrobili z tymi kolorami :( Czekam na info co z systemem levelów.

Mają go poprawić, ale jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy.

Opublikowano

Na szczęście kolorki to nie problem na PC bo będzie można sobie zmienić jak się chce, gorzej na komsoli. UE5 z modami będzie lipa ale do końca roku ma wyjść jeszcze ten fanowski remake na silniku skyrima więc luz.

Opublikowano

Ciekawe, czy jutro na serio wjedzie shadowdrop w postaci Obliviona.

Opublikowano
W dniu 16.04.2025 o 00:12, Chewie napisał(a):

Wypadało by zrobić Kone 2 skoro zaliczyłem jedynkę ale czasu pewnie starczy tylko na The Rewinder

ja właśnie cisnę Konę 2 bo wypadałoby mieć 100% skoro jedynkę scalakowałem niedawno. mapa jest bardziej rozległa, jeszcze więcej głupot do zbierania i wąchania zakamarków. fajna gra, ciekawy klimat ale to kompulsywne zbieractwo mogli sobie darować albo mocno ograniczyć. video guide ma 5h, wiec realnie wyjdzie koło 10 godzin grania.

Opublikowano
56 minut temu, Colin napisał(a):

ja właśnie cisnę Konę 2 bo wypadałoby mieć 100% skoro jedynkę scalakowałem niedawno. mapa jest bardziej rozległa, jeszcze więcej głupot do zbierania i wąchania zakamarków. fajna gra, ciekawy klimat ale to kompulsywne zbieractwo mogli sobie darować albo mocno ograniczyć. video guide ma 5h, wiec realnie wyjdzie koło 10 godzin grania.

TA podaje 8-10 godzin. Jedynkę ogarnąłem bez poradnika, tylko na końcu użyłem do znalezienia ognisk bo bym szukał po ciemku jak debil przez kolejne 10h.

Opublikowano

Powoli kończy mi się Game Passowe eldorado, które trwało około 2,5 roku (za około 250 zł), mam subskrypcję do 22 maja i pokazuje mi aktualnie, że od tego dnia będę płacił 54,99 (za Ultimate). Czyli wychodzi na to, że to stara cena. Ktoś tak miał? Faktycznie tyle będę płacił czy się zmieni jednak na tą aktualną cenę, czyli 73,99? W obliczu raku promek te 55 zł brzmi całkiem spoko.

Opublikowano

55 zł to na pewno nie za Ultimate. Przeczytaj jeszcze raz co tam jest napisane.

Opublikowano

Ja wiem, że tyle nie kosztuje, ale mam tak napisane na koncie. Ale chyba nic z tego, bo na początku kwietnia musiałem wyłączyć i włączyć płatności cykliczne, co rozwiązało problem z logowaniem na konto na Xboxie 360 i widzę, że po tym dostałem maila odnośnie odnowienia subskrypcji i tam już jest kwota 73,99.

Zrzut ekranu 2025-04-22 o 16.14.06.png

Opublikowano

Ilość mocnych gier dodawanych od grudnia do GP to jest jakiś absurd.

Opublikowano

Co to jest? Za dużo to nie mówi.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał(a):

Co to jest? Za dużo to nie mówi.

Left 4 Dead w uniwersum Control :)

Opublikowano

Kooperacyjny FPS w świecie Control od Remedy

Opublikowano

JA PIERDOLE! CZAICIE TEN GEJPAS? KURWANCKA, JAK NIE OBLIVION, TO JESZCZE ŻABOJADOWSKA GIERKA. POJEBAŁO ICH.

ZARAZ KURŁA MAJ I DOOM ZROBI CI Z DUPY TERMOMIXA.

POJEBAŁO ICH.

Ale to spoko, im więciej gier, tym lepiej dla nas, świadomych graczy, czego chcą.

2026 rok zapowiada się na kozak.

Opublikowano
23 minutes ago, Faka said:

JA PIERDOLE! CZAICIE TEN GEJPAS? KURWANCKA, JAK NIE OBLIVION, TO JESZCZE ŻABOJADOWSKA GIERKA. POJEBAŁO ICH.

ZARAZ KURŁA MAJ I DOOM ZROBI CI Z DUPY TERMOMIXA.

POJEBAŁO ICH.

Ale to spoko, im więciej gier, tym lepiej dla nas, świadomych graczy, czego chcą.

2026 rok zapowiada się na kozak.

Lepiej kupić w pudełeczku na PS5.