Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

to git :P na wild run pewnie będzie promo w swoim czasie jak to bywa z dodatkami czy SP do gier w goldzie.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Szału nie ma, ale i tak lepiej niż w tym miesiącu. Przejedzie się ze dwa wyścigi i zrobi delete, a po kozie nie mam pojęcia czego można się spodziewać.

Opublikowano

Ta gra się do niczego nie nadaje. Nawet do spuszczenia w kiblu. 

Opublikowano

Hmm a mnie the crew bardzo sie podoba kilka tys km wykręciłem,cieszy mnie cyfrówka bo dupy sie ruszyc nie chce zeby zmienic płytke w konsoli :P

Opublikowano

Ciekawe czy dadzą DmC HD collection do wstecznej bo się zastanawiam nad zakupem, cena fajna...

Opublikowano

No bieda w ch,uj. W tym miesiacu Defense Grid do czegos sie nadawal, Sunset sztosik. Teraz Super Meat Boy spoko, XCOM chuy im w dupe ze nie Enemy Within. Koza i The Crew - xdd

Opublikowano

Raven proszę cię mało ci gierek? I tak nie będziesz w nie grał.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niektórym to już się chyba we łbach poprzewracało :P

Opublikowano

Koza to bardzo fajna gra do relaksu. :lapka: 

Opublikowano

smiejcie sie ja zawsze chcialem pograc w ta yebnieta koze ale nigdy bym sie nie odwazyl tego kupic xd

Opublikowano

Koza serio jest bekowa. Tak bez sensu że aż całkiem fajna :D taki tam odmóżdżacz na parę godzin i tyle. Jedynie ta minigierka flappy goat psuje nerwy i bezstresowość gry.

Opublikowano

Raven proszę cię mało ci gierek? I tak nie będziesz w nie grał.

No dooobra :frog:

smiejcie sie ja zawsze chcialem pograc w ta yebnieta koze ale nigdy bym sie nie odwazyl tego kupic xd

Trzeba było sprzedawać konsolę? No cóż, teraz już za późno :/.

Opublikowano

Trzeba było sprzedawać konsolę? No cóż, teraz już za późno :/.

dla takich gier warto kupić konsole drugi raz

Opublikowano

Polaki cebulaki zawsze znajdą sposób żeby oszukać system ;)

Opublikowano

Tak naprawdę Inuki to wtyka EA i chce ponabijać szefom kabzy na cebulakach z FPE :reggie:

Opublikowano

Od 26 do 30 maja mozna grac za free w NBA 2K 2016.