Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, Czoperrr napisał:

Resident Evil (1 Remake)

No to mamy powrót. Zacząłem w to grać. Skończyłem RE0 zabrałem się za 1, ale miałem już dość tych archaizmów i zrobiłem sobie przerwę. Później grę zabrali i niespecjalnie płakałem. Może teraz ponownie spróbuję się za to zabrać..

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Najpierw DR1, teraz REmake, a zaraz LP2 w goldzie. Ładnie gierki Capcomu wrzucają.

Opublikowano
20 hours ago, Paolo de Vesir said:

NA WŁASNOŚĆ

Tylko kiedy masz aktywny abonament. Na własność są tytuły z pierwszego Xboxa i 360.

Pytanko, czy mogę jakoś dodać Gears 5 z Golda do biblioteki? Mam grę zainstalowaną i nie mogę dodać do biblioteki. Gryzie się to z Gamepassem chyba.

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Pytanko, czy mogę jakoś dodać Gears 5 z Golda do biblioteki? Mam grę zainstalowaną i nie mogę dodać do biblioteki. Gryzie się to z Gamepassem chyba.

Nic się nie gryzie, wejdź sobie na xbox.com i dodaj normalnie na PC/telefonie. Na konsoli nie sprawdzałem, ale pewnie też się da.

Opublikowano

Da się, jest oddzielna ikonka dla dodania bo w usludze gold.

Opublikowano

Ale czy to ma sens dodawać te girsy z golda? Przecież żeby w nie grać trzeba miec opłaconego golda albo gamepassa a golda już nikt nie opłaca a w gamepassie ta gra już jest na amen...

Opublikowano
39 minutes ago, Bzduras said:

Nic się nie gryzie, wejdź sobie na xbox.com i dodaj normalnie na PC/telefonie. Na konsoli nie sprawdzałem, ale pewnie też się da.

Mam tylko takie opcje:

No ale faktycznie, na co mi to.

2021-02-02 14_28_48-Kup Gears 5 — sklep Microsoft Store pl-PL.png

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

Lepiej mieć niż nie mieć

Ja tam dodałem, jak dają to się bierze. Jeść nie woła

Opublikowano

Tego Ninja II to chyba warto sprawdzić jak się lubi napitalac co? Kończyny widziałem latajom, bossowi są no i prezentuje się jak jakiś remake. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
1 minutę temu, Szymek napisał:

Tego Ninja to chyba warto sprawdzić jak się lubi napitalac co? Kończyny widziałem latajom, bossowi są no i prezentuje się jak jakiś remake. 

Warto. Topka gierek wideo. Planowałem to przejść znowu po latach, ale ciągle jest w co grać. Kiedyś trzeba będzie kupić na przecenie cyfrę.

To jest trudna gra, a nie soulsy.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

Tego Ninja II to chyba warto sprawdzić jak się lubi napitalac co? Kończyny widziałem latajom, bossowi są no i prezentuje się jak jakiś remake. 

Nie wiem, czy to pytanie jest na serio. Czy warto ograć jeden z najlepszych istniejących slasherów? Oczywiście, że nie, po co :kaz:

Opublikowano

W tym miesiącu to może niech wrzucą do passa mafię albo tonego hawka. 

Opublikowano

Nie wiem czy gry Activision trafiają do GPU.

Co do Falconeer, to gra typowo pod passa, zdziwiłem się, że nie trafiło tam na premierę :)

Opublikowano

Pewnie polata się z 30 min. i wyfrunie z dysku.

Zaintrygowała mnie ta gierka z PC: Ghost of a Tale.

Skoro jest wersja PC, to może na konsole też wpadnie :xboss:

Opublikowano

Próbowałem trochę w te yakuzę grać ale po ograniu nowszych wersji nie dam rady. Mocne ps3 tutaj niestety jest. Szóstka dopiero pod koniec marca. :(

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Ghost of a Tale - 4 lutego
Project Winter - 4 lutego
The Falconeer - 4 lutego
Final Fantasy XII The Zodiac Age - 11 lutego
Jurassic World Evolution - 11 lutego
Stealth Inc. 2: A Game of Clones - 11 lutego
Wolfenstein: Youngblood - 11 lutego