Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Amnesia i Soma to tytuły o wiele lepsze niż Visage. Nie irytują, mają świetne atmosferę i nie bazują tylko na jump scarach. Naprawdę warto zagrać szczególnie w Soma bo fabuła jest bardzo mocna.

Wygląda na to, że czas się przeprosić z tymi grami. Trochę dobrego o nic słyszałem ale nawet nie sprawdzałem co mają do zaoferowania. Mój brat grał chyba tylko w Amnesie na PC i jakąś grę (chyba też od tego producenta), która była wcześniej. Albo to właśnie ta Amnesia była pierwsza, a on pykał w coś innego.

4 godziny temu, Hubert249 napisał:

Amnesia to matka wszystkich tych horrorów. Tak na prawdę to dzięki tej grze zaczął się boom na produkcje i przede wszystkim streamowania  strasznych gierek jak Visage, Outlast czy tego nieszczęsnego P. T.  od kojimbo. Założę się, że MADiSON też wpadnie. 

Visage wpadł chyba w 2021 r., rok po premierze. Może za rok wrzucą MADiSON. Teraz jest informacja, że Alan Wake Nightmare będzie znikać z GP więc może wrzucą remaster właściwego AW.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
10 minut temu, Elitesse napisał:

Wygląda na to, że czas się przeprosić z tymi grami. Trochę dobrego o nic słyszałem ale nawet nie sprawdzałem co mają do zaoferowania. Mój brat grał chyba tylko w Amnesie na PC i jakąś grę (chyba też od tego producenta), która była wcześniej. Albo to właśnie ta Amnesia była pierwsza, a on pykał w coś innego.

Penumbra, Amnesia i Soma - wszystkie od jednego producenta. 

Opublikowano

Nie zapominajcie o Signalis, które wygląda bardzo intrygująco.

https://www.pcgamer.com/signalis-is-shaping-up-to-be-a-beautiful-fragmented-sci-fi-nightmare/

Cytat

I’d love to talk more about the story and its world, but I don’t want to spoil any surprises. Signalis launches on October 27th, and will also be on Game Pass, and I cannot wait to talk with the Silent Hill crowd about Elster's fractured memories. Signalis feels like a game I’ll be thinking about and remembering (however hazily) for a long time.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nikt Ci nie broni iść na forum dla niewidomych. 

Opublikowano

liściu za wcześnie dziś kąsasz. Minusy odnowią mi się później.

Opublikowano

Jak wolisz dawać mi minusy w szale pissdy zamiast dawać plusy kolegom z forum to znaczy że jesteś mocno odklejony.

Pewnie też nie wiesz że te minusy można bardzo szybko przywrócić co zrobię z przyjemnością. A później zrobię to znowu i znowu a Ty będziesz kopał jak posłuszny piesek. :lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Pewnie też nie wiesz że te minusy można bardzo szybko przywrócić co zrobię z przyjemnością.

tak? a jak? :usmiech:

Opublikowano

Skończył mi się gamepass ultimate po 2 latach cebuli :( jak mi teraz ms proponuje znowu za 4zl miesiąc to idzie tak brać co miesiąc czy lepiej teraz np. doładować Golda pod korek i skonwertować na GPU (2 lata temu szło tak zrobic)?

Opublikowano

Możesz zaoszczędzić 78% na konwersji do 33 miesięcy. Na kupowaniu co miesiąc za 4 pln 93% (jeśli będzie cały czas możliwe) 

https://tanigamepass.pl/

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Któryś z tych keyshopow kinguin, g2play, instant gaming, gamivo jest lepszy gorszy? 

Opublikowano

Tak jak pan Figuś pisze, sprawdzone keyshopy, z których można śmiało brać gierki i cebulowe kody. Natomiast mam złe doświadczenia z G2A i Kinguinem, więc siłą rzeczy z nich nie korzystam i nie polecam.

Opublikowano
2 godziny temu, maciucha napisał:

Skończył mi się gamepass ultimate po 2 latach cebuli :( jak mi teraz ms proponuje znowu za 4zl miesiąc to idzie tak brać co miesiąc czy lepiej teraz np. doładować Golda pod korek i skonwertować na GPU (2 lata temu szło tak zrobic)?

Najtaniej wychodzi kupować triale. Kodów nie można sumować. Następny miesiąc klepiemy jak skończy się poprzedni 

Opublikowano

Jak wygląda legalność tych keyshopow? Pamiętam że kiedyś była afera G2A

Opublikowano

Nigdy nie rozumiałem tych afer, przecież te wszystkie keyshopy to takie allegro, w obu miejscach możesz wystawić takie same gry z kradzionych kart

Opublikowano

CDkeys bardzo mocno legit z tego co pamiętam, ale w sumie co za różnica z którego kupisz ? Ja bym wybrał ten gdzie jest najniższa cena :cebula:

Opublikowano

Amnesia Rebirh juz leci na dysk. Myslalem o kupnie a tu taka ładna niespodzianka. 34GB wiec szybko pójdzie. Wieczorem bedzie grane.

Opublikowano
W dniu 19.10.2022 o 18:44, Szymek napisał:

Najtaniej wychodzi kupować triale. Kodów nie można sumować. Następny miesiąc klepiemy jak skończy się poprzedni 

Co to znaczy triale?

Nikt nie pisze o chivarly 2? Pyszna siekanina.

Opublikowano

Skończyłem soma z gamepass. Mega gowno, nie polecam.

Opublikowano

i jeszcze wyjebalo dwa razy do dashboarda :notlikethis: xbox dawał mi znaki, ale nie słuchałem. Nie dosc, ze gameplay tu nie istnieje to jeszcze fabuła oklepana.