Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

banzaj, dowalą takim ost że nie trzeba będzie ani starych kawałków ani custom opcji.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

co wam zostało? musiałbym ściągnąć ale H3 mnie podjarało to chętnie wrócę.

50 wygranych wyścigów zespołowych i 100 gier na placu zabaw. No i mi jeszcze te wszystkie mistrzostwa ukończyć. Oczywiście trochę tam procent już wbite.

Ten custom soundtrack :banderas: Granie w trójeczke przy kawałkach z jedynki :obama:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

@Colin

Ale niektore kawaleczki naprawde zrobily mi dobrze, do dzisiaj na fonie ich slucham :)

Opublikowano

teraz ogarnąłem że w weekend Le Mans więc :reggie: ale w tygodniu czy na następny weekend można coś ponawalać.

jutro jak wstanę to mam nadzieję że będą nowe materiały. to co dzisiaj pokazali to jak tort za szybą. człowiek widzi i chce a nawet polizać nie może.

Opublikowano

Nie moge doczekać sie wyścigów po Gold Coast <3

Opublikowano
  • Autor

Najlepsza gra targów ale to będzie masakrator dla fanów racerów, spodziewałem się wiele po PGG ale to przebiło moje oczekiwania. 

Opublikowano

fajnie że powrócił dom aukcyjny, ale żeby on miał sens to musi zostać przebudowana ekonomia w grze. Nie widzę sensu w korzystaniu z domu aukcyjnego jeśli co chwile dostaje setki tysięcy kredytów (w FH2 i FM6 mam ponad 20mln CR i nie wiem co z tym robić).

Opublikowano

To studio to chore s(pipi)ysyny, MS powinno im pozwolić zrobić jakiegoś rpga. Wymienić samochody na potworki i szpil gotowy :obama:

Opublikowano

Możliwe, że funkcja odtwarzania własnych kawałków nie będzie dostępna w Polsce, ponieważ opiera się na usłudze Groove, a ta nie jest aktywna w naszym kraju. Być może zmiana regionu w konsoli okaże się pomocna.

Opublikowano

Póki co żadna gra targów nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak FH3. Podobnie jak Colin biorę uber edycję, bez żadnych wymowek.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Po rozmieszczeniu wyścigów na mapie, wnioskuje że wycieczki nie będą mieć już miejsca, pięknie.

Opublikowano

Kolejny gameplay

Nie mam czasu całego oglądać, ale to z Xone czy PC? Nie widzę żadnego rzucającego się w oczy popupu, jakby tak było na Xone, to moje modlitwy zostałyby wysłuchane :)

Opublikowano

wedlug mnie gameplaye sa z pc, ten las wyglada po prostu zbyt dobrze :)

Opublikowano

Nie mam czasu całego oglądać, ale to z Xone czy PC? Nie widzę żadnego rzucającego się w oczy popupu, jakby tak było na Xone, to moje modlitwy zostałyby wysłuchane :)

Pod filmem jest napisane "Xbox One Gameplay 1080p 30 FPS".

Opublikowano

Możliwe, że funkcja odtwarzania własnych kawałków nie będzie dostępna w Polsce, ponieważ opiera się na usłudze Groove, a ta nie jest aktywna w naszym kraju. Być może zmiana regionu w konsoli okaże się pomocna.

Nic to nie pomoże, gdyż dostępność usługi zależy od kraju na jaki masz zarejestrowane Twoje konto Live. Zmiana regionu konsoli nic tu nie da, sprawdzone na własnym przykładzie.
Opublikowano

Pod filmem jest napisane "Xbox One Gameplay 1080p 30 FPS".

A faktycznie. No to łożesz go w mordkę :) Naprawili to co mi najbardziej rzucało się w oczy.

Opublikowano

pierwszy filmik z menu i mapką - dobrze że nie kombinowali z menu i zostawią stary klimat, dom aukcyjny robi dobrze bo w FM4 go kochałem, mapa wydaje się olbrzymia i będzie się po czym ścigać

drugi filmik z gameplayem - matko boska  :mog:  już niebawem się odpali bo na bank to będzie w demo.

Opublikowano

kapitalnie to sie prezentuje, sam miod

Opublikowano

Glupie pytanie i pewnie bylo ale siedze w pracy do 22 wychodzi tez na PC jak wszystko od MS?