Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Też właśnie skończyłem finał. Szybko poszło, wiele za szybko. Powinni grę spaczować, żeby pod koniec tych kibiców nie leciało po 200tyś za wyścig, a znacznie mniej, żeby mapa sama naturalnym sposobem się czyściła. No a tak jak jest, to finał za mną i miliard wyścigów jeszcze do zrobienia.

Edytowane przez Masamune

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj wleciał finał więc czas na podsumowanie  :)

Plusy

- fantastyczny model jazdy i SI które można dowolnie dopasować chcesz żeby było cholernie trudno z wymagającym modelem jazdy lub casual'owo-arcade'owo? Nie ma problemu

- cysterny miodu, wciąga i ciężko się oderwać

- od kilkudziesięciu do kilkuset godzin grania

- fenomenalna oprawa wizualna i świetne audio, oświetlenie i dynamiczne skyboxy to nowy poziom w grach

- duży zróżnicowany świat, metropolia, miasteczko, wioski, las deszczowy, pustynia, lotnisko, łąki, klify, plaże, jaskinie, kanion, pola uprawne...itd.

- ponad 350 samochodów z autovistą 

- co-op

- możliwość tworzenia własnych wyścigów lub przechodzenie singla w tym co znajomi z listy zrobili, wybierasz dowolną porę dnia, pogodę i typ wyścigów...smerfastycznie!

- dużo nowości jak rozbudowanie festiwali, tryb drona, itd

Na minus

- doczytywania jak to w sandboxach

- sterylne miasto

- za dużo nasranych drivatarów podczas jazdy dowolnej

- brak możliwości powrotu do własnego samochodu po zawodach

- brak PL dubbingu

- słabiutki finał

- wiem że to racer ale brakuje mi fabuły na miarę jedyneczki 

10  Grafika

9    Dźwięk

10  Grywalność/Żywotność

Mocne 10-/10 

Tak to najlepszy arcade racer ever, FH1 i PGR4 zostały pobite do tego najpiękniejszy w jaki można aktualnie zagrać i piszę o wersji bez HDR. Takich gier już poza FH się nie robi, gatunek na wymarciu, dlatego moje GOTY i obok W3 najlepsza gra tej generacji.

Opublikowano

Dla mnie FH3 to połączenie prawie wszystkich najlepszych elementów z pierwszej i drugiej części. Widać, że PG wyciągało wnioski zarówno z tego co było zrobione dobrze, jak i z pomniejszych potknięć i znalazło to odzwierciedlenie w ich ostatniej grze. Ciekawe czy uda im się jeszcze czymś zaskoczyć w tych dwóch dodatkach. 

Opublikowano

Dla mnie FH3 to połączenie prawie wszystkich najlepszych elementów z pierwszej i drugiej części. Widać, że PG wyciągało wnioski zarówno z tego co było zrobione dobrze, jak i z pomniejszych potknięć i znalazło to odzwierciedlenie w ich ostatniej grze. Ciekawe czy uda im się jeszcze czymś zaskoczyć w tych dwóch dodatkach. 

Mam tylko nadzieję, że nie wrzucą motorów. Nigdy nie lubiłem takich mixów w grach.  Strzelam, że jednym z DLC będzie Nowa Zelandia nastawiona na offroad i długie proste w Lambo ;)

Visit-New-Zealand-Landscape-With-Road-an

:banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja tak samo, obstawialbym Nowa Zelandie w DLC. Idealne miejsce, za male na oddzielna czesc, w sam raz na dodatek do Australii.

To co forumek, jezdzimy cos dzis?

Opublikowano

Panowie, ma ktoś może merca amg clk gtr? On jeden jedyny został mi do sfotografowania a nie chcę wydawać 2 mln na fotkę :P próbowałem też jeździć innymi autami z jego kategorii ale coś nieśmiały jest i nie chce się pokazać :/

Opublikowano

Jest za 300. Aut jest 434. W H2 miałem wszystkie fotki, H3 też chcę, takie zboczenie. Na aukcjach nie ma żadnych ciekawych ofert, zazwyczaj cała jedna i w dodatku w ogóle nie opłacalna. Prędzej czy później i tak kupię ale póki co chomikuję hajs na pozostale samochody HE. Może ktoś ma to by pożyczył na chwilę.

Opublikowano

A próbowałeś wyścig BMW M vs Mercedes AMG? Ja właśnie robię takie mistrzostwa i chyba w każdym wyścigu widziałem clk gtr.

Opublikowano

Pojeździłem Huracanem po lotnisku i po 3 minutach się pojawił. Wszystkie upolowane ^_^

Opublikowano

Jaka jest różnica między Forza Motosport 6 a Horizon 3?

Nie wiem którą kupić .

Opublikowano

Jedna jest świetna a druga kapitalna.

Opublikowano

Nie wiem którą kupić .

Seria Motorsport to wyścigi na zamkniętych, ulicznych torach. A seria Horizon to wyścigi z otwartym światem aka zapierdylanie po polach buraków.

Opublikowano

Nie wiem którą kupić .

Seria Motorsport to wyścigi na zamkniętych, ulicznych torach. A seria Horizon to wyścigi z otwartym światem aka zapierdylanie po polach buraków.

Z tymi ulicznymi to bym nie przesadzał, chyba raptem 3 lokacje ;) Po prostu FM to racer na torach wyścigowych z całego świata.

Opublikowano

Chodziło mi o nawierzchnie. Jeździmy po asfalcie a nie polach lub asfalcie :P

Opublikowano

w achivementach macie wszystkie challenge już rozpisane :)

btw te drifty to będzie 15 minut roboty. z TĄ celicą + dobry setup do trueno to żadne wyzwanie. niedawno kupiłem gotową z tuningiem, challenge można potraktować już jako zaliczony ;)

Opublikowano

Dopiero teraz zobaczyłem że wystarczy zdobyć 35k punktów. Jeszcze parę dni temu było napisane w osiągnięciach 75k, więc sporo uprościli wyzwanie.

29636892014_4d06bbed06_b.jpg

Opublikowano

Sorry za gadanie o PCMR, ale może komuś przyda się. Jeżeli po ostatnim patchu gra zaczęła na twoim kompie chodzić jak gunwo to możesz zgłosić się do Microsoftu w sprawie refundu. W dniu dzisiejszym sam otrzymałem refund, także wiem co piszę :)

Opublikowano

Refundy to akurat nie problem na platformach MS.