Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Właśnie był update, zamiast Mini chyba dadzą coś innego :D Edytowane 1 sierpnia 20177 l przez marcin33
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Nawet nie gadajcie, że go dadzą w Showtime, bo akurat wtedy wyjeżdżam na wakacje :(
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Chłopaki macie jakiś szybki sposób na zrobienie 300 unikalnych zdjęć samochodom? Bo tylko to osiągnięcie mi zostało do zaliczenia całej podstawki a robienie każdemu z osobna w garażu jest bardzo czasochłonne.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Jeździsz w różnorodnych wyścigach i tam o razu w jednym cykasz 8-10 samochodów. Później już jakoś dosztukujesz resztę. W trójce już odpuściłem to osiągnięcie.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Zawsze możesz sprawdzić z jakich klas/typów brakuje ci najwięcej i robisz schemat własnego wyścigu. W opcji wyboru samochodu zaznaczasz klasę/typ albo na samym końcu masz opcję by ręcznie wskazać które mają być.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Wczoraj zacząłem festiwal, który z poziomów trudności wybrać aby nie wyjść na nooba? Forza Horizon traktuję jako chillowy arcade racer, nie chcę symulacji ale chciałbym żeby gra stanowiła jakieś wyzwanie. Ekspert będzie w porządku?
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Myślę, że musisz sam pojeździć i ocenić co będzie dla Ciebie odpowiednie :) Dla kogoś Expert będzie za trudny, a ktoś inny dopiero uważa, że fajnie bawi się na symulacji ;)
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Okej te najbardziej lamerskie wspomagacze o których wiele wcześniej czytałem są na tym poziomie domyślnie wyłączone czy muszę coś jeszcze zmieniać?
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Wejdź sobie w Poziom Trudności i powybieraj sobie opcje, które chcesz mieć włączone. Domyślnie włączone jest praktycznie wszystko, oprócz chyba kontroli stabilności. Ja przy Horizon chce się dobrze bawić więc kontrolę trakcji i ABS mam włączony. Symulacyjny tryb jazdy też dla mnie mija się z celem bo to nie Motorsport, ale to jest właśnie dobre, że każdy może dostosować sobie model jazdy do własnych potrzeb. A sam poziom SI to już zależy. Przy wbijaniu aczików ustawiam sobie na średni, ale przy mistrzostwach już sobie jade na najwyższym. Edytowane 4 sierpnia 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Są włączone. Na expercie tylko abs, linia toru jazdy i przewijanie są aktywne. Zostawiłem abs wyłączyłem 2 ostatnie, zobaczę jak będzie się jeździło.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Pytałem o poziom expert,z resztą w każdym poście piszę właśnie o tym poziomie :D
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l W ekspercie jest wszystko włączone poza stabilizacją toru jazdy - osobiście te ustawienia mi najbardziej pasują, bo idzie się fajnie pobawić jak już wyczujesz model jazdy ;)
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Spotify na One, więc w końcu będzie można się bujać do kawałków z jedynki...
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Forza has teamed up with motorsport-lifestyle brand Hoonigan to bring some of the most iconic Hoonigan cars to Forza Motorsport 7 and Forza Horizon 3. Fans who pre-order Forza Motorsport 7 digitally will receive Hoonigan Car Packs for both games at no additional cost (Note that players who have previously pre-ordered Forza Motorsport 7 digitally before today’s announcement will also receive the two Hoonigan Car Packs).. The Forza Horizon 3 Hoonigan Car Pack will become available on Aug. 15 for free in the Xbox Store for Forza Motorsport 7 pre-order customers, with the Forza Motorsport 7 Hoonigan Car Pack available to play on Sept. 29 for Ultimate Edition owners through early access, and Oct. 3 for Standard Edition owners. Lista osiągnięć oraz więcej info: https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_hoonigan_car_pack A myślałem że to już koniec z DLC do FH3 :D
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l nie cackają się spoko lista aut. fm7 i tak będę brał a teraz dodatkowa motywacja :D
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l To o ile miałem wątpliwości żeby brać FM7 na premierę, to teraz już nie mam ich w ogóle :D
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Promo na Car Pass https://www.microsoft.com/pl-PL/store/p/forza-horizon-3-car-pass/9nblggh4t3fd?cid=majornelson&ranMID=24542&ranEAID=te1Fq2FCseg&ranSiteID=te1Fq2FCseg-h0zJCguOyL_jMxkTJok0jA&rtc=1&ranMID=24542&ranEAID=hL3Qp0zRBOc&ranSiteID=hL3Qp0zRBOc-M8Att9KB8lHviUDqSvx6qg&tduid=(dd0e98bdb04d3f3569bb575336b808fa)(256380)(2459594)(hL3Qp0zRBOc-M8Att9KB8lHviUDqSvx6qg)()
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Kiedy do kupienia będzie paczka z pojazdami Hooningana? Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Ktoś sprawdzał czy zakupione dodatki do FH3 na jednym koncie Xbox Live da się odpalić na drugim? Chodzi mi konkretnie o Expansion Pass :) EDIT: Problem już rozwiązany - znowu będzie grane - tym razem pora na Hot Wheels Edytowane 16 sierpnia 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Jest jakieś promo na EP lub samo hot wheels bo w 3 temacie piszesz...
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Ktoś sprawdzał czy zakupione dodatki do FH3 na jednym koncie Xbox Live da się odpalić na drugim? Chodzi mi konkretnie o Expansion Pass :) EDIT: Problem już rozwiązany - znowu będzie grane - tym razem pora na Hot Wheels Da się, tylko to drugie konto musi być mieć ustawionego Twojego Xboksa jako główną konsolę.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Jest promo na EP - kosztuje 81 zł, ale jak kupisz zdrapkę z kodem zniżkowym na 15 GBP to wychodzi za 65 złociszy :D bardzo