Opublikowano 8 września 20177 l forzathon Nissan S15 HE do zgarnięcia. wyzwania banalne, wszystkie do zrobienia podrasowanym nissanem. trochę śmiesznie te wyzwania komponują się z obrazkiem achievementów
Opublikowano 8 września 20177 l Faktycznie - jak się na to patrzy to aż człowieka pusty śmiech ogarnia :D
Opublikowano 15 września 20177 l Forzathon baby. Lista życzeń #2 robi robotę. btw mam jeszcze sporo hajsu więc znowu mogę oddać 10 baniek potrzebującemu
Opublikowano 15 września 20177 l Ja zawsze przyjmę Twoje miliony EDIT: 3 wyścigi w Coopie? Serio? Szkoda, że nie 3 przygody! Mam nadzieję, że ktoś pomoże, bo ja z hamburgerami nie dam rady Edytowane 15 września 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 15 września 20177 l Ja sie pisze, tym razem sie uda ;). Jutro i pojutrze mam z malymi przerwami caly dzien.
Opublikowano 22 września 20177 l Przypominajka forzathonowa. W ten weekend Mini JCW HE do zgarnięcia czyli ostatni jednorożec do kolekcji. Wyzwania nie są szczególnie wymagające tylko każde wymaga innego auta. Matriks, nadal hajs byś przytulił? Jakby co to komuś jeszcze mogę podarować 10 baniek. Jedyny wymóg to jakieś zbędne/podwójne auto HE. Wieczorem będę ganiał kangury więc
Opublikowano 22 września 20177 l Jak dożyje do wieczora, to jest szansa, że się dziś pojawię ;) Na hajsy zawsze jestem pazerny, więc wiesz gdzie mnie znaleźć :P W najgorszym wypadku będę pod konsolką w niedzielę wieczorem
Opublikowano 22 września 20177 l luz, odłożę na osobny rachunek. będziesz to będziesz. jeszcze ktoś może się pojawi to też rzucę sakiewką. ma się gesta, a co.
Opublikowano 26 września 20177 l O żesz jasna cholera ten danger sign w Timber Mill to chyba jakiś chory poj,eb projektował, jak ja mam to zrobić? Godzinę już na to straciłem i raz nawet wylądowałem 139m by zahaczyć o deskę i mi k,urwa anulowało :[
Opublikowano 26 września 20177 l Uhh... na pewno fake, ale i tak się rozmarzyłem :D Patrząc na miejsca, które gracze odwiedzili w Horizon to Azja wydaję się być bardzo prawdopodobna. Jeszcze do tego muzyka w klimacie Tokyo Drift i cały ten klimat
Opublikowano 26 września 20177 l raven, arielem nomadem ostro podrasowanym osobiście to zrobiłem. rozpędzasz się z drogi, między drzewami i sru. do tego kilkadziesiąt cofań czasu lub prób od nowa i w końcu zrobisz.
Opublikowano 27 września 20177 l Tylko nomad daje radę, bo każde inne auto uderza na podjeździe w rampę i tracisz wtedy prędkość ;) Sam to robiłem naście razy, ale w końcu przeleciałem nad tym całym hangarem. Trzeba tylko pamiętać o dobrym najeździe, bo inaczej walniesz w silosy za nim i też Ci nie zaliczy :P
Opublikowano 27 września 20177 l No właśnie Arielem Nomadem to robiłem :(. Może mam config zły, spróbuję jakimś innym. Ale no przegięte to jest po całości.
Opublikowano 27 września 20177 l Poszukaj może jakichś tutków na YT - tam czasem podają configi lub ew. poszukaj w opisach coś o nazwie Timber - czasami pomaga ;)
Opublikowano 29 września 20177 l O Yeso, Yeso - co to się stało, że nikt nie agituje dzisiejszego Forzathona? :D Colin zaspał czy jak? :D
Opublikowano 6 października 20177 l Taktycznie przypominam o forzathonie. Banalny, F-Type HE do zgarnięcia.
Opublikowano 7 października 20177 l Jakich używacie ustawień do jazdy z automatyczną skrzynią biegów? Wczoraj zacząłem grać w tą Forze, to moja pierwsza Forza w jaka grałem, nigdy nie byłem wielkim fanem wyścigówek i kompletnie nie radzę sobie z jakimiś ostrymi zakretami. Jak w ogóle najlepiej reagować na zakrętach, ręczny czy normalny hamulec?
Opublikowano 7 października 20177 l Ten który jest pod lewym triggerem. Na ręcznym to tylko jak chcesz drift robić. Pobaw się asystami. Edytowane 7 października 20177 l przez Pacquiao
Opublikowano 7 października 20177 l Ariel Nomad. Cofałem tak długo aż idealnie wyskoczyłem między tymi drzewami mając prawie 200 km/h na budziku. Potem to już tylko kwestia odpowiedniego wyskoku. Miałem szczęście, że czas dało się cofać idealnie na 2-3s przed skokiem, gdzie już byłem twardo na ziemii, ale dość czasu zostawało by wymanewrować trochę. No i pykło, nawet bardzo daleko. Kuźwa nie dość, że trzeba cały hangar przeskoczyć to po drugiej stronie dwie budki z antenami, cały silos i sterty drewna ;/. Ale udało się ucelować. W statystykach 99,9% ukończenia, chyba jeszcze tylko wszystkie skille wykupić i wreszcie 100%. Co za cudowna gierka.
Opublikowano 7 października 20177 l hehe wiedziałem, że jak skill song na radiu z muzyką klasyczną wjedzie to będzie po zawodach. 24 minutowy skill song, już po 7 minutach miałem wszystko czego mi trzeba :D. 10/10 wyśmienita gra.