Opublikowano 15 stycznia 20187 l Panowie, jest jakieś inne źródło z którego ogarne Blizzard Mountain ? Spóźniłem sie na promo a 92pln nie mam zamiaru dawać
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: Gdzie najlepiej zaliczyć forzathona ze świetnymi manewrami w powietrzu? Ja robiłem na hopkach przy lotnisku, tylko pamiętaj muszą być świetne, nie rewelacyjne, czyli jakieś 110kmh na godzinę z niewielkiej górki
Opublikowano 15 stycznia 20187 l z prędkością to chyba ciut przesadziłeś na lewo od lotniska jest kopalnia czy tam rafineria. tuż obok strefy driftu jest kilka zgrupowanych muld. 40-50/h na takiej i powinno wpadać. sam tam robiłem, poszło szybciej niż myślałem. wystarczy auto z grupy B lub A, żeby nie rozpędzał się do 300 w 2 sekundy.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Wszystko zależy od hopki Ja znalazłem taką, która za każdym razem zaliczała mi przy takiej prędkości po prostu
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Natywne 4K i sporo poprawek w grafice na X1X: Niestety nie ma trybu 1080p/60fps
Opublikowano 15 stycznia 20187 l A jest już aktualizacja? Pół godziny temu jeszcze nie miałem nic do ściągnięcia
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Na pierwszym One miałem mikro zacięcia, na Xie bez patcha miałem i po patchu tez mam. Myślałem ze to naprawią
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Cienie bez zmian tyle że w 4K https://gameclipscontent-d2011.xboxlive.com/xuid-2535469723588665-private/1ebfa761-1db7-4eb3-8a99-9d936c4eca3c.MP4 Edytowane 15 stycznia 20187 l przez gamerTHC
Opublikowano 16 stycznia 20187 l W jakich momentach gra się zapisuje? Ostatnio ukończyłem wyścig pokazowy i po powrocie do gry musiałem grać jeszcze raz.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l po każdej istotnej zmianie, wygranej/kupna czegoś/nabicia nowego punktu umiejętności. jak chcesz wymusić zapis to wjedź i wyjedź z przystanku, w prawym dolnym rogu koło zegarów będzie symbol zapisywania.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Pany i Panewki - czy możemy się umówić na jakiś konkretny termin na nadchodzący weekend? Egoistycznie powiem, że mam akurat czas i chętnie bym ogarnął te wyścigi w coopie w HW Panowie @_Be_ i @marbel007 proszeni do odpowiedzi
Opublikowano 18 stycznia 20187 l @Matriks_1111 Ja sobota prawdopodobnie cały dzień jestem dostępny w niedziele też jakoś do wieczora. Wołam też @raven_raven bo może też chce zrobić
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ja mam jeszcze jednego pacjenta od @Colin, ale to już go przywołam na Live
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Tak, Colin poświecił dla mnie kawałek swojego życia, żebym zrobił tego achievka Ale jak będzie czas i ochota, to możemy też w BM coś pośmigać, chociaż tam mam już chyba akurat wbitego calaczka
Opublikowano 18 stycznia 20187 l i to dłuższy kawałek niż pierwotnie miało być bo ktoś coś źle przeczytał
Opublikowano 18 stycznia 20187 l a co wbijacie w ogole wariaty, moze i ja bym sie dolaczyl? tylko ze HW mam malo co zrobione
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Colin, co złego to nie ja Podziękowałem za pomoc? Podziękowałem A że przez to nie chciałeś potem tego ze mną znowu przechodzić w HW, to już inna sprawa To może zaczniemy robić Twoją kampanię w takim razie, skoro masz najmniejszy progres z nas wszystkich? Edytowane 18 stycznia 20187 l przez Matriks_1111
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 14 minut temu, Rayos napisał: a co wbijacie w ogole wariaty, moze i ja bym sie dolaczyl? tylko ze HW mam malo co zrobione Ty nie możesz