Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, jest jakieś inne źródło z którego ogarne Blizzard Mountain ? Spóźniłem sie na promo a  92pln nie mam zamiaru dawać

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Gdzie najlepiej zaliczyć forzathona ze świetnymi manewrami w powietrzu?

Ja robiłem na hopkach przy lotnisku, tylko pamiętaj muszą być świetne, nie rewelacyjne, czyli jakieś 110kmh na godzinę z niewielkiej górki ;)

Opublikowano

z prędkością to chyba ciut przesadziłeś :P na lewo od lotniska jest kopalnia czy tam rafineria. tuż obok strefy driftu jest kilka zgrupowanych muld. 40-50/h na takiej i powinno wpadać. sam tam robiłem, poszło szybciej niż myślałem. wystarczy auto z grupy B lub A, żeby nie rozpędzał się do 300 w 2 sekundy. 

Opublikowano

Wszystko zależy od hopki ;) Ja znalazłem taką, która za każdym razem zaliczała mi przy takiej prędkości po prostu :)

Opublikowano

Natywne 4K i sporo poprawek w grafice na X1X:

Niestety nie ma trybu 1080p/60fps :(

Opublikowano

Na pierwszym One miałem mikro zacięcia, na Xie bez patcha miałem i po patchu tez mam. Myślałem ze to naprawią

Opublikowano

A chodzi w 60 klateczkach czy fałszywy mesjasz z tego pacza?

Opublikowano

W jakich momentach gra się zapisuje? Ostatnio ukończyłem wyścig pokazowy i po powrocie do gry musiałem grać jeszcze raz.

Opublikowano

po każdej istotnej zmianie, wygranej/kupna czegoś/nabicia nowego punktu umiejętności. jak chcesz wymusić zapis to wjedź i wyjedź z przystanku, w prawym dolnym rogu koło zegarów będzie symbol zapisywania. 

Opublikowano

@Matriks_1111

Ja sobota prawdopodobnie cały dzień jestem dostępny w niedziele też jakoś do wieczora. 

Wołam też @raven_raven bo może też chce zrobić 

Opublikowano

A w Blizzardzie masz zrobione?

Opublikowano

Tak, Colin poświecił dla mnie kawałek swojego życia, żebym zrobił tego achievka :D Ale jak będzie czas i ochota, to możemy też w BM coś pośmigać, chociaż tam mam już chyba akurat wbitego calaczka ;)

Opublikowano

i to dłuższy kawałek niż pierwotnie miało być bo ktoś coś źle przeczytał :rolleyes: 

Opublikowano

a co wbijacie w ogole wariaty, moze i ja bym sie dolaczyl? tylko ze HW mam malo co zrobione 

Opublikowano

Colin, co złego to nie ja :yao: Podziękowałem za pomoc? Podziękowałem :D A że przez to nie chciałeś potem tego ze mną znowu przechodzić w HW, to już inna sprawa :P

:rayos: To może zaczniemy robić Twoją kampanię w takim razie, skoro masz najmniejszy progres z nas wszystkich? :D

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
14 minut temu, Rayos napisał:

a co wbijacie w ogole wariaty, moze i ja bym sie dolaczyl? tylko ze HW mam malo co zrobione 

Ty nie możesz