Opublikowano 22 września 20168 l Ma ktoś sklep, który wysyła już zwykłą wersję? Edytowane 22 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 września 20168 l Nie piszcie już o cenach bo ja tak cebulowałem że dopiero wczoraj ze Sferisa zamówiłem by nie przeciagać już czasowo. A widzę że ktoś już na Allegro ma bo jest real foto za 190 zł. Sklepy chyba taniej jak za te 199 z dostawą sprzedawać nie będą. Oby Sferis sie zawalił!
Opublikowano 22 września 20168 l No wzialem w koncu ta z allegro, chlop zadzwonil i powiedzial, ze jeszcze dzisiaj wysyla kuriera. Mysza - ogolnie mniejsze sklepy powinny miec jutro - choc warto widac odswiezac allegro.
Opublikowano 22 września 20168 l Dobra wziąłem od typa co ma real foto na allegro i o którym wspominał marbel, oby dał radę wysłać już dzisiaj
Opublikowano 22 września 20168 l Jaki ja głupi byłem biorąc preorder na zwykłą w Marketplace, takie okazje się pojawiły przed premierą.
Opublikowano 22 września 20168 l Horizon 3 za 190 zl na allegro z darmowym kurierem. xD Ja (pipi)ie - za tydzień z bundli za 140 zl bedzie chodzic. Taka gra i taka cena na premiere - tylko MS jednak ! Exy na Xboxa One zawsze szybko lecą z ceny.
Opublikowano 22 września 20168 l Horizon 3 za 190 zl na allegro z darmowym kurierem. xD Ja (pipi)ie - za tydzień z bundli za 140 zl bedzie chodzic. Taka gra i taka cena na premiere - tylko MS jednak ! Exy na Xboxa One zawsze szybko lecą z ceny. Ale te 190 zł z darmowym kurierem to coś podejrzane. Czuję zrzuty z tira Z legalnego obrotu to realnie ok. 230 zł najtaniej. Edytowane 22 września 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 września 20168 l ja dzisiaj widze w temacie ta zniżke a juz wczoraj w euro zamówiłem za 349zł ultimate No nic będę miał jutro grę o 40 zł drożej od cebularzy.
Opublikowano 22 września 20168 l Horizon 3 za 190 zl na allegro z darmowym kurierem. xD Ja (pipi)ie - za tydzień z bundli za 140 zl bedzie chodzic. Taka gra i taka cena na premiere - tylko MS jednak ! Exy na Xboxa One zawsze szybko lecą z ceny. Ale te 190 zł z darmowym kurierem to coś podejrzane. Czuję zrzuty z tira Z legalnego obrotu to realnie ok. 230 zł najtaniej. 199 z wysyłką gratis ze Sferis.
Opublikowano 22 września 20168 l Don akurat chodziło mi o gry, które miały już premierę. 190 PLN to faktycznie podejrzana cena. Ja i tak kupię cyfrę. Wygodniej będzie odpalić dwa wyścigi przed robotą.
Opublikowano 22 września 20168 l Właśnie dostałem smsa, że zamówienie (Xone S 1Tb + Fifa 17 i FH3) jest gotowe do odbioru w sklepie. Szybko coś... Zaraz jadę. Mam nadzieje, że FH3 w pudle, jak nie to mogę opylić komuś kod na cyfre (pw)
Opublikowano 22 września 20168 l Zagram dopiero w poniedziałek, ale czekanie pewnie się opłaci Skończę przy okazji gierki, które mam skończyć i będzie można wybrać się do Australii.
Opublikowano 22 września 20168 l Ciekaw jestem co do tego banowania za wcześniejszą grę w FH3... W sferis dopisywali ostrzeżenie. Ja zamówiłem z Media Expert. Dziś rano wysłali, po południu już było. Żadnej wiadomości ani ostrzeżenia nie dostałem jeśli chodzi o instalacje i odpalenie fh3...
Opublikowano 22 września 20168 l Tak. Fifa kod, FH3 plyta. W blad mnie wprowadzili w MediaExpert. Widać sami nie wiedzieli Edytowane 22 września 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 22 września 20168 l Pewnie tyle co przy dwójce czyli około 80 i 70 zł. Choć ten VIP Pass to jakaś bzdura, ikonka przy nicku i jakieś niby super eventy dla Vipów a no i z 5 dodatkowych aut chyba. Edytowane 22 września 20168 l przez MYSZa7