Opublikowano 13 czerwca 20168 l o takim motorstormie marzylem, po cichu chcialem by po driveclubie evo wlasnie wzielo sie za takie klimaty, a tutaj mi ich sony zamknelo, a moje marzenie wlasnie do ogrania na loniaku we wrzesniu To kupuj xboxa i graj, a nie tak, że skończy się tylko na pier.doleniu.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l 360 ziko za ultimate edition. 103 na koncie już jest boże jaki boner, czułem że będzie ale nie sądziłem że aż tak dowalą po mosznie. cudo. i jakby ktoś chciał przypomnieć sobie urywki gameplayu
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ja się tylko zastanawiam jak to możliwe, że oni w tak naprawdę niecałe 2 lata robią takie masakryczne gry A teraz jeszcze na 2 platformy zamiast jednej. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l dom aukcyjny petarda. w FM4 uwielbiałem tam polować na okazje i strasznie mi brakowało w następnych częściach. na bieżąco to cieszą też fury od Liberty Walk. mam nadzieję że będzie więcej poza GT-Rem i betą.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Biorę day zero i będę się pudełkiem z grą nacierał żeby wprowadzić kolejny festiwal do krwioobiegu Ja tez ale na 99% biorę cyfróweczke
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Serio ta gra wygląda jak Pacific Rift HD Świetną miejscówkę wybrali, nie ma co, ale następnym razem Japonia to mus.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l lepszy sort zagra już 23ego zbierajcie haracze, ultimate sam się nie kupi.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Danger Sign Jumps, Convoys, Drift Zones, and Showcase events that pit you and against a fleet of speedboats, a giant zeppelin, and more. Select your own driver character, customize your cars, create vanity license plates – even choose your own horn sound. http://www.xbox.com/en-us/games/forza-horizon-3 Edytowane 13 czerwca 20168 l przez marcin33
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Danger Sign Jumps, Convoys, Drift Zones, and Showcase events that pit you and against a fleet of speedboats, a giant zeppelin, and more. Select your own driver character, customize your cars, create vanity license plates – even choose your own horn sound. http://www.xbox.com/en-us/games/forza-horizon-3
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Plan na wakacje: Lipiec - Kupić Forza Horizon na X360, ograć wzdłuż i wszerz. Sierpień - Kupić Forza Horizon 2 z DLC na X1, ograć wzdłuż i wszerz. Wrzesień - Kupić Forza Horizon 3 i
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Rayos widzę wakacje pełną gębą. 24h przed konsolą przez 3 miechy pamiętaj że te gry są obszerne a nie racer na weekend i napisy końcowe
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Plan na wakacje: Lipiec - Kupić Forza Horizon na X360, ograć wzdłuż i wszerz. Sierpień - Kupić Forza Horizon 2 z DLC na X1, ograć wzdłuż i wszerz. Może być krucho wygospodarować 200-300h na dwie gry w dwa miesiące
Opublikowano 13 czerwca 20168 l czytam i czytam i uwierzyć nie mogę przy tym wszystkim FH2 wydaje się taki biedny, że aż przykro a przecież to taka super gierka przecież ta okładka aż krzyczy MASAKRATOR WYŚCIGOWYCH ŚWIATÓW aż sam się serio zastanawiam czy nie brać deluxe edition, taki jestem podjarany
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kurna FH2 odpuściłem ale trójeczke chyba łykam na premierę. Troszkę te fotki zalatują radosnym pomykaniem po ogromnych bezdrożach w the crew. :3 Nie bijcie za the crew,ta gra serio daje radochę z beztroskiej jazdy ale reszte ma mocno średnia to fakt Edytowane 13 czerwca 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kurna FH2 odpuściłem ale trójeczke chyba łykam na premierę. Troszkę te fotki zalatują radosnym pomykaniem po ogromnych bezdrożach w the crew. :3 Nie bijcie za the crew,ta gra serio daje radochę z beztroskiej jazdy ale reszte ma mocno średnia to fakt Nie bądź baba i kupuj Forza Horizon 2
Opublikowano 13 czerwca 20168 l aż sam się serio zastanawiam czy nie brać deluxe edition, taki jestem podjarany tylko uber edyszyn. wszystko poniżej wydaje mi się takie plebejskie 360 nieco boli ale wydam każdą z tych złotówek z uśmiechem na ustach.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l @raven_raven A the crew czym zalatuje TDU i kto przy niej grzebał? Goście od TDU Mówicie ze full wypas premium edycja 360pln... a moze by tak raz sobie kupić cos na bogato? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 13 czerwca 20168 l The Motorsport All-Stars Car Pack for Forza Horizon 3 is your chance to take 10 of the hottest modern race cars off the track and out on the open road. This pack includes the 2016 Ford #66 Racing GT Le Mans, the 2014 Audi #45 Flying Lizard Motorsports R8 LMS ultra, the 2014 Chevrolet #3 Corvette Racing Corvette C7.R, the 2014 Dodge #94 SRT Motorsports Viper GTS-R, the 2014 Ferrari #51 AF Corse 458 Italia GTE, the 2015 Nissan #1 NISMO MOTUL AUTECH GT-R, the 2015 Lamborghini #63 Squadra Corse Huracán LP620-2 Super Trofeo, the 2016 Holden #22 Sharkbite HRT VF Commodore, the 2016 Ford #55 Supercheap Falcon FG X, and the 2014 #55 BMW Team RLL Z4 GTE. the fuck? Nawet auta torowe wrzucają do gry?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l aż sam się serio zastanawiam czy nie brać deluxe edition, taki jestem podjarany tylko uber edyszyn. wszystko poniżej wydaje mi się takie plebejskie 360 nieco boli ale wydam każdą z tych złotówek z uśmiechem na ustach. tak samo biore najbardziej dopasiona edycje bo z gra pewnie spedze grube godziny ;d na sama mysl o tym michalek drga Edytowane 13 czerwca 20168 l przez kubson
Opublikowano 13 czerwca 20168 l co wam zostało? musiałbym ściągnąć ale H3 mnie podjarało to chętnie wrócę.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Chcialbym zeby kilka trackow z FH2 wrocilo do 3jeczki, np: Na szczescie bedzie opcja custom