Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Gitara, może ten rok nie będzie aż tak zje.bany pod względem growym Dark Souls 3, Uncharted 4 (no dobra, za 3 tygodnie), DiRT Rally, DL: The Following, Quantum Break... no fakt, ten rok zaczął się bardzo marnie I znowu pewnie z 20GB patch przed premierą, a sam dodatek 4 GB. Który bez owego patcha rzecz jasna nie pójdzie
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Gitara, może ten rok nie będzie aż tak zje.bany pod względem growym Dark Souls 3, Uncharted 4 (no dobra, za 3 tygodnie), DiRT Rally, DL: The Following, Quantum Break... no fakt, ten rok zaczął się bardzo marnie Doom, Mirror's Edge 2, No Man's Sky, Deus Ex, FF XV, Ni-Oh, Star Ocean nie no insejn ma racje
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l W porównaniu do zeszłego jest chu.jowy, odsyłam zresztą do felietonu Butchera w PE. Nic dodać, nic ująć. Krew i wino, Dark Souls 3, Deus Ex, FF XV, jak Ktoś lubi to Uncharted 4 i pustka.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Pieprzenie dla samego pieprzenia. Bardzo dobry rok do tej pory, a przed nami kilka gigantów. Jest swietnie.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Będzie romansik z jedną z tych panien (oby ) Ale będzie grane. Trzeba do czasu wyjścia ograć ng+ i serce z kamienia.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l To tylko połowa materiałów jakie miały dzisiaj się pojawić. Prawdopodobnie miał być też jeszcze trailer, ale przez "konserwację" forum nie dali rady.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Ciekawi mnie ta wieża Roszpunki na screenie z grzybami... Czyżby jakaś południca się tam zagnieździła i wabiła chłopów?
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Ja proszę tylko o więcej questów pobocznych, a przede wszystkim zlecenia.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Trailer, ja chcę ten trailer, dawać mi go Edytowane 22 kwietnia 20169 l przez Hum
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l To jeszcze podbijam to wygląda jak ofiara Dextera Morgana O (pipi)us, jakie to bedzie dobre
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Boże ale by było dobrze jakby na drugi wekend maja to wyszło,takie info ostatnio o oczęta mi sie obiło. We wtorek o 18 poznamy prawde.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Boże ale by było dobrze jakby na drugi wekend maja to wyszło,takie info ostatnio o oczęta mi sie obiło. We wtorek o 18 poznamy prawde.Wątpię. Najpierw muszą jeszcze ogłosić pre ordery na dlc.