Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

Opublikowano

Gitara, może ten rok nie będzie aż tak zje.bany pod względem growym :)

Dark Souls 3, Uncharted 4 (no dobra, za 3 tygodnie), DiRT Rally, DL: The Following, Quantum Break... no fakt, ten rok zaczął się bardzo marnie :P

I znowu pewnie z 20GB patch przed premierą, a sam dodatek 4 GB. Który bez owego patcha rzecz jasna nie pójdzie :D

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 113,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano

No i git. Na premierę szybkie ściąganie małego patcha i jazda.

Opublikowano

Oby dali trailer niedługo bo już jarango mi się uaktywniło. 

Opublikowano

Gitara, może ten rok nie będzie aż tak zje.bany pod względem growym :)

Dark Souls 3, Uncharted 4 (no dobra, za 3 tygodnie), DiRT Rally, DL: The Following, Quantum Break... no fakt, ten rok zaczął się bardzo marnie 

Doom, Mirror's Edge 2, No Man's Sky, Deus Ex, FF XV, Ni-Oh, Star Ocean  

nie no insejn ma racje :yao:

Opublikowano

W porównaniu do zeszłego jest chu.jowy, odsyłam zresztą do felietonu Butchera w PE. Nic dodać, nic ująć.

Krew i wino, Dark Souls 3, Deus Ex, FF XV, jak Ktoś lubi to Uncharted 4 i pustka.

Opublikowano

Pieprzenie dla samego pieprzenia.

Bardzo dobry rok do tej pory, a przed nami kilka gigantów. Jest swietnie.

Opublikowano

M0ioDPK.jpgemHA2Ui.jpg89JGUP9.jpgfoONJaC.jpg

AGVl0a1.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

no ładne bullshoty

Opublikowano

Ależ klimat się wylewa. :obama:

Opublikowano

Dat waifu po prawej :rose:

Az mi sie stulejka zweza.

Opublikowano

To tylko połowa materiałów jakie miały dzisiaj się pojawić. Prawdopodobnie miał być też jeszcze trailer, ale przez "konserwację" forum nie dali rady.

Opublikowano

Ciekawi mnie ta wieża Roszpunki na screenie z grzybami... Czyżby jakaś południca się tam zagnieździła i wabiła chłopów?

Opublikowano

Ja proszę tylko o więcej questów pobocznych, a przede wszystkim zlecenia.

Opublikowano

Trailer, ja chcę ten trailer, dawać mi go :ohboy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Te laski, szczegolnie ta blondyna po prawej..... jezu słodki  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:

Opublikowano

To jeszcze podbijam

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_N

;)

to wygląda jak ofiara Dextera Morgana :D

O (pipi)us, jakie to bedzie dobre

Opublikowano

Boże ale by było dobrze jakby na drugi wekend maja to wyszło,takie info ostatnio o oczęta mi sie obiło. We wtorek o 18 poznamy prawde.

Opublikowano

Boże ale by było dobrze jakby na drugi wekend maja to wyszło,takie info ostatnio o oczęta mi sie obiło. We wtorek o 18 poznamy prawde.

Wątpię. Najpierw muszą jeszcze ogłosić pre ordery na dlc.