Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Mam wrażenie ze za kilka dni (3-4)pojawi sie zwiastun i data premiery oddalona o max 21 dni. Btw,przy pierwszym dlc ile dni przed premierą pojawiły sie preordery?
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Eurogamer zauważył, że szykuje się powrót pancerza z jedynki. Edytowane 22 kwietnia 20169 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l kaftan z jedynki - boże jedyny w końcu i skolopendromorfy powracają będzie grane po kilku patchach
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Masz 4 poziomy trudności i jeszcze narzekasz? mówisz poważnie? droge ku zagładzie można przejśc robiąc du,.etke mojej byłej żonie.
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l Potwierdzam, przeszedłem drogę ku zagładzie robiąc du,.etke Twojej byłej żonie A tak serio, to po co Ci jeszcze wyzszy poziom trudnosci? chcesz umierac w miare czesto to wlacz sobie soulsy czy cos Edytowane 23 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l Soulsy też coraz łatwiejsze więc obecnie jak sobie sam nie zrobisz jakiś ograniczeń to nici z wysokiego poziomu trudności.
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l Ale ja juz zaczynam sie niecierpliwić :o dobrze ze uncharted za rogiem
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l Masz 4 poziomy trudności i jeszcze narzekasz? mówisz poważnie? droge ku zagładzie można przejśc robiąc du,.etke mojej byłej żonie. Ja przechodzilem DKZ z podstawowa zbroja i bylo calkiem szampansko, polecam. Cos takiego jak "trudne gry" (szczegolnie AAA) juz nie istnieje, szczegolnie jak masz duze doswiadczenie w giereczkach, sam sobie musisz jakis wymog dolozyc zeby bylo faktycznie ciezko. btw. ten screen przypomina mi pewien moment z jedynki gdzie robilismy sekcje zwlok
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l A tak serio, to po co Ci jeszcze wyzszy poziom trudnosci? chcesz umierac w miare czesto to wlacz sobie soulsy czy cos Mnie nie potrzeba większego wyzwania w W3, ale jest faktem, że obecnie na najwyższym nadal nie trzeba wcale bawić się z olejami ani nawet szczególnie kombinować z atakami. Jest trudno na samym początku gry, a wraz z postępami robi się coraz prościej, nie licząc pojedynczych wyjątków. Najgorsze są nieliczne misje z ochroną AI, które jest słabe, głupie, zbyt ofensywne i szybko idzie do piachu.
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l Panowie idzcie z tym do odpowiedniego tematu o bulu dupska, za kazdym razem mysle ze jest cos nowego nt. KiW a tutaj jakies przepychanki
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l Z nowości to tylko wyciekła druga strona okładki pudełkowego wydania KiW. Niestety ale znalazłem w takiej marnej jakosci.
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Jakie wymiary mają karty do Gwinta? Jakieś ochronne koszulki pasują do tych kart ?
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Premiera jeszcze nie ustalona, ale na pewno przed E3. A E3 jest 14-16 czerwca. Pewnie na rocznicę wydania W3 puszczą dodatek http://www.ppe.pl/news/43319/poznalismy-wielkosc-mapy-z-wiedzmin-3-dziki-gon-krew-i-wino-tworcy-zdradzaja-plany.html Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l 'Nowa lokacja otrzymała ulepszoną grafikę.' Witam 23fps w deszczu na polu grzybków.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l czy bede mogl odpalic ten dodatek nie majac ukonczonej podstawki? pozdrawiam
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Ponoć trzeba będzie dojść do 'określonego momentu' głównej fabuły po którym dopiero będziemy mieć dostęp do dodatku. Choć zapewne będzie też możliwość tak jak w przypadku SzK, gdzie gra 'stworzy' nam nową postać by od razu zacząć zabawę z dodatkiem. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez Hum
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l że niby trzeba grać w ng+? czemu niby? pierwsze przejście nie wystarczy?