Opublikowano 21 września 20222 l 21 godzin temu, mitra napisał: Komuś po patchu 1.6 też wypłaszczyło dźwięk? W ustawieniach tv nic nie zmieniano i w grze też. Zmiana trybu dźwięku w tv jest taka, że obojętnie co ustawię jest gorzej. No i trafiłem na jeden BD z Edgerunners. Nie zaobserwowałem problemów z dźwiękiem, jaki BD z Edgerunners?
Opublikowano 21 września 20222 l Jeśli mówi o tym co myśle to jest quest z kurtką Davida i bd w tej misji pokazuje pierwszą scenke z bajki
Opublikowano 22 września 20222 l 22 godziny temu, mitra napisał: Dokładnie ten. Czekam na telefon i będę go robił. Dużo to się tam nie narobisz...
Opublikowano 22 września 20222 l dobry przykład synergii pomiędzy grą a serialem na Netfilixe. Dowód też na to, że w dzisiejszych czasach nawet zepsuta premiera nie musi przekreślać gry, bo jeśli gra dostanie odpowiednie wsparcie od developerów to dla każdej gry istnieje odkupienie.
Opublikowano 22 września 20222 l Oczywiście. Po premierze następnego dużego patcha i Phantom Liberty, o ile dodatek spełni oczekiwania, większość ludzi zapomni o wpadce sprzed 2 lat i będzie się tylko mówiło jak świetnym tytułem jest CP2077.
Opublikowano 22 września 20222 l no może wszyscy to nie, bo tutaj na forum gracze są np. bardzo pamiętliwi xd Ale osobiście cieszy mnie bardzo sukces Cyberpunka i to że wreszcie ma dobrą prasę. Już w dniu premiery uważałem ten tytuł za bardzo dobry, choć trapiony oczywistymi bolączkami, a teraz jest jeszcze lepszy
Opublikowano 22 września 20222 l No ja będę pamiętał że kupiłem gre 2 lata po premierze a ona dalej zabugowana jakby wyszła wczoraj ma szczęście że jest tak dobra bo inaczej poszedłby zwrot już pierwszego dnia tak szczerze
Opublikowano 22 września 20222 l 7 minut temu, ASX napisał: no może wszyscy to nie, bo tutaj na forum gracze są np. bardzo pamiętliwi xd Dlatego napisałem większość. U mnie doświadczenie z grą od samego początku było przyjemne. 60 FPS, wysoka jakość grafiki, bugi ograniczające się do latających npców i kilku nieaktywujących się skryptów, które naprawiało wczytanie save'a. Niektórzy userzy wątpili, ale teraz sami ujrzeli prawdę jak zagrali na porządnych sprzętach.
Opublikowano 22 września 20222 l No ja też pisze o takich mniejszych bugach typu npc spawnujący się na środku autostrady albo podczas skryptów postacie przechodzące przez inne postacie xD Takie pierdy day one? Do przeżycia ale 2 yebane lata po premierze musze oglądać coś takiego? No bez jaj
Opublikowano 22 września 20222 l No ja ogrywałem na premierę a teraz bawię się drugi raz i kurcze Panowie naprawdę niewiele połatali xD
Opublikowano 22 września 20222 l Powiem jedno. Korpo hacker jest przekoks jak na razie. Trochę za łatwo to wszytko mi idzie ale gra się wyśmienicie.
Opublikowano 22 września 20222 l U mnie po odblokowaniu tego gówna co spowalnia czas jak w bajce gra się tak popsuła że nie ma żadnego wyzwania xD Drugie przejście też jako korpo hakier z kataną
Opublikowano 22 września 20222 l Ja od jakiegoś czasu porzuciłem katanę na rzecz legendarnej monostruny. Jest fajnie.
Opublikowano 23 września 20222 l 17 godzin temu, Pupcio napisał: U mnie po odblokowaniu tego gówna co spowalnia czas jak w bajce gra się tak popsuła że nie ma żadnego wyzwania xD Drugie przejście też jako korpo hakier z kataną Słaby balans to domena CDP, także
Opublikowano 23 września 20222 l Też mi wpadła ta monostruna (pomarańczowa, 33k niecałe kosztowała) i jak się nie bawię w stealth to wszyscy tańczą jak im na niej zagram. Ogólnie teraz bardziej chce mi się grać i czyścić mapę. Postać można normalnie ubrać i bez obciachu śmigać na motorku. Szkoda tylko, że z Edgerunners nie dali strojów i fryzur całej ekipy. Dlatego głównie śmigam w stylu BR.
Opublikowano 24 września 20222 l Kurde ale te misje poboczne które są zaznaczone na mapce to słabizna xD No poziom wieśka to zdecydowanie nie jest
Opublikowano 24 września 20222 l @Donatello1991 Stawiam że dopiero przed ostatnią misją (punktem bez powrotu). Ma się dziać w nowej dzielnicy miasta. Ciekawe jak duża będzie. W sumie fajnie by było jakby zrobili jak w wieśku, czyli boxik z jakimiś "gadżetami" i kod na dlc. Tylko co by mogli tam upchać zamiast kart do gwinta. Edytowane 24 września 20222 l przez PiotrekP
Opublikowano 24 września 20222 l 4 minuty temu, PiotrekP napisał: Tylko co by mogli tam upchać zamiast kart do gwinta. zegarek z kalkulatorem za 15zł z kiosku Ruchu