Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

pokemony i ff xv xD  

Tyranny >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>    Pokemony >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> FF

nawet nie grając w żadną z tych gier to wiem 

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 31,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byłoby pięknie gdyby Bethesda pozwoliła komuś zrobić takiego indyka na licencji.

• W GryMel taka sama cena.   Ja sam już wczęśniej zamówiłem podobnie jak Edycję Awanturnika. Będzie dumnie się prezentować obok pozostałych izometrycznych rpgów.

• pokemony i ff xv xD       Tyranny >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>&gt

Opublikowano

tylko nie radzę jak komuś zależy na zagraniu przed 11. Empik raczej nigdy u mnie nie wyrabiał się na premierę :)

Opublikowano

ja ogólnie nie radzę nikomu kupować niczego w Empiku, bo to rak na polskim rynku wydawniczym, ale to już inny temat :lapka:

Co tu w ogóle się dzieje. Porównania Pokemonów z gierkami pokroju Tyranny. Przecież to dwie różne gry są zupełnie.

Opublikowano

Szkoda byloby tej wypasionej edycje nie brac skoro jest w cenie zwyklej. Tyranny mam nadzieje przyjemnie umili grudniowe wolne. Do tego jeszcze mam nieograne Pillarsy i juz moge przykleic sie do ekranu na pare miesiecy. 

Opublikowano

No kickstarter się jednak czasem przydaje, bez tego by nie było tych gier, tak samo nowego Tormenta.

Opublikowano

Wiadomo kiedy pojawią się pierwsze recki?

Opublikowano

Embargo na recki jest do 10 listopada.  No chyba że jakiś Gamespot czy IGN  będą preferencyjnie traktowane.

Opublikowano

Ta gra nie ma żadnego marketingu dowiedziałem się o niej ze 2 dni temu, a jako tako śledzę co się dzieje w grach.

Na 100% będę w to grał. Przecież ten setting i fabuła jest genialny. Aż dziwne, że mało którzy twórcy decydują się na taki prosty zabieg odwrócenia ról.

Opublikowano

Nie oglądałem żadnych trailerów z rozgrywki za parę dni i tak premiera to się zobaczy na bieżąco jak się tytuł prezentuje.

Ta gra nie ma żadnego marketingu dowiedziałem się o niej ze 2 dni temu, a jako tako śledzę co się dzieje w grach.

Nic dziwnego, pojawił się znikąd i pierwsza zapowiedź była jakoś z 8 miesięcy temu. Sam bym o grze nie wiedział gdyby nie serwisy stricte rpgowe jak Enklawa czy POE pl.

Opublikowano

Czy ja wiem, Blantman powiedział że lepsze od Pokemonów i Final Fantasy, chyba sporo za to dali.

Opublikowano

Łatwo byc lepszym od poksów i final fantasy :D   No ale to kwestia gustu.

Co do gry to mi się podoba taka forma wydawania gry. 0 nakręcania hype'u . Zapowiedź 7-8 miesięcy przed premierą. Data premiery podana RAZ miesiąc przed premierą. 0 opóźnień , mało materiałów (dzięki czemu nie wiemy prawie nic i gra będzie ciekawsza). Ja od razu o grze się dowiedziałem i każdy kto grał w pillarsy i śledził wyjście dlc wiedział o tyranny. Właśnie dla tego community jest tyranny i myślę że spokojnie gra na siebie zarobi jak zagra w nią każdy kto kupił pillarsy. 

Opublikowano

Nie jest to gra dla wszystkich, kazdy kto chociaz troche sie gatunkiem interesuje to wie o tym tytule. Sam z Pixela sie o nim dowiedzialem. 

Opublikowano

Pudełko z Limitowaną Edycją ma kod na steam?

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

@Shankor 

tak ma 

mały offtop. widze że grasz w enchanced edition baldurs gate 2 . Warto ? gierka spoko bez bugów?  Grasz po polsku czy tylko angielski ?:D Bo po przejściu planescape chętnie bym do baldura wócił ale nie wiem czy ta enchanced jest coś warta 

Opublikowano

mały offtop. widze że grasz w enchanced edition baldurs gate 2 . Warto ? gierka spoko bez bugów?  Grasz po polsku czy tylko angielski ? :D Bo po przejściu planescape chętnie bym do baldura wócił ale nie wiem czy ta enchanced jest coś warta

Jeżeli chodzi o BG 2 EE , to ten sam stary Baldur. Dodali kilka nowych postaci i związanych z nimi zadaniami na nowych bądź starych mapkach. Fajną opcją jest możliwość majstrowania kamerą (przybliżenie-oddalenie) dzięki czemu grafika na dużych monitorach nie gwałci tak oczu jak  byśmy grali w wersję oryginalną :)

Zbugowane są jedynie achievmenty , wpadają nie te co trzeba czasem. Innych bugów nie dostrzegłem. BG 1 i BG 2 EE na steama można sobie wgrać oryginalny dubbing i działa w 100%, 

Opublikowano
  • Autor

Amazon i kilka innych zagranicznych sklepów zmieniło datę przy pudełkowych wersjach z 10 na 15  :frog:

Opublikowano

w polskich sklepach bez zmian, nie panikuj, na długi weekend bedzie

Opublikowano

Ktoś coś?

Opublikowano
  • Autor

Poczekam na swoje pudelko do 15, w UK jakas obsuwa.

W ogóle pierwsza gra od lat ktora chce kupic w pudelku a nie w cyfrze i taka lipa xd Ciagle mnie kusi zeby kupic na Steamie jak czlowiek.

Opublikowano

Mam to samo, pokazuje ze planowana dostawa 15. Ostatnia gra w pudelku jaka kupilem to chyba w3 na premiere i tam poszlo bezproblemowo. Wczoraj mnie korcilo zeby anulowac preorder i kupic normalnie klucz, ale zapchalem sie bf1 i poczekam do tego poniedzialku. Tu chyba wiekszosc osob w pudelkach brala wiec pewnie relacje w przyszlym tygodniu dopiero

Opublikowano

empik mi mówi, ze 14 wysyłka i 15 do odbioru.