Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TitanFall 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 871
  • Wyświetleń 94,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie spodziewałem się, że praktycznie za jednym posiedzeniem, z przerwą na kibel i obiad, pęknie singiel. Nie dlatego że jest krótki, bo nie jest, raczej standardowe 6-7 godzin. Wciągnęło mnie po prost

• Myślę że największym problem tej gry jest data premiery. Nie dlatego że była pomiędzy Call of duty, którym moim zdaniem jest kupsztalem w multi, a BF'em który jest diametralnie inną grą. Titanfallowi

• Kurde - "średnio grywalna", "lagi", "wywalanie z serwerów"... Albo mam w stosunku do tej gry inne oczekiwania, albo gramy w zupełnie różne produkcje. Jak już pisałem - grałem w jedynkę przelotnie u k

Opublikowano

Jeśli będzie 60 fps-ów i CoD-owy feeling strzelania/ poruszania się jak w jedynce to nie będę marudził - łykam gierę natychmiast bez popity w dniu premiery.

Opublikowano

Pierwsza czesc byla bardzo dobra to i dwojke sie sprawdzi na premiere. Wiadomo ze posrod codow i bfow nie utrzyma sie za dlugo ale czy to znaczy ze gra bedzie chuyowa? No sie zobaczy.

Opublikowano

Żeby nie było powtórki z rozrywki, że po kilku miesiącach, będzie graczy tyle co kot napłakał

Jeśli mowa o PC to  "bida Panie",na XO do tej pory pograsz bezproblemowo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pff... to jest fake? Jeśli nie, to beka, skoro już zapowiadają edycje kolekcjonerskie jak nie ma nawet grama gameplayu i jakiś konkretnych informacji o samej gierce.

Opublikowano

BF1 i Titanfall2 w tym roku u mnie zagoszczą, tylko mogli by dać 12vs12 graczy w T2

up. pewnie wyciek, gameplay ma być na EA PLAY przed E3

Opublikowano

Pff... to jest fake? Jeśli nie, to beka, skoro już zapowiadają edycje kolekcjonerskie jak nie ma nawet grama gameplayu i jakiś konkretnych informacji o samej gierce.

w ultimie jest już do zamówienia, najwidoczniej jakiś przeciek :)

Opublikowano

BF1 i Titanfall2 w tym roku u mnie zagoszczą, tylko mogli by dać 12vs12 graczy w T2

up. pewnie wyciek, gameplay ma być na EA PLAY przed E3

12 vs 12 w TF? Oby nie.

Opublikowano

Może 12 vs 12 faktycznie za dużo, a 6vs 6 stanowczo za mało, ale już 8vs8 i będzie dobrze

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ciekawe czy do sp podejdą na poważnie czy będzie tylko zbitka mapek z multi? Tak czy siak wygląda zayebiscie :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Podoba mi się!