Opublikowano 1 listopada 20168 l Ehhh, pogralbym, ale nie ma opcji ze wespre Infinite Crapa swoimi pieniedzmi. Oby szybko MWR pojawil sie w sprzedazy osobno. Identyczna sytuacja u mnie. Nie zamierzam wspierac tak spapranego IW. Obawiam sie, ze tak szybko nie wyladuje MWR. Najprawdopodobniej wrzuca przed koncem cyklu IW
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ciekawe ile osób się złamie po premierze cod 4 Teraz sprawdzam da się wejść do multi ale serwery jeszcze nie działają Edytowane 1 listopada 20168 l przez tomci23
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ciekawe ile osób się złamie po premierze cod 4 Teraz sprawdzam da się wejść do multi ale serwery jeszcze nie działają Jak tylko serwy rusza to daj proszę znać jak to wszystko hula, lagi nie lagi, płynność itp...A z resztą...i tak już preorder zrobiony ;-)
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ciekawe ile osób się złamie po premierze cod 4 Teraz sprawdzam da się wejść do multi ale serwery jeszcze nie działają Jak tylko serwy rusza to daj proszę znać jak to wszystko hula, lagi nie lagi, płynność itp...A z resztą...i tak już preorder zrobiony ;-)Jest na co czekac...dzis w nocy jakby nie wylaczyli serwerow to pewnie bym do rana gral :-) animacja i ogolny feeling bardzo na plus...pare fajnych akcji siadlo takze jest funn z gry no i jest mega klimacik :-)
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jakieś wstępne opinie? Warto/niewarto dla samej fabuły? Graficzka daje rade czy ten remaster na kolanie robiony? Liczę, że jak acti wysprzeda tego raka z komsosu to dadzą w oddzielnej sprzedazy na psn. Edytowane 4 listopada 20168 l przez oFi
Opublikowano 4 listopada 20168 l Pierwsze mecze za mną jest dobrze, dużo dzików gra i mam wrażenie, że m16 jest mega op, nawet nie trzeba poprawiać, no i ten kałach
Opublikowano 4 listopada 20168 l Graficzka daje rade czy ten remaster na kolanie robiony? Żyłeś pod kamieniem przez ostatni miesiąc?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Wbrew sobie, bo nie zamierzalem w ogole grac przynajmniej na poczatku w tego kotleta, odpalilem i...WSIĄKŁEM! Boszsze, jak to jest odcurwiście wykonane!! Kapitalnie odswiezone mapy, wszystko plynniusio popyla.Dla mnie RE-WE-LA-CJA!! Wspolczuje serdecznie tym, ktorzy w to nie graja na zasadzie nie bo nie, albo czekaja az to wyjdzie osobno. Gdybym wiedzial to co wiem po zagraniu to bym sie nie wahal ani chwili z zakupem juz teraz
Opublikowano 5 listopada 20168 l Jest naprawdę bardzo dobrze plus naprawdę dobry singiel Infinite Warfare. Czyli praktycznie pełny produkt
Opublikowano 5 listopada 20168 l To jak w końcu Panowie, Remaster jest bezpośrednio na płycie? Czy potrzeba i tak aktywacji z kodu?
Opublikowano 5 listopada 20168 l Spoko, pytałem ponownie, ponieważ dostaje jakieś sprzeczne informacje odnośnie zawartości remastera. Spoko loko.
Opublikowano 5 listopada 20168 l mam ostatnie call of duty....ale gdzie jest moj COD4 remaster ??? co jest grane ....??
Opublikowano 5 listopada 20168 l mam ostatnie call of duty....ale gdzie jest moj COD4 remaster ??? co jest grane ....?? może masz cebula edyszyn za 230 zeta?
Opublikowano 5 listopada 20168 l Muahaha ciekawe ile osób kupiło wersje cwbula edition z myślą zagrania w remaster
Opublikowano 5 listopada 20168 l mam pożyczoną grę z wypożyczalni zawsze nie miałem problemu jak były dwie płyty to przysyłali dwie.....dziwne...
Opublikowano 5 listopada 20168 l mam pożyczoną grę z wypożyczalni zawsze nie miałem problemu jak były dwie płyty to przysyłali dwie.....dziwne... ale ten remaster to chyba kod jednorazowego uzytku a nie osobna plyta xd
Opublikowano 5 listopada 20168 l W wersji z remasterem płyta jest jedna, za jej pomocą ściągasz remaster. Ludzie gdzie wy kody macie na remaster? Napewno nie w Polsce, w wersji legacy na konsole z polskiej dystrybucji jest jedna płyta i kod na zawartość dodatkową w postaci mapy terminal i jakiegoś badziewia. Edytowane 5 listopada 20168 l przez mars75
Opublikowano 5 listopada 20168 l Myślałem, że w końcu po tylu latach zagram w CoD4 na full detalach, ale niestety mój GTX970 nie podołał.