Skocz do zawartości

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Ehhh, pogralbym, ale nie ma opcji ze wespre Infinite Crapa swoimi pieniedzmi. Oby szybko MWR pojawil sie w sprzedazy osobno.

Identyczna sytuacja u mnie. Nie zamierzam wspierac tak spapranego IW. Obawiam sie, ze tak szybko nie wyladuje MWR. Najprawdopodobniej wrzuca przed koncem cyklu IW  :usmiech:  

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 68,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• żal mi activision, żal mi graczy, żal mi ludzi którzy to kupią

• Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy na

• Pierwszy Modern Warfare to był sztos, matko, na premierę ograłem kampanię i szczenę na podłodze przez całą grę miałem, jeszcze nigdy w coś tak intensywnego i efektownego wtedy nie grałem.   Na multi

Opublikowano

Ciekawe ile osób się złamie po premierze cod 4 :)

Teraz sprawdzam da się wejść do multi ale serwery jeszcze nie działają

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Jak tylko serwy rusza to daj proszę znać jak to wszystko hula, lagi nie lagi, płynność itp...A z resztą...i tak już preorder zrobiony ;-)

Opublikowano

Jak tylko serwy rusza to daj proszę znać jak to wszystko hula, lagi nie lagi, płynność itp...A z resztą...i tak już preorder zrobiony ;-)
Jest na co czekac...dzis w nocy jakby nie wylaczyli serwerow to pewnie bym do rana gral :-) animacja i ogolny feeling bardzo na plus...pare fajnych akcji siadlo takze jest funn z gry no i jest mega klimacik :-)
Opublikowano

Jakieś wstępne opinie? Warto/niewarto dla samej fabuły? Graficzka daje rade czy ten remaster na kolanie robiony?

Liczę, że jak acti wysprzeda tego raka z komsosu to dadzą w oddzielnej sprzedazy na psn.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Pierwsze mecze za mną jest dobrze, dużo dzików gra i mam wrażenie, że m16 jest mega op, nawet nie trzeba poprawiać, no i ten kałach  :banderas:

Opublikowano

Siedział w CW i gadał głupoty.

Opublikowano

Wbrew sobie, bo nie zamierzalem w ogole grac przynajmniej na poczatku w tego kotleta, odpalilem i...WSIĄKŁEM! Boszsze, jak to jest odcurwiście wykonane!! :fsg:  :banderas:  Kapitalnie odswiezone mapy, wszystko plynniusio popyla.Dla mnie  RE-WE-LA-CJA!! Wspolczuje serdecznie tym, ktorzy w to nie graja na zasadzie nie bo nie, albo czekaja az to wyjdzie osobno. Gdybym wiedzial to co wiem po zagraniu to bym sie nie wahal ani chwili z zakupem juz teraz :obama:

Opublikowano

Jest naprawdę bardzo dobrze plus naprawdę dobry singiel Infinite Warfare. Czyli praktycznie pełny produkt ;)

Opublikowano

co tu duzo pisac, multi dalej robi :banderas:

Opublikowano

Kasacja.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

mam ostatnie call of duty....ale gdzie jest moj COD4 remaster ??? co jest grane ....??

Opublikowano

mam ostatnie call of duty....ale gdzie jest moj COD4 remaster ??? co jest grane ....??

może masz cebula edyszyn za 230 zeta?

Opublikowano

mam pożyczoną grę z wypożyczalni

zawsze nie miałem problemu jak były dwie płyty  to przysyłali dwie.....dziwne...

Opublikowano

mam pożyczoną grę z wypożyczalni

zawsze nie miałem problemu jak były dwie płyty  to przysyłali dwie.....dziwne...

ale ten remaster to chyba kod jednorazowego uzytku a nie osobna plyta xd

Opublikowano

W wersji z remasterem płyta jest jedna, za jej pomocą ściągasz remaster.

Ludzie gdzie wy kody macie na remaster? Napewno nie w Polsce, w wersji legacy na konsole z polskiej dystrybucji jest jedna płyta i kod na zawartość dodatkową w postaci mapy terminal i jakiegoś badziewia.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

Myślałem, że w końcu po tylu latach zagram w CoD4 na full detalach, ale niestety mój GTX970 nie podołał.