Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Civilization VI

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

• Odpowiedzi 293
  • Wyświetleń 38,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja wzialem aztekow w grze wlasnej. Ale juz znamy koło i piniondze wiec bedzie dobrze. Jakas krolowa anglii juz jest epoke wyzej ale wyglada na idiotke i dobrze ze soba zyjemy bo ciagnie ode mnie sól.

• No ja civa uruchamiam raz na rok, wpadam w tygodniowy trans w ktorym robie 50h i potem odstawiam na rok.    Pojebana gra. 

• Łocie chu.j. Dzisiaj odpalilem. Pierwsza stycznosc z seria Co za gra. Prawie sie zesrałem w gacie bo nie moglem sie oderwac od budowania potegi wiktoropolis i ledwo do kibla zdazylem przy syndromie -

Opublikowano

Jak jest Yadwiga to trzeba bedzie pomyslec o zakupie civki w koncu

Opublikowano

Za(pipi)ioza, te perki i premie - miazga ;)

Opublikowano

jezu a ja wlasnie wywiozlem pcta z do rodzicow ://///

Opublikowano

Jest sens kupowania tego teraz za full price czy lepiej poczekac bo niedlugo moze byc jakas obnizka/dodatek/niewiemco ?

Strasznie sie napalilem na nowa Civke.

Opublikowano

Opłaca bo civka szybko nie stanieje. Kup pudełko w sklepie bo cena lepsza chyba niż steam. dodatek może wyjdzie w listopadzie najwcześniej. Teraz dlc wychodzą 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Bardzo fajna gra, na ktorej zupelnie nic nie widac, pewnie warto na nia czekac.

Opublikowano

czego niby nie widzisz?

ląd, woda, góry, wszystko jest na miejscu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pytanie, w samouczku jest misja w której niby  jednym  z celów by  wygrac jest przejać wrogie miejscówki i  remizy, no  więc grałem jako Kleo, i  rozyebałem brodacza po  2 wypowiedzeniach wojenki, jak rozi pod grunwaldem. Tylko nie odhacza mi sie ze jestem  mega yebaka, i nie mam juz kogo na mapie traktowac mieczykiem, mozna przejsc samouczka?

eL doczytałem  w necie, gra ma glitche,  to jeden  z nich.

Tylko się upewniłem  ze w grę nie wolno grac.

Edytowane przez milan

Opublikowano

To moja 1 wizyta w swiecie cywilizacji, i  zapenwiam Cie blancik, ze bez tego smaouczka ch,uja bym wiedział, pomijam ze nawet i tak nie zagłebiałem sie w srpawy tych wyznan, kultów, dogmatów, idei, poyebane to.

A samouczek bardzo fajny, zreszta gra jest wspaniala, ale niestety, nie bede grał  w grę która zabrała mi  4,5 h gdy myslalem ze włacze ją na 10 minut, zbyt wciąga, zbyt kradnie, niebezpieczna sprawa, a podejrzewam  ze nie jest to gra na 10h, plus nie ma poziomów tylko chyba jeden ciąg.

Opublikowano

Syndrom jeszcze jednej tury, niszczyciel rodzin, życia zawodowego i towarzyskiego.

Opublikowano

Dokładnie, wiec zostawie sobie na emeryturke.

Opublikowano

Jakieś niusy odnośnie kolejnych DLC?

Opublikowano

pewnie następne nacje za 5 euro każda... wkurza mnie ta polityka dlc . Pewnie też dodatek większy za 20-30 euro w okolicy świąt bożego narodzenia

Opublikowano

Ja sobie kupiłem tę wersję fullwypasklaweDLCwpakiecie i się teraz zastanawiam, czy to całe DLC to będą jakieś bzdurne mapki +2-3 nowe nacje, czy będa na tyle łaskawi żeby dać też coś porządnego :|

Z tego co sobie wymyśliłem z acziwków, to dodadzą całkiem sporo nowych władców (bo przy niektórych acziwach jest napisany tylko kraj, a przy innych kraj i władca, z czego można IMHO wywnioskować, że na daną nację przypadkie ich min 2.).

Tak czy siak, na razie odłożyłem na bok (po skończeniu scenariuszy PL i Wikingów).