Opublikowano 18 listopada 20168 l Autor Na początku strony wrzuciłem filmik, tam jest wszystko wyjaśnione.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Wlasnie skonczylem 1 ep. Sam poczatek jest piekny praktycznie lezka sie w oku kreci. Reszta odcinka jak przystalo na dobra znana ekipe, trzyma poziom. Caly odcinek praktycznie o tym czego nie dokonczyli w Top Gearze
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ja triala aktywowałem będąc na niemieckiej wersji amazona. Niektóre seriale nie działają przez blokadę regionalną ale TGT już tak. Oryginalny dubbing jest do włączenia łącznie z napisami.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Znakomity pierwszy odcinek, opening wysmienity no i sporo sie posmialem, oby tak dalej.
Opublikowano 18 listopada 20168 l wiadomo ile ma być odcinków i z jaką częstotliwością mają się pojawiać?
Opublikowano 18 listopada 20168 l Będzie 12 odcinków, nowe wychodzą co tydzień. Co do pierwszego odcinka to widać, że jest to stary dobry TG tyle, że na sterydach - zwłaszcza intro jest świetne. Z drugiej strony niektóre z akcji w namiocie są przesadzone.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Autor Kiedy Amazon wchodzi na Polski rynek? Na początku strony wrzuciłem filmik, tam jest wszystko wyjaśnione.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Ja triala aktywowałem będąc na niemieckiej wersji amazona. Niektóre seriale nie działają przez blokadę regionalną ale TGT już tak. Oryginalny dubbing jest do włączenia łącznie z napisami. Oryginalny dubbing?? Co to takiego? Rozumiem że nie ma pl lektora? Pewnie napisy w necie.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Spoiler a propos zakładu Clarkson budował nowy dom, więc i tak poprzedni szedł do rozwaleniaTeraz ma nowy, chyba poszedł pierwszy przelew z Amazona ;]
Opublikowano 19 listopada 20168 l Isn't straight Mam nadzieje ze juz w nastepnym odcinku... bedzie mozna zobaczyc skutki zakladu
Opublikowano 19 listopada 20168 l http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/09/jeremy-clarkson-blows-up-his-old-home-to-make-way-for-new-cotswo/ Ten pogrzeb w czasie demolki, goty Mam nadzieje, ze nie bedzie celebrytow no i mogliby zmienic tego hamburgerowego kierowce na kogos mądrego, poza tym goty, proper top gear 2.0
Opublikowano 19 listopada 20168 l Nie bedzie celebrytow, musieliby na kazdy odcinek sciagac jakas lokalna "gwiazde", ktora nikogo poza danym krajem by nie interesowala.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Po rozstrzygnięciu w pierwszym odcinku powinni jeszcze wrócić do kwestii Jennifer Clarkson
Opublikowano 19 listopada 20168 l Co do Mclarena pogrążyly go opony, ale to był test samochodów nie opon Chociaż mogli zostawić seryjne, jakby nie patrzeć to też jest element zaprojektowany z autem, a nie opona z polki.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Bardzo mi się spodobało. Po prostu najlepsze co było w Top Gear, mniej poprawne politycznie i jeszcze bardziej spektakularne. Można się pośmiać, są znowu porównania czasów, nie będzie wywiadów, pozostały wygłupy w studio. Z niecierpliwością będę wyczekiwał kolejnych odcinków. BTW ten Belg oczywiście bardzo rzeczowo opisywał prowadzenie każdego auta.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Tak rzeczowo dopóki ktoś nie przejął kontroli nad napisami ^_^ Pierwszy odc bardzo fajny. Na mnie największe wrażenie zrobiły zdjęcia i montaż, świetnie się to oglądało widać, że zainwestowali mnóstwo kasy a po zapowiedziach widać że będzie jeszcze lepiej.