Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

No myszka vs pad jest dla mnie w tej chwili jedynym aspektem hamującym nieco mój entuzjazm dla rozwiązania. Zastanawiam się czy wprowadzą jakieś rozwiązania, chociażby zwykły podział serwerów.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Śmieszne jak ludzie myślą że będzie myszka vs pad w crossplay xd

Na konsolach juz od dawna sporo przegrywow na myszce gra. :beksa:

Opublikowano

4dZgtE6.png

:facepalmz: Fanek,wez wyjdz juz.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ale teraz Sony jest w bardzo nieciekawej sytuacji. Wpakowali pewnie kupe kasy w Ps4 Neok tóre wyjdzie pewnie koło świąt w tym roku a M$ rok później rzuci na rynek nextgena kilka razy mocniejszego niż konkurencja.

Jak kilka razy mocniejszego?

Opublikowano

śmieszne jak blacharze udają że będą grali w te gry i po co xbox, a między czasie ich prawdziwe oblicze jest ujawniane na konfie Pc gdzie kaszalot kupuje gry na stemie z humble bumble xdddd

Co za podludzie ja (pipi)e, m nadzieję że będzie jakaś segregacja rasowa na Live żeby grać tylko z prawilnymi członkami Xbox Live Community :xboss:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ale teraz Sony jest w bardzo nieciekawej sytuacji. Wpakowali pewnie kupe kasy w Ps4 Neok tóre wyjdzie pewnie koło świąt w tym roku a M$ rok później rzuci na rynek nextgena kilka razy mocniejszego niż konkurencja.

Jesli samo GPU faktycznie ma miec 6 terafankow no to bedzie w (pipi) mocniejsze od tego co pewnie teraz Sony kombinuje z Neo pod ich budzetowe VR.

Opublikowano

Mogliby wrzucic xplatform gaming z psn, ale bym dewastował klapow. Oczywiście w momentach kiedy psn by dzialalo :kaz:

Opublikowano

No tak mocniejszego że PS4Neo ma mieć jakieś 4teraflopy a skorpion ma wycisnąc 6 z samego GPU

Opublikowano

No myszka vs pad jest dla mnie w tej chwili jedynym aspektem hamującym nieco mój entuzjazm dla rozwiązania. Zastanawiam się czy wprowadzą jakieś rozwiązania, chociażby zwykły podział serwerów.

Od początku swoich planów MS powtarza że nie będzie pozwalał graczom na myszcze grać przeciwko konsolomaniakom z padami. Co więcej mówili ostatnio nawet że nie jest to jedyny problem bo jeszcze dochodzą większe fpsy na Pc czy np. Większe FOV. Zobaczymy jak to rozwiąza ale ja bym nie panikowal.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

dawn of war 3 w 5 fpsach

PC GAMING XD

Jakaś masakra, kupić kompa za 8 tyś a i tak gry chodzą jak na konsolach albo nawet gorzej. Ale dzięki takim pokazom odchodzi chęć przejścia na stronę PC 

Opublikowano

Najbardziej żenująca co roku konfa PC już zmiotła MS w każdym aspekcie, bo pokazali jednego exa - czyli o jednego więcej niż ma MS xD

Opublikowano

Co teraz zrobi Sony wstrzyma produkcje PSNeo,zmieni konstrukcje i wyda ja jako PS5,zrobi ps5 od podstaw wypuszczajac kolejną konsole tylko skąd na to wyczarują kase i co z produkcja PSNeo która juz podobno trwa czy pozwoli sobie na rok może dwa dominacji skorpiona.

Nic nie zrobi, co najwyżej może lekko podkreci zegary jeśli jeszcze sie da w ogóle, wszystko i tak rozchodzi sie o gry. Beda dalej produkować NEO i pierwsi (jakiś rok przed Scorpio) wypuszczą konsole na rynek.

Po prostu dalej beda robić swoje, produkować świetne gry!

Druga najmocniejsza konsola na świecie :obama:

Hav7n teraz posłuchałem jeszcze raz tego co Spencer mówił na koniec, no gry mają działać na 3 konsolach.

Miałem wkleić Nicolasa Cage na koniec konferencji bo na samej konfie swoich gier to w cale nic nowego nie pokazali, ale te Scorpio bomba na koniec że ogłosili, wyścig konsol trwa dalej wiec :)

Opublikowano

Fanek, widzę jest ból dupy o 6 yebanych teraflopsów :kaz:

Od dzisiaj sa to terafanki, ok?

Opublikowano

Tfu pecety wolałbym obrazić rdr niż grać w te xbonowe gierki na peceguwniaku.

Opublikowano

(pipi) konsole wyjdą gdzieś pod koniec 2017, albo w 2018r, a ten o specyfikację techniczna się kłóci. 150 razy jeszcze się to TeraFanku zmieni przez te 2 lata.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najbardziej żenująca co roku konfa PC już zmiotła MS w każdym aspekcie, bo pokazali jednego exa - czyli o jednego więcej niż ma MS xD

i nie zagrasz w żadne z tych gier na trójnogu, pewnie z tego powodu od paru stron wylewasz żółć :D

Opublikowano

i nie zagrasz w żadne z tych gier na trójnogu, pewnie z tego powodu od paru stron wylewasz żółć :D

Ale zagra na Pc tylko wejdzie pod pulpit żeby zmienić ustawienia xddd

Opublikowano

Ktos w ogole oglada PC Gaming Conference? Zapowiedzieli cos?

Opublikowano

Dla ciebie to Kilogramy (pipi)enia dla innych solidna analiza sytuacji na rynku

Podsumowanie konferencji Microsoftu parę miesięcy przed konferencją

Asinine-America-HATERS-GONNA-HATE1.jpg

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

to całe wielkie gears of wars wyglada jak g,owno,  i te beznadziejne  odzywki bohateró, prawie jak ff15.

Forza to tytuł dla którego kupie tego lekkiego  szrota, bo gra przypomina bardzo motorstorma.

ff15 stracilo bo pokazali  kiepska walke, tam cjhyba nawet rwała animacja, no i szkoda w sumie ze gracz nie potrafil grac w tą grę, wygladało  to nędznie. Gra sie zlitowałą w koncu   i poprosiła grzecznie by rzucil blizzage i  zakonczyl ten teatr rozpaczy.

Cała ta sytuacja ze scorpio taka zenujaca, a taka moc mial miec xone, takie peirdolenie o  nieskonczonej  sile chmury xDDDD a to zwykły bubel któy sprawial  wszystkim problemy, a teraz oklaski  an widowni bo wsadzili  do nowego modelu  silniejsze podzespoly, nie no  wsumie super, rpzeciez mogli downgradeowac ją, ale udalo im sie nie s(pipi)ic.

Oczywiscie to samo sadze  o  zagrywce sony jezeli taka nastapi, przy czym  ps4 to silny sprzet i jakos mi  sie nie spieszy by  gry wygladały lepiej. Aha, no  walsnie,  całe to pierdl,olenie o  scorpio, z tego mozna bylo wyczytac tylk  jedno - grafika jest najwazniejsza, aha, fajnie.

recore fajny.