Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Tyle tych trailerów powypuszczali ostatnio a ja żadnego nie obejrzałem. :) Zobaczę wszystkie, jak grę już skończę. Minimum te dwa razy.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Pięknie, pytanie tylko czy grać w demko przed fullem bo będzie korcić czy lepiej sobie poczekać ten tydzień dłużej.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Demo eleganckie zachowanie IMO myślę, że warto żeby wiedzieli tam na górze, żeby częścieli sięgali po ten rodzaj materiału promocyjnego.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Po co mi demo tak za(pipi)iście zapowiadającej się gry? Rozumiem na PC, gdzie ludzie ze słabymi maszynami chcą to sprawdzić. A ja do wyboru mam mocnego PC lub PS4, więc tak czy siak zakup obowiązkowy na premierę lub klika dni później.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Wg mnie demo to gra w otwarte karty od strony deva dlatego zawsze będę szanował takie podejście wobec graczy. Mógłbym wymienić gry, które zaje.biście dobrze się zapowiadały a wyszło jak wyszło, albo były totalnym ściemnianiem (Colonial Marines, No Man's Sky ?).
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Większość zainteresowanych z tego tematu i tak grę by kupiło. A w demo zagrają, bo zwyczajnie nie mogą się jej doczekać. Demo fajna rzecz, jak jest jeszcze stosunkowo długie. 20 minutowe demo, nic o grze nie mówi. Godzinne już tak.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l fajnie, coraz więcej demek sie pojawia. Szanuje to. Prawda, niech ta złota era wróci.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l I teraz sam nie wiem, czy sprawdzać demko. Niby jestem zainteresowany i po obejrzeniu gameplayu rozważam zakup day-one, ale korci posmakować gry wcześniej - z drugiej strony, mogę sobie coś zaspoilerować :) A samą instytucję demka jak najbardziej szanuję, choć nie zawsze jest ono reprezentatywne w stosunku do gry właściwej. Pamiętam jak po ograniu dema Bulletstorm byłem gotów "olać to goovno", całe szczęście dałem grze szansę i okazała się genialna, ale demko było źle skrojone.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Demo Preya ma pokazywać początek podobnie jak w Doomie, ponoć ma starczyć na około godzinę.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Byłem gierki pewien, a po info o demie uważam że to będzie murowany hit. Będzie gierka pokroju Bioshocka, zobaczycie.
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l nie bylbym tego taki pewien. kazdemu preorderujacemu zycze 7/10, reszcie chociaz 8.5 Edytowane 13 kwietnia 20178 l przez Najtmer
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Demko wypuszczaja pewnie glownie dlatego, ze o grze jest raczej cicho. Podejrzewam, ze boja sie slabej sprzedazy, a szkoda by bylo po tym stracilismy Deus Exa i DIshonored 3 pewnie tez sie nie wydarzy za szybko.
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Polecam zapowiedź na polygamii. Wolna od spoilerów i bardzo konkretny obraz tego, co zobaczymy w demie.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Nic o grze nie wiedzialem, podszedlem do demka calkowicie na slepo i... Jak dla mnie srednio. Sterowanie [wiekszego input laga chyba nie widzialem w giereczkach], grafa, 'system' walki, muzyka [z wyjatkiem jednego kawalku na poczatku], wszystko co najwyzej srednie. Jedynie klimat sie troche wybija i smyra System Shockiem, ale to zdecydowanie za malo zebym kiedykolwiek rozwazyl zakup tej gry. Bicie tych mimikow kluczem francuskim jest strasznie bezplciowe, a jak ich lata kilku naraz to z tym opoznionym w rozwoju sterowaniem ciezko nadazac za nimi, szczegolnie jak mamy jakas bron dystansową. Gra ma troche jump-scare'ow, tylko ze sa slabe, przykladowo wyskakuje ci jeden maly gowniak, zabijasz go bez problemu a dramatyczna muzyka na caly regulator [ktora w sumie bardziej straszy od potworka] jeszcze przez jakies 30 sekund leci jakby nie wiadomo co sie w dalszym ciagu na ekranie dzialo. Poczatek dosc ciekawy, styl opowiadania historii widac ze mocno zaczerpniety z Bioshocka, no ale w ogole mnie nie chwycila gierka.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l To demko to lekki meh - ani nie eksponuje dobrze fabuły, ani też nie prezentuje dobrze gameplayu oddając nam do dyspozycji tylko podstawowe mechaniki. Wiadomo to tylko krótki wycinek - pewnie później będzie lepiej. Ale na razie to taki trochę mniej ciekawy Bioshock/System Shock Czekam na recenzje.