Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 611
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ...a ja nie polecam biegania fpytke zupełnie bez sensu, irytująca przekombinowanym poziomem trudności zwłaszcza na początku.Poza tym historia specjalnie nie porywa. Dla mnie doskonale wpisuje się w ka

• Prey wspaniała gra, polecam każdemu kto ma choć trochę dobrego smaku gierkowego

• "zle przechodzisz gre" "nie podobala sie, wiec pewnie nie zrozumiales angielskiego"  "lol grasz na normalu" "nie zebrales wszystkich piórek wiec nie oceniaj gry" itp. xd  

Opublikowano

Coś Ci się miesiące pomyliły.

17879945_1512360888815535_16763021125604

Opublikowano

Lipca?  :rofl2:

Opublikowano

fajnie, coraz więcej demek sie pojawia. Szanuje to.

Opublikowano

:oberamix:

ale bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Pięknie, pytanie tylko czy grać w demko przed fullem bo będzie korcić czy lepiej sobie poczekać ten tydzień dłużej. 

Opublikowano

Po co mi demo tak za(pipi)iście zapowiadającej się gry? Rozumiem na PC, gdzie ludzie ze słabymi maszynami chcą to sprawdzić. A ja do wyboru mam mocnego PC lub PS4, więc tak czy siak zakup obowiązkowy na premierę lub klika dni później.

Opublikowano

Wg mnie demo to gra w otwarte karty od strony deva dlatego zawsze będę szanował takie podejście wobec graczy. Mógłbym wymienić gry, które zaje.biście dobrze się zapowiadały a wyszło jak wyszło, albo były totalnym ściemnianiem (Colonial Marines, No Man's Sky ?).

Opublikowano

Większość zainteresowanych z tego tematu i tak grę by kupiło. A w demo zagrają, bo zwyczajnie nie mogą się jej doczekać. Demo fajna rzecz, jak jest jeszcze stosunkowo długie. 20 minutowe demo, nic o grze nie mówi. Godzinne już tak.

Opublikowano

I teraz sam nie wiem, czy sprawdzać demko. Niby jestem zainteresowany i po obejrzeniu gameplayu rozważam zakup day-one, ale korci posmakować gry wcześniej - z drugiej strony, mogę sobie coś zaspoilerować :)

A samą instytucję demka jak najbardziej szanuję, choć nie zawsze jest ono reprezentatywne w stosunku do gry właściwej. Pamiętam jak po ograniu dema Bulletstorm byłem gotów "olać to goovno", całe szczęście dałem grze szansę i okazała się genialna, ale demko było źle skrojone.

Opublikowano

nie bylbym tego taki pewien. kazdemu preorderujacemu zycze 7/10, reszcie chociaz 8.5

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Demko wypuszczaja pewnie glownie dlatego, ze o grze jest raczej cicho. Podejrzewam, ze boja sie slabej sprzedazy, a szkoda by bylo po tym stracilismy Deus Exa i DIshonored 3 pewnie tez sie nie wydarzy za szybko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic o grze nie wiedzialem, podszedlem do demka calkowicie na slepo i...

Jak dla mnie srednio. Sterowanie [wiekszego input laga chyba nie widzialem w giereczkach], grafa, 'system' walki, muzyka [z wyjatkiem jednego kawalku na poczatku], wszystko co najwyzej srednie. Jedynie klimat sie troche wybija i smyra System Shockiem, ale to zdecydowanie za malo zebym kiedykolwiek rozwazyl zakup tej gry.

Bicie tych mimikow kluczem francuskim jest strasznie bezplciowe, a jak ich lata kilku naraz to z tym opoznionym w rozwoju sterowaniem ciezko nadazac za nimi, szczegolnie jak mamy jakas bron dystansową. Gra ma troche jump-scare'ow, tylko ze sa slabe, przykladowo wyskakuje ci jeden maly gowniak, zabijasz go bez problemu a dramatyczna muzyka na caly regulator [ktora w sumie bardziej straszy od potworka] jeszcze przez jakies 30 sekund leci jakby nie wiadomo co sie w dalszym ciagu na ekranie dzialo. Poczatek dosc ciekawy, styl opowiadania historii widac ze mocno zaczerpniety z Bioshocka, no ale w ogole mnie nie chwycila gierka.

Opublikowano

To demko to lekki meh - ani nie eksponuje dobrze fabuły, ani też nie prezentuje dobrze gameplayu oddając nam do dyspozycji tylko podstawowe mechaniki. Wiadomo to tylko krótki wycinek - pewnie później będzie lepiej. Ale na razie to taki trochę mniej ciekawy Bioshock/System Shock

Czekam na recenzje.