Opublikowano 16 maja 20186 l Oj tam mi też polonizacj nie chciało sie robic dla tych 6-7 osób z tego forum. Wiadomo przecież to całe comunity xboxa w polsce.
Opublikowano 16 maja 20186 l Pytanie raczej po co komu w takiej grze lokalizacja. Przecież tam nie ma zawiłej fabuły.
Opublikowano 16 maja 20186 l W co drugiej szkole uczą 2 języków obcych, ale w 2018 nadal ludzie płaczą o lokalizacje w grach bez fabuły
Opublikowano 16 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry
Opublikowano 16 maja 20186 l 4 minuty temu, kermit napisał: ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry Ale prychłem!
Opublikowano 16 maja 20186 l 34 minuty temu, kermit napisał: ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry zapomniałeś o medicine - leki stamina - wytrzymałość health - zdrowie weapon - broń point of interest - interesujące miejsce No ale już więcej słownik nie potrzebuje
Opublikowano 16 maja 20186 l Ehh, kusi mnie kupno xboxa dla tej giekri, a obiecalem sobie ze dopoki nie bedzie NG2 we wstecznej dopoty nawet nie splune w strone microsoftu. Ciekawe co tam 'recenzenci' jutro beda mieli do powiedzenia na temat sequela do mojej ulubionej gry o zombie.
Opublikowano 16 maja 20186 l Streszczę Ci: Zalety: +świetny gameplay +dobry co-op +rozwinięta formuła pierwowzoru Wady: -są ładniejsze gry -wydawcą jest MS a nie Sony czy Nintendo Ocena: 72/100
Opublikowano 16 maja 20186 l Wydaję mi się że ważniejsze co samemu ma się do powiedzenia na temat jakieś gry, niż co napiszą recenzenci. Najlepszym wyjściem jest kupić GamePassa za 29 zł i samemu sobie zrecenzować grę Edytowane 16 maja 20186 l przez oni
Opublikowano 16 maja 20186 l Nikt normalny kto ma kilka konsol nie zwraca uwagi na recenzje. Może jedynie pod kątem technicznym czy gra nie dropi do 20 fps.
Opublikowano 16 maja 20186 l 1 godzinę temu, kermit napisał: ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry Godzinę temu, blantman napisał: zapomniałeś o medicine - leki stamina - wytrzymałość health - zdrowie weapon - broń point of interest - interesujące miejsce No ale już więcej słownik nie potrzebuje Taa i niby jak odpalą grę? Najważniejsze: Start a game - rozpocznij grę.
Opublikowano 16 maja 20186 l Jezeli recki beda takie same jak remastera jedynki to Serio jest tyle materialow z gry + opini fanow gry jak i ludzi co w jedynke nie grali ze nie wiem po co czekac na recki. Ja tam tylko oczekuje az odblokuja Ultimate Edition Edytowane 16 maja 20186 l przez hav7n
Opublikowano 16 maja 20186 l Godzinę temu, Bansai napisał: Ehh, kusi mnie kupno xboxa dla tej giekri, a obiecalem sobie ze dopoki nie bedzie NG2 we wstecznej dopoty nawet nie splune w strone microsoftu. Ciekawe co tam 'recenzenci' jutro beda mieli do powiedzenia na temat sequela do mojej ulubionej gry o zombie. nie masz jakiegoś lapka lub pc? Kup cda z kodem na game passa i pograj sobie. Nie trzeba od razu xboxa kupować.
Opublikowano 16 maja 20186 l No właśnie to chciałem napisać. To jest tytuł Xbox Play Anywhere i wychodzi zarówno na Windowsa jak i na Xboksa, więc niekoniecznie trzeba mieć konsolę, żeby zagrać.
Opublikowano 17 maja 20186 l 13 godzin temu, Pacquiao napisał: Streszczę Ci: Zalety: +świetny gameplay +dobry co-op +rozwinięta formuła pierwowzoru Wady: -są ładniejsze gry -wydawcą jest MS a nie Sony czy Nintendo Ocena: 72/100 Głownie bugi się przebijają w recenzjach. No i średnią wyczarowałeś narazie 72 po 30 reckach
Opublikowano 17 maja 20186 l No i spoko - poziom pierwszej części. Jak ktoś lubił poprzednika to pewnie i wciągnie się w następcę. Choć ta opinia od eurogamera niepokojąca: https://www.eurogamer.net/articles/2018-05-16-state-of-decay-2-review-a-soggy-open-world-loot-em-up-with-catastrophic-bugs Cytat State of Decay 2 is a soggy open-world loot-'em-up with catastrophic bugs. Avoid. Edytowane 17 maja 20186 l przez Cedric
Opublikowano 17 maja 20186 l Optymalizacji i bugow obawiałem sie najbardziej, a recki eurogamera zazwyczaj pokrywają sie z moim zdaniem, ale z drugiej strony przy jedynce bawiłem sie bdb wiec i tu powinno być tak samo jak nie lepiej
Opublikowano 17 maja 20186 l 46 minut temu, _Be_ napisał: Głownie bugi się przebijają w recenzjach. No i średnią wyczarowałeś narazie 72 po 30 reckach No to kolejny sztosik na kilkadziesiąt godzin Ktoś chce numery w lotto?
Opublikowano 17 maja 20186 l @oni Graj i nie marudź. Nie to, że masz jakiś wybór na XO. Edytowane 17 maja 20186 l przez Hum
Opublikowano 17 maja 20186 l ok strzeszcze recki plusy: wszystko co podobalo sie w jedynce - wiecej, lepiej, ładniej minusy: bugi, brak cinematic 95/100