Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Days Gone

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 440,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie oczekuję, że Ty to zrozumiesz, bo jesteś właśnie jedną z tych osób, o których pisał @ASX - nie umiesz wyrażać swojego zdania w sposób w miarę neutralny, tylko musisz operować przejaskrawionymi skr

• No dobra, na chwilę obecną gra jest naprawdę dobra. To zdecydowanie najlepszy setting-postapo jaki widziałem. Nie ma absolutnie żadnych atomówek (czy innych badziewi), a sam świat i tak leży w komplet

• Ja mam fundamentalnie inne zdanie, na różnych płaszczyznach.  Po pierwsze, uważam, że branża gier i tak jest za mało przejrzysta jeśli chodzi o kalendarz wydawniczy. Osobiście życzyłbym sobie znać w p

Opublikowano

Dla mnie to cały czas zagadka czym ta gra ma dokładnie być, a właściwie gdzie to się wpasuje pomiędzy produkcjami takimi jak The Last of Us, Dead Rising i State of Decay :p 

Opublikowano

IMHO Mad Max z zombie i w mniej monotonnym settingu będzie najbliżej. Na pewno cięższy klimat niż jajcarskie Dead Rising. Nadal jednak nie czuję się ani trochę zainteresowany. Sandbox generyczny do bólu

Opublikowano

No ale nie przeginajmy z Mad Maxem - tutaj będzie zarówno bohater, jak i fabuła, czego o MM nie można było powiedzieć.

Opublikowano

Fabuła w Days Gone - zombiaki opanowały świat, przeżyjmy i nawet jak nie mamy zamiaru odkrywania lekarstwa to i tak to zrobimy. THE END

Opublikowano

Jestem pewny że nie będzie ratowania świata, dzisiaj w cenie sa jakies bardziej osobiste historie. Wiec obstawiam motyw odkupienia i znalezienia swojego miejsca w postapokaliptycznej rzeczywistości 

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Akurat w MadMax jest i fabuła i bohater 

Czyli jednak dodali to w tym ostatnim patchu? W końcu - trzeba będzie wrócić, bo tak bardzo UBI-gierki to nawet UBI nie potrafiło zrobić.

Opublikowano

No solidne 6/10 się zapowiada ten Days Gone, ale malo jest gierek w których smiga się na motorku w takim klimacie, nie napalam się na nic, ale zagrać zagram. 

Opublikowano

fabuła bedzie pewnie czerstwa, postacie jak z Ubisoftu a mechanika to bedzie kalka innych gierek ale uwielbiam taki setting wiec mnie mają :/

Opublikowano

Dziwi mnie, że sony jeszcze nie przełożyło premiery. Serio chcą walczyć z Anthem i Metro (i Crackdown 3 ;) )? Mało jest tygodni w roku? Tym bardziej przy tych przeciekach, że pod względem technicznym gra jest jeszcze daleka od ideału.

Opublikowano

Według opinii z TGS gra została znacznie doszlifowana, zarówno graficznie jak i gameplayowo. Jedynie te pokraczne bieganie pozostało.

Opublikowano
3 godziny temu, XM. napisał:

Według opinii z TGS gra została znacznie doszlifowana, zarówno graficznie jak i gameplayowo. Jedynie te pokraczne bieganie pozostało.

Gdzie o tym czytałeś jakiś link?

Opublikowano
11 minut temu, Fanek napisał:

Gdzie o tym czytałeś jakiś link?

jakiś dziennikarz tak napisał na twitterze

chyba @XM. przegląda resetera 

Edytowane przez oni

Opublikowano
W dniu 10.09.2018 o 20:32, oni napisał:

Jestem pewny że nie będzie ratowania świata, dzisiaj w cenie sa jakies bardziej osobiste historie. Wiec obstawiam motyw odkupienia i znalezienia swojego miejsca w postapokaliptycznej rzeczywistości 

We wcześniejszych prezentacjach były jakieś napomknięcia iż żona/dziewczyna Deacona zginęła bodajże przez Freakersów i ten dalej ma ból du.py. Chyba nawet była jakaś scenka z ich gniazdem jak bohatera zaczyna ponosić bo przypomniał sobie swoją przeszłość - tak więc, jeżeli nie pójdą w sztampę, gdzie przez pół gry bohater będzie młodym gniewnym i nie wybaczy nikomu ani niczemu, gdzie na koniec pogodzi się z losem i swoim marnym żywotem, kto wie, może nawet zejdzie się z jakimś kumplem (ostatnio seksualność bohaterów jest w modzie, zwłaszcza bycie bi lub homo). 

Opublikowano
W dniu 11.09.2018 o 10:11, _Be_ napisał:

No solidne 6/10 się zapowiada ten Days Gone, ale malo jest gierek w których smiga się na motorku w takim klimacie, nie napalam się na nic, ale zagrać zagram. 

15 godzin temu, chrno-x napisał:

kto wie, może nawet zejdzie się z jakimś kumplem (ostatnio seksualność bohaterów jest w modzie, zwłaszcza bycie bi lub homo). 

Nie przeginaj, bo Bluber będzie zmuszony podnieść ocenę o przynajmniej 2 oczka :kaz:

Opublikowano

:banderas:

Piękna, ciekawe jak będzie wyglądała już ukończona. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Za bardzo przypomina tą z God of War, ogólnie słabo trochę.

Opublikowano

Gra rzeczywiście zyskała graficznie, znikły również cyferki XP, a na końcu fajny motyw z typem, który chciał coś podjumac z naszego motoru. 

Opublikowano

Ale bym zagral w TloU w takiej formule ( wiadomix zarazeni tacy sami jak w 1)

Edytowane przez aphromo