Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Co oni zrobili ze skokami.... Nie przesadzaj, od tygodnia mam platyne z jedyneczki na koncie. Nie powiem, że było łatwo, bo niektóre triale dały mocno popalić, ale gadanie o złym sterowaniu i zwalonych skokach są mocno naciągane. Po prostu takie gry kiedyś się robiło. Oryginały z PSX też wymasterowalem. Trzeba dawkowac zabawe, a jak nie wychodzi, dać sobie na wstrzymanie i wrócić do gry później. Jako wielki fan platformowek i miłośnik Crasha jestem oczarowany remasterem i słowa złego nie powiem pod jego adresem. Takich tytułów brakuje i każdy kolejny przyjmę z wielkim uśmiechem na ryju.

Edytowane przez rodi84

Opublikowano

Jako psychofan Crasha wymaksowałem wszystkie czesci (oprócz jedynki bo się zacinała) i zdecydowanie lekko popsuli skoki i ich dynamikę. Nie powiesz mi inaczej.

Opublikowano

Jedynka jest sporo trudniejsza, bo zmniejszyli hitbox, wcześniej połowa stopy mogła być nad przepaścią, teraz lecisz w przepaść, dobrze to opisał WalkiewIcz w najnowszym numerze PE :)

Opublikowano

Też mam platyne w Crashu i też uważam, że skoki spieprzyli. Owszem da się przyzwyczaić, ale na ps1 było bardziej precyzyjnie, przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

Też mam platyne w Crashu i też uważam, że skoki spieprzyli. Owszem da się przyzwyczaić, ale na ps1 było bardziej precyzyjnie, przynajmniej dla mnie.

Nie ma tu wątpliwości nawet :)

Opublikowano

Ja pograłem 3 dni i puściłem grę dalej, choć na jej premierę czekałem z wywieszonym jęzorem od miesięcy. Więc naprawdę urocze jest czytanie postów na zasadzie "sterowanie działa super, grać nie potraficie i tyle".

Opublikowano

ludzie tyle czasu po premierze wciaz sie ludza, ze skoki nie sa skopane? xD

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Ooo, ten tweet swietnie pokazuje problem. Dlatego mialem tyle problemow z Native Fortress, gdzie w oryginale potrafie ja skonczyc bez smierci.

Opublikowano

Oczywiście, że nie są. Są inne po prostu. Tylko ultrasy oryginałów narzekają, że to nie jest to samo co 20 lat temu, ja tam ściągnalem okulary nostalgii i podszedłem jak do nowej gry i bawię się świetnie. Nie mogłem ostatnio grać ale dwójka powoli jest platynowana, a ostatnio stormy ascent był robiony, przeszedłem bez większych problemów pomijając wysoki poziom trudności, to nie czułem żebym ginal przez skopane skoki

Opublikowano

Nie, design poziomów w dalszym ciągu znany, ale skok nigdy mi nie przeszkadzał tudzież kolizje :) goty gierka, goty remaster+, czekam na spyro

Opublikowano

Stormy Ascent(level z dlc) zaliczone na złoto - 3:37  :fsg:  Platynowy relic da radę na spokojnie zrobić. Noo to teraz jak widzę 100% pucharków w CB 1 to można na spokojnie się zabierać za dwójeczkę :banderas:

A tak btw to ktoś w ogóle przeszedł storym ascent?

Opublikowano

Ja, szybko pękł, najbardziej męczyłem się z ostatnimi ptakami. Czasowki jeszcze nie robiłem

Opublikowano

Czasówka jest dużo trudniejsza. Na bank dużo bardziejąca wymagająca od mostów.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Już sunset Vista był bardziej wymagający od mostów ;)

Opublikowano

No platynowy relic w sunset vista był trudny do zdobycia. Ale nie ma startu do platyny w The Lab albo Stormy Ascent.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stormy ascent dzisiaj z ciekawości odpaliłem i wszystkie skrzynki wbiłem, trochę problem miałem w bonusowym levelu ale ogólnie jest prosto i na wyczucie.