Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

hdr robi różnicę ale zrozumieją to tylko ci co zobaczą to na żywo. Oglądałem mad maxa w 4k z hdr i potem mad maxa bez hdr . Ta ostrość światła, cieni czy kolorów. Słońce szczególnie dla mnie robi wrażenie i na pustyni to widać idealnie.

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 55,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

• Udało się ;-) Zapraszam do oglądania:   Xbox One S Unboxing pierwsze wrażenia o 4K i Ultra HD Xbox One S test funkcjonalności Ultra HD / 4K - najtańszy odtwarzacz Ultra HD Blu-ray na rynku

• Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Opublikowano

W halo 5 ta rozdzialka wariuje. 60fps jest stabilne, ale na mapach, gdzie sa jakieś ploty, barierki etc te zabki z 720p naprawdę bola. Ale to zalezy od mapy, np ta w śniegu wygląda dobrze. W doomie prawie w ogóle nie mamy poszarpanych krawędzi i nie widać skalowania rozdzielczosci w locie. W H5 cienie się 3m pezed Toba spawnia, to samo tekstury z LOD. Nie wspominając już o kamieniach na podłodze i "kratkownicy" pod nimi. Tej grze przydałby się DX12 i stale 900p zamiast tej skaczacej rozdzielczosci, ktora przez większość czasu i tak na 720p siedzi.

Opublikowano

Niektórym to by się przydał kontrolny wperdol za patrzenie się na ząbki na płotach zamiast grania.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Na pc musialbym gry chyba w 320x240 odpalać by mieć 30fps :D chociaż w sumie dalej gram na pc. W sumie poza steamem to prawie rynek na pc nie istnieje. Niby sa gogi i originy ale to nie to samo... pal licho optymalizacje, teraz co roku trzeba "low enda" za 1000zl kupować bo midrange za 1200-1700zł... Swoja droga odpalam gry z x360, taki tron, deus ex, xcom, rdr i wiele innych z gwg wygląda świetnie. A to przecież gry z poprzedniej generacji. Jednak od gier z następnej generacji wymaga się troche więcej. Niestety tylko niektorym się udalo( mgsV, far cru, bsttlefront, doom, diablo 3). Nie brakuje tez wpadek jak ark:survival evolved i watch dogs czy the crew bez dodatku.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

o GURWA jaka promocja w muve

https://muve.pl/promocje/xbox-one-s?utm_campaign=Muve_Internal&utm_medium=post_muve.pl&utm_source=facebook.com&utm_content=XboxOneS

Xbox One S w wersji 1TB z XBL na 6 miesięcy, ea access, trzema grami (np. z Forzą Horizon 3, Fifą 17 i Doomem) za 1749zł. Zakładając że wartość Forzy i Fify to 200zł, Dooma 100zł a EA Accessa 60 zł to wychodzi około 1200zł za konsolę :obama: ja już zamawiam

Opublikowano

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

Opublikowano

Jakie ty głupoty pierdolisz to szkoda strzępić ryja. 

Opublikowano

Kazda konsola ma swojgo Fanka ;)

Opublikowano
  • Autor

Wersja 500GB i 1TB 23 lipca, do 500tki będzie dorzucane H5 i HMCC.

Opublikowano

Wersja 500GB i 1TB 23 lipca, do 500tki będzie dorzucane H5 i HMCC.

Ale jak to, poza tymi 3 gierkami jeszcze dorzuca H5 i HMCC?

Opublikowano

Swietnie sie prezentuje, kurde brałbym gdyby był czarny

Opublikowano

Mnie tam sie bialy podoba, o ile nie zżółknie :)

Nie jestem kompletnie na biezaco, XO S nie ma oddzielnego zasilacza i wszystko jest w srodku konsoli?

Opublikowano

Tak, wszystko jest w środku

Opublikowano

A dlaczego mają nie działać? Mają mieć większy zasięg i dodany Bluetooth do łączności z PC. 

Na stronie Microsoftu można kupić ten kontroler taniej - X-kom ma za 269 zł a sklep MS za 239 zł z wysyłką gratis:

http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/controllers/xbox-wireless-controller

Ja wybiłem sobie z głowy Elite Gears of War Controller i czekam na czerwonego Crimson Omen. Chętnie takiego sobie sprawię. Powinien się fajnie komponować z czerwonymi słuchawkami Siberia 200, które mam zamiar kupić.

Edytowane przez Kris77