Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przypomnijcie mi w ilu "p" chodzi ten T7 Na Xboxie?

w zero P bo nikt normalny nie gra na xboxie (a zwłaszcza bijatyki)

Opublikowano

Przypomnijcie mi z kogo się dzisiaj śmiejemy :D

Opublikowano

dmg ctrl klapów już uaktywniony

Opublikowano

a po co komu 60 fpsow w crashu, dawniej dzialalo w 30 i w 240p, powinniscie byc wdzieczni za takie podbicie grafiki i rozdzielczosci :usmiech:

To ten switch gdzie SV czyli najlepszą indi rolnik gierunie usunęli dzisiaj z listy zapowiedzi? A miał być taki szotsik.

Opublikowano

a po co komu 60 fpsow w crashu, dawniej dzialalo w 30 i w 240p, powinniscie byc wdzieczni za takie podbicie grafiki i rozdzielczosci :usmiech:

To ten switch gdzie SV czyli najlepszą indi rolnik gierunie usunęli dzisiaj z listy zapowiedzi? A miał być taki szotsik.

co ._.  link? na oficjalnej stornie nic nie jest napisane. 

EDIT

aa, usuneli z listy na nintendo.com

meh, siejesz ferment, to nic n znaczy poki nie ma oficjalnego info :usmiech: wyjdzie normalnie w lato i zaora ekskluzywnym czasowo coopem lokalnym :banderas:na pewno zaktualizuja po prostu bo ma sie poajwic limitka jak na ps4 i x1 :lapka: pare dni temu wycieklo info :cool: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

gpd win > switch

no i gierka jakies 200zl taniej

Opublikowano

Ludzie w rajtuzach okladajacy sie po mordzie, boze co za bezguscia na tym xboxie.

Opublikowano

Przypomnij mi która konsola od 2012 roku hajpowana jest jako NADKONSOLA?

Wszystko sie zgadza
Opublikowano

dwóch chłopków i arenka i nie dają rady 1080p na prosiaku wyciągnąć to beka wchui, takie nba ociera się o fotorealizm a tu takie kasztany optymalizacyjne

Opublikowano

Nic dziwnego, fani Sony od dawna mówią ze lubią w dupę, a kolejna okazja na zastrzyk z mięsa to najbliższa niedziela i konfa MS :lol:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

najbliższa niedziela i końca MS :lol:

koniec*

Opublikowano

uwierz mi ciężki deszczu, że sporo osób dałoby dużo, żeby ta seria się nie zmieniła. piątka w nowej oprawie graficznej z dobrym trybem sieciowym? zapraszam do poloneza.

Polonez liczony na 3 wiec do odswiezenia tylko legendarna trojka. Piatka jeszcze sie dzis spokojnie broni bo jest ku.rwa lepsza od tej niczego nowego nie wnoszacej 7ki.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Zagrałem wczoraj w tego nowego Tekkena i spodziewałem się więcej a dostałem chyba wersje PS3. Pozdro dla tych co grają w to na Xonie.

2017 a grafika z 2009. Przecież jak odpaliłem DOA5 Last Round na PS4 to kur.va postacie wyglądają lepiej a gra chodzi szybciej w temacie loadingów. Harada powinien za to publicznie przeprosić i jeszcze chce tyle kasy za spyerdolony port gry która od dwóch lat jest na automatach.

Opublikowano

Autyzm u użytkownika bluber sięgnął maksimum. Takie jednostki, to już tylko nadają się do jakiegoś wesołego miasteczka. Rzut pomidorem czy innym kalafiorem w ludzkie strzępy. Typ śmieje się, że PS4 dostaje Crasha czy Wipeouta, gdzie w tym samym czasie xbox jedyne na co może liczyć, to kolejne strony szydzenia i obrzucania guwnem w CW, jak i przez samego spencera w swoje wierne kurtyzany.

Opublikowano

No jak na xboksie jest ch,ujnia to przepraszam bardzo, na SONCE też może być i nie ma się co pultać :).

typowy azapeowizm od typowego trolla xd

Opublikowano

kek, Sony dogadało się z EA w sprawie Fify 18

Opublikowano

Autyzm u użytkownika bluber sięgnął maksimum. Takie jednostki, to już tylko nadają się do jakiegoś wesołego miasteczka. Rzut pomidorem czy innym kalafiorem w ludzkie strzępy. Typ śmieje się, że PS4 dostaje Crasha czy Wipeouta, gdzie w tym samym czasie xbox jedyne na co może liczyć, to kolejne strony szydzenia i obrzucania guwnem w CW, jak i przez samego spencera w swoje wierne kurtyzany.

yeti odpowiesz mi w koncu jak tam będzie grane w battlefronta? kupujesz skorpiona czy jak zwierze w 900p?

Opublikowano

kek, Sony dogadało się z EA w sprawie Fify 18

:cool:  :czesc:  :czesc:  :czesc:  :czesc:  :czesc:  :czesc:  :czesc:  :czesc:  :czesc:

co rano pisałem na irc? czekam na potwierdzenia ps4 pro slim mark my words

Opublikowano

Ktore to juz E3 bez Figara? 2, 3? xD

Opublikowano

ale to jest (pipi)a melepeta, no naprawde, wieksza to juz chyba tylko bluber, ale on potrafi w pore trzymac jezyk za zebami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.