Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Już widzę jak Ameryka i Europa leci po konsole za 600$ mając w domu tv FHD :dynia:

TV Full HD to już chyba tylko w PL zostały, Yakubek nawet tego się jeszcze nie dorobił xD

w Europie TViki 4K wcale nie są jeszcze takie popularne jak Ci się wydaje.

no no napewno xD

słyszeliscie, że tekken 7 (tak ten których chodzi w 864p na ps4) jest niegrywalny na ps4 przez zje.bany online? tak zje.bany online ze mendrek pisze hatemaile do namco, niezła dominacja jak za czasów ps2 bo w grę wchodzi tylko granie na splicie albo prywatne pokoje :kaz:

potwierdzam, online w Tekkenie ssie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Beka z sony i ps4 zawsze w cenie :usmiech: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

E3 2016

Boty zaorane po calosc :dynia:

A to dopiero 20min xD

EX za EXem, powinni jeszcze dopisac "NOT AVAILABLE ON WINDOWS 10" :kaz:

Nawet nic nie pyerdoola bomby jedna po drugiej

Samo miesko a nie smutne (pipi)enie jak u micro

Piękna konferencja, ledwo początek a juz tyle gier w które chce zagrac.

xboty wyrukane drugi rok z rzędu :kaz:

Ku.rwa zaden random czy inny dze ceo nie przychodzi opowiadac o grach, po prostu pokazuja gameplay.

Ja pier.dole jaki nalot dywanowy w wykonaniu sony xD Zielona wies zrownana z ziemia w 30min xD

abstrakcyjne tempo konfy, same genialne exy, to jest upodlenie, zgwalcenie konkurencji

Zadnej paplaniny tylko bomby bo czasu nie ma cos czuje ze na koniec to juz sam napalm bedzie

bez kitu, ms zaorane jak stara (pipi)a w lesie xd

Oni cos beda gadac na tej konfie czy tylko EX ZA EXEM?

konfa wszechczasow, oni sa poyebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja pier.dole to trwa dalej xD Bomba za bomba i nie przestaja.

Nawet nie mam czasu by nowego drina zrobic :/

NOT AVAILABLE ON WINDOWS 10

Sony ratuje E3

KRUL  SPENCER NAGI I ZAORANY

to nie jest  duma miec ps4, to jest  wstyd miec xpudło

Ale orane, o cie hói.

czy mi  sie wydaje, czy nie było jeszcze słabej gry?

Byly ale na konife m$

Jak ktos napisze ze micro mialo lepsza konfe to musi miec martwice mozgu

Scorpion to juz chyba zawalu dostal

Tyle megaton że oczy mi nie nadązają ogladac.

ahaha,  o tej konfie beda pisdac w podrecznikach

NIECH KTOS ZATRZYMA TEN POGRZEB MS

microsoft pewnie oglada i  placze

Administracjo kasujcie dzial xboxa to juz nie ma sensu.

najlepsza konfa w historii E3 - tempo tej konfy to jest jakas abstrakcja

Jak tu teraz zasnąć

80 minut bez trzymanki

ms zostal ZABITY

A jego zwloki zgwalcone

No Sony dało konkretnie do pieca, wygrali E3.

Gdzie jest daddy? Teraz tylko ninja minusy będzie dawac. BÓL DUPY

na majorke wyjechal, czy gdzie on tam znika po kazdym e3

konferencja sony powinna byc dostepna na redtube podpisana jako gwalt analny na microsoft

Tak sie robi konferencje, praktycznie 0 (pipi)enia, GRA ZA GRA, praktycznie same exy, 0 indykow, samo miesko. Cala konfa zleciala migiem, ani razu nie ziewlem, nawet wylac sie nie mialem kiedy. Demedż kontroru rano bedzie wyborny, nie moge sie doczekac :banderas:

No i to jest KONFA a nie żerowanie na januszach i udawane emocje przy jakiejś gierce o pseudo piratach.

wlasnie czekam na jego wypociny oraz Daddiego i Dona xd na kolanach z anusami nadstawionymi do scorpio

Ahh, piękne, wspomnienia wracają, a już za kilka dni powtórka :fsg:. Więcej w odpowiednim temacie, dla równowagi mogę wkleić posty, które padały podczas konferencji tych nieudaczników z microsoftu, jest zaaaaabbbawnie :rotfl:

A tu zielone narkomany oderwane od rzeczywistości będą coś pisać, że klapy pochowane po konferencjach, co za mózgi przećpane. [*]

Najlepsze na koniec.

http://www.psxextreme.info/topic/113309-e3-2016-open-world-cinematic-experience-z-drzewkiem-rozwoju-postaci-i-zdobywaniem-baz/?p=3751250

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:pawel: NIE MA GIER :pawel:

Ale Sony was w tym roku ZAJ.E.BIE, :obama::banderas:

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni do powtórki :banderas:

:fsg:

Opublikowano

Ciekawe czy Sony na E3 pokaże Playstation 4 Pro Slim z podkręconymi zegarami. Wszystkim posiadaczom prosiaka pęknie dupa, a jeszcze mocniej kiedy przed premierą scorpio sony zapowie ps5 z premierą pod koniec 2018 r.

PS5 w 2018 roku jest więcej niż pewne.

Opublikowano

juz nie moge sie doczekac tych wszystkich trailerow i gifow od SONY :fsg:

gier które nie istnieją albo wyjdą crapy 6/10 jak co roku  xDDD

Niebieskie robale ładnie obsrane przed E3 na plejbece4.....hd redy, 30fps w crashu gierce które wygląda z androida, gier brak do wiosny 2018....dobrze że MS ratuje graczy  :spencer:

FEEL THE POWER 

Opublikowano

Czym ratuje? Obrazkiem procesora? Taki trochę poziom PS3 i spustami nad Cellem się zrobił.

Opublikowano

Niebieskie robale, zielone karakany, rozowe zboczki...

Klimat przed E3 jest niesamowity. A skonczy sie tak:

571514aec78ffc7f7d6350915cfce58c.jpg

Opublikowano

Sony ? Sony nic nie musi, swoje w tym roku zrobili i na E3 nie muszą niczym specjalnym zaskakiwać. Pora żeby MS się obudził bo poza multiplatformówkami, RDR i darmowym Phantom Dust idzie się zapłakać. Nintendo będzie Nintendem bo pokażą Mariana skaczącego po Liberty City i wszyscy będą klaskać, tak jak do hujo hujo tetrisa za 2 stówy.

Opublikowano

@Yeti 

A jakie gry SONY miało na 2016? Uncharted4? Ty czytasz co tam ludzie piszą? czy wychwytujesz po dwa słowa z każdego zdania?

To jedno E3 faktycznie było mega udane, pamiętaj tylko, że jedna jaskółka wiosny nie czyni ;) 

Opublikowano

Jak to nie czyni? Zobacz wiosnę tego roku na Ps4 :D

Opublikowano

Co innego miałem na myśli, ale faktycznie w tym wypadku można i tak to zrozumieć :D

Tyle, że akurat te gry były zapowiedziane dużo wcześniej i to ostatnie super E3 nie miało za wiele z tym wspólnego.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Sony ? Sony nic nie musi, swoje w tym roku zrobili i na E3 nie muszą niczym specjalnym zaskakiwać. Pora żeby MS się obudził bo poza multiplatformówkami, RDR i darmowym Phantom Dust idzie się zapłakać. Nintendo będzie Nintendem bo pokażą Mariana skaczącego po Liberty City i wszyscy będą klaskać, tak jak do hujo hujo tetrisa za 2 stówy.

Ofi zapomniałes się przelogować.

Opublikowano

te krotkie spoty scorpio xddd gier nie ma i nie bedzie to trzeba sie moca jarac, czekam na info ze scorpio leczy raka, odpala rakiety z korei polnocnej i symuluje mozg experta

Opublikowano

Ważne, że w końcu w pełni wykorzystam swój TV  :fsg:

Opublikowano

Ahahahaha te teasery skorpiona to chyba 30 seconds to mars wymyślało. 

Opublikowano

te krotkie spoty scorpio xddd gier nie ma i nie bedzie to trzeba sie moca jarac, czekam na info ze scorpio leczy raka, odpala rakiety z korei polnocnej i symuluje mozg experta

jak prykłem z ostatniego zdania xD

Opublikowano

:banderas:

Ale nim rzuca ten recore w 4k :obama:

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni do powtórki :banderas:

:fsg:

Ale z czym i co ma Sory powtarzać? Z tymi samymi grami co rok temu?Przecież już je znamy. Co chińczyki pokażą?Jedziemy:

1. TloU2 - ważne, ale to zayebiście ważne pytanie: czy jedynym pomysłem na opuszczenie levelu będzie podstawienie:

a)kibla

b)skrzynki

c)drabiny?

Podobno - ktoś już to pisał - że nie, ale kto ich tam wie...Bardzo jestem ciekawy tego aspektu.

2. GoW - pewnie gówniak Łysego na zaprezentowanym nowym trailerze znowu popadnie w tarapaty. Tym razem jednak dostanie się w łapy czegoś przypominającego bossa, np jakiejś nordyckiej hydry lub innej plaskatej mackowatej gorgony. Gdy Łysek przybędzie na pomoc wda się z nią naturalnie w pojedynek. Podczas szlagów wrogiego paszczuna obowiązkowe  zwolnienie macki przed twarzą Kratosa, żeby tenże zdołał:

a) zablokować cios lub

b) uciec

3. GT Sport - czy któryś z klapów, choćby najbardziej nawalony i naćpany uważa, że w ogóle będzie co zbierać w konfrontacji z FM7? :yao:  Nie sondzę.

4. Days Gone - 1238199 gra o zombiakach. Nie wiem...może coś z tego wyjdzie w... 2018 roku...

5. Spiderman - Podobno widziano dobrą grę o tym bohaterze. Ja - nie. Co się za którąkolwiek zabierałem to albo średniactwo, albo crap. Ze względu jednak na osobę deva może coś z tego będzie.

6. Knack 2 - już teraz zaczynam się rozglądać za dobrym kołem ratunkowym, bo jak mi się ten ocean beki przeleje z ekranu do pokoju to się utopię :yao:

Jedna cecha wspólna powyższych gier: O NICH JUŻ WIEMY.

Co z powiedzmy niespodzianek?

1. Bloodborne 2, czyli mod do DS... PSXE przewiduje tylko 30% szans, że gra w ogóle zostanie zapowiedziana na tym E3 :reggie:  No ale jak jednak Sory się tylko o niej zająknie to victoria i wygrane E3 :kaz:

O czymś zapomniałem? :cool:

Opublikowano

Jaki festiwal autyzmu w wykonaniu botów to już dawno czegoś takiego nie widziałem. W domu to wszyscy zdrowi? XD

TLOU2, GoW czy Spiderman besztać i robić z nich bekę (nieudolnie zresztą) to już wyższa szkoła brania pavulonu.

Teaser scorpio, sama konsola i jaranie się hardware, a konkretów o grach jak nie było tak nie ma. Wydaje mi się, że czarnym koniem tej konfy może być Bethesda ze swoim nowym Wolfenstein, co tylko czekać na trailer czy jakieś potwierdzenie.

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.