Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gry będą wy tumany niebieskie xD jeśli myślicie ze ma zaorza samym sprzętem to jesteście w błędzie. Mam swoich insajderow, mówią ze będzie pogrom niebieskich pasozytow

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie no mazzeo co Ty gadasz, podobno cała godzina będzie o scorpio i o tym, że ma moc, zero gier.

@faka

bota nie botów.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

o tv potrafili tyle gadać 

Opublikowano

Scorpio zayebie i insajdery potwierdzają.

comment_6gfbbNwT9vBFgJn98LTJQmMLpcgsLPbC

Edytowane przez Faka

Opublikowano

DBultKkWsAEhpdK.jpg

ups 

Opublikowano

jeśli myślicie ze ma zaorza samym sprzętem

Opublikowano

Jaki festiwal autyzmu w wykonaniu botów to już dawno czegoś takiego nie widziałem. W domu to wszyscy zdrowi? XD

TLOU2, GoW czy Spiderman besztać i robić z nich bekę (nieudolnie zresztą) to już wyższa szkoła brania pavulonu.

Teaser scorpio, sama konsola i jaranie się hardware, a konkretów o grach jak nie było tak nie ma. Wydaje mi się, że czarnym koniem tej konfy może być Bethesda ze swoim nowym Wolfenstein, co tylko czekać na trailer czy jakieś potwierdzenie.

Ja nie besztam tych gier, jeno się naśmiewam z klapów, że wg nich Sory wygra nimi E3 2017, a przeca pokazali je wszystkie na E3 2016 i wygrali. W 2018 na E3 prawdopodobnie pokaza ostateczny szlif TloU2 i...nie uwierzycie!! Znowu wygraja! :rofl:  :kaz:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Jak co roku, wystarczy tylko się zagłębić w brednie Yetiego, które klapy tak grzecznie plusują, Zertaul pisał, że SONY na 2016 nie ma gier i qrva prawdę napisał, co oczywiście Yeti przemilczał, klasyka.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Czezare Parafrazując Mazzeo - zamkniesz w końcu tą tandetną mordę?

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Boty jaki demydż kontrol, Microsoft przez 30 będzie mówił o Scorpio, 20 minut o Forzie 7, 15 minut o Crackdown, 5 minut o cenie i dostępności w poszczególnych krajach, później 15 minutowa prezentacja RDR2 i 10 minut Mordora i koniec.

Tak będzie.

Opublikowano

Boty jaki demydż kontrol, Microsoft przez 30 będzie mówił o Scorpio, 20 minut o Forzie 7, 15 minut o Crackdown, 5 minut o cenie i dostępności w poszczególnych krajach, później 15 minutowa prezentacja RDR2 i 10 minut Mordora i koniec.

Tak będzie.

Tak będzie? 

Czyli to obietnica?

Czyli jak MS pokaże jakąkolwiek nową grę, o której nie wiemy, to kasujesz konto?

Czy kłamiesz i twoje słowa są nic nie warte?

Opublikowano

O swoje konto już się zakładałem, ale boty to tchórze i nikt nie zaryzykował.

Opublikowano

Ja się nie pytam o zakładanie tylko o to czy jesteś taki głupi i wierzysz w to co piszesz czy wiesz, że (pipi) bez sensu i (pipi) żeby (pipi)ić. 

I się nie dziw, że nikt się z tobą nie chciał założyć, bo nawet jakby cezare się z tobą założył to jak założyć się ferrari enzo za multiplę

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ja się nie pytam o zakładanie tylko o to czy jesteś taki głupi i wierzysz w to co piszesz czy wiesz, że (pipi) bez sensu i (pipi) żeby (pipi)ić. 

jedno i drugie w przypadku experta się nie wyklucza    :kaz:

Opublikowano

I się nie dziw, że nikt się z tobą nie chciał założyć, bo nawet jakby cezare się z tobą założył to jak założyć się ferrari enzo za multiplę

Jako ze to ja wychodziłem z założeniem zakładu, miło mi ze tak wysoko mnie cenisz, nie sądziłem tego po bocie.

Opublikowano

Ludzie na podstawie teaserow już odkryli ze scorpio będzie za 399$ xddddddddd niebieskie szczury utoną w rynsztoku

Jak się wpisze kod z teasera do Google to wyskakuje ten obrazek

DBul-LTWsAApwHp.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

kupić za 400 dolarów ps4 z grami czy scorpio bez gier

HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Opublikowano

:lol: :lol: :lol:

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=UJpgPiwURMM

Na chj mi xbox, skoro nie ma tam takich gier jak ta powyżej. Sztos za sztosem. No to dla mnie nie do wyobrażenia, że można nie mieć dostępu do takich gier. MS powinien płacić karę za to, że ma tak zbiedzoną bibliotekę i gracze cierpią na tym mając tylko tą konsolę :/ Z drugiej strony, nie mają w tej generacji litości na PS4 :( Tyle gier, a tu jedna, dwie, osiem i ch*j znowu backlog stąd na Marsa. Tyle gier, tak mało czasu.

Nie mogę się Dissidii doczekać, jedna z moich ulubionych serii, setki godzin na PSP. A tu Team Ninja, Square-Enix i Tecmo robią to co umieją najlepiej. System walki od TN, chodzone elementy od KT i klimat od SE. I fakt nawalania się postaciami z Final Fantasy w coopie. Chyba nie dam rady wytrzymać w proteście nie kupowania gier na premierę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.