Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ficus ja to cie czasem kocham

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

sutek, potrzebny jeszcze miotający się maciomaniak w gifie

KYbLVN.gif

:cool:  :czesc:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

M$ zrobił to fajnie, że jak wyjdzie Scorpio, to na jednym sprzęcie ogra się praktycznie 3 generacje (X360, One, Scorpio)

:pawel:

Opublikowano

Ludzie na podstawie teaserow już odkryli ze scorpio będzie za 399$ xddddddddd niebieskie szczury utoną w rynsztoku

Jak się wpisze kod z teasera do Google to wyskakuje ten obrazek

DBul-LTWsAApwHp.jpg

Najpotężniejsza konsola z najlepszymi grami za 400$?!  Wtedy $ony prostaka bez gier musiałoby puścić za 100$ :)

Zbyt piękne, stawiam na 500$

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/106582-xbox-one-komentarze-i-inne-rozmowy/page-455

Mój boże jedyny, jak można tak drugiemu człowiekowi kłamać w żywe forum i polecać tę konsolę... 

Ja to nazywam patologiczną potrzebą współdzielenia frajerstwa. Konsola to dobro luksusowe, więc ludzie którzy wtopili kasę w gorszy sprzęt bo się na branży mniej znają, próbują zniwelować to nieprzyjemne uczucie w dolnych partiach ciała poprzez nagabywanie innych do popełnienia tego samego błędu. Wiadomo, w grupie frajerów raźniej i jakoś tak mniej frajersko. Xboty o tym doskonale wiedzą od lat. Niestety, na ich patologii cierpią mniej obeznani gracze, którzy dają się na to nabrać...

Mendrek, luksusową konsolę to mam ja - bot, a Ty co najwyżej to masz konsolę dla rumuńskich cyganów i to tych najbiedniejszych, bo bez taboru :yao:

Opublikowano

Tak się jarają Wipeoutem, tak jak ty tym rakiem remasterem Mario Kart 8 :)

W Wipeout przynajmniej online dziala ^^ - zreszta taki remaster to ja rozumiem, gameplay w ogole sie nie zestarzal, a grafa i udźwiękowienie zawstydza najnowsze produkcje.

Opublikowano

sutek, potrzebny jeszcze miotający się maciomaniak w gifie

KYbLVN.gif

:cool:  :czesc:

kradne bo nie miałem :usmiech: 

Opublikowano

Tak się jarają Wipeoutem, tak jak ty tym rakiem remasterem Mario Kart 8 :)

W Wipeout przynajmniej online dziala ^^ - zreszta taki remaster to ja rozumiem, gameplay w ogole sie nie zestarzal, a grafa i udźwiękowienie zawstydza najnowsze produkcje.

a grałeś ty w mario kart na wii u albo switchu?

Pięknie fani sony są w dupke brani przez kaza. Co miesiąc remasterki gierek.

Opublikowano

i podjarka latwego bo gierka ma splitscreen xDDD tak bardzo zapomniany w dzisiejszych czasach gdzie mk8d ma go nawet dla 4 graczy na jednej konsoli, a nawet w dwojke kanapowo mozna grac z innymi online

Opublikowano

MK8 xddd

Wyobrażam sobie jak musi wyglądać czwórka dorosłych ludzi grających w to przy jednym ekranie i mama wchodząca do pokoju, czy jej smyku nie chce z kolegami poczęstować się pączusiami xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To teraz wyobraź sobie:

takiego mężczyznę

mendrekch_zps25ccc15e.png

mieszkającego z rodzicami.

i co musi czuć jego matka, wchodząca do pokoju syna widząca Karolka siedzącego na taborecie i grającego w to:

Edytowane przez asax

Opublikowano

i podjarka latwego bo gierka ma splitscreen xDDD tak bardzo zapomniany w dzisiejszych czasach gdzie mk8d ma go nawet dla 4 graczy na jednej konsoli, a nawet w dwojke kanapowo mozna grac z innymi online

No skoro pisze o exie PS4, w kaciku PS4 to przeciez nie bede o Mario pisal xD

zreszta prawda jest taka, ze tego splitscreena to nawet raz nie uzyje.

a grałeś ty w mario kart na wii u albo switchu?

Pięknie fani sony są w dupke brani przez kaza. Co miesiąc remasterki gierek.

No jak Nintendo - tylko nie ma +10 do oceny. Przeciez gdyby Wipeout byl tylko na Switcha to byloby 98 na MC.

Niestety nie gralem za dlugo na switchu - ciagle mi sie wyswietlal komunikat: Communication Error  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To teraz wyobraź sobie:

takiego mężczyznę

i co musi czuć jego matka, wchodząca do pokoju syna widząca Karolka siedzącego na taborecie i grającego w to:

prykłem xdddddddddddddd

Opublikowano

ej - dobrze to wyglada! "na premiere!"

Edytowane przez easye

Opublikowano

To teraz wyobraź sobie:

takiego mężczyznę

Wybacz ale kliknął mi się "-" zamiast "+" :/

Opublikowano

ulalala microsoft szaleje!!111

Opublikowano

Beczq, najpierw Fable legends, bo chcieli jechać na popularności mob, teraz karcianka, bo hearthstone i gwint, co dalej? Arena shooter bo jest teraz na nie moda? 

Chociaż, co tutaj rozmyślać, tak czy siak skasują :)

Opublikowano

Jeszcze więcej wirtualnych karcianek? Meh

Opublikowano

Beczq, najpierw Fable legends, bo chcieli jechać na popularności mob, teraz karcianka, bo hearthstone i gwint, co dalej? Arena shooter bo jest teraz na nie moda? 

Chociaż, co tutaj rozmyślać, tak czy siak skasują :)

ale wiesz ze to projekt z kickstartera ktory nie ma nic wspolnego z ms?

Opublikowano

Tak się bali zrobić deala z ms, że musieli iść na kickstartera gdzie mają pewną gwarancję, że gra nie zostanie skasowana XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No jakby Donsterydo nas nie opuscil to z 30 postow w temacie juz by ze soba wymienil xD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.