Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

przyjacielu xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Yeti przyjacielu niebieski podaj linka do objawienia dzisiejszego co ?

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ja tam czekam niezmiennie na jakieś gierki. Na razie mamy doskonałą średnią 1,5 sensownego eksa na rok i 1,5 nowej konsoli na dwa lata.

Opublikowano

A potem dziwisz się Kubson, że ci One pada.

mam nadzieje ze po przywroceniu ustawien fabrycznych wszystko bedzie smigac bo horizon 3, gearsy 4 nadochodza <3

Opublikowano

Ja tam czekam niezmiennie na jakieś gierki. Na razie mamy doskonałą średnią 1,5 sensownego eksa na rok i 1,5 nowej konsoli na dwa lata.

Twoje wyliczenia sa bardzo błędne, w obu przypadkach.
Opublikowano

Ej koledzy, gdzie jest oficjalny wątek do spustów nad dzisiejszym wydarzeniem, tutaj czy w Targach?

Opublikowano

tutaj spamujemy

Opublikowano

Moje ciało jest gotowe na przejście na niebieską stronę mocy.

Opublikowano

No cześć bociki, dupy nasmarowane?

Opublikowano

To będzie albo konkretne yebnięcie albo kolejny festiwal beki. Co obstawiacie?

Opublikowano

To będzie albo konkretne yebnięcie albo kolejny festiwal beki. Co obstawiacie?

To jest konferencja Sony, a nie microsoftu, więc po co głupio pytasz?
Opublikowano

Żeby nie okazało się przypadkiem, że znowu będziemy dymani.

Opublikowano

Ach te czułe dymanie widelcem...  :cool:

9ed84b521a8b82d275dae097ec246c30.jpg

Opublikowano

Ms dzwoni, obiecuje poprawę, zapłakane boty wierzą po raz kolejny że w tym roku nie będzie już znowu Halo, Forza, Gearsy. Idzie nowe, MS obiecuje że się poprawi, dobrze uczesany Spencer puka do drzwi, obiecuje że będzie lepiej że nie będzie już bił po mordzie, pod ramieniem ma ładne pudeleczko. "Przynioslem ci prezent". Boty zajarane, Spencer znowu jest dobry i przystojny. W pośpiechu zdzierają papier, otwierają karton, a tak (pipi)a Recore XDDDDDDDDDDDDDD.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nintendo już Was zaorało marianem na iOSa :cool: 

Opublikowano

Nintendo już Was zaorało marianem na iOSa :cool:

:dynia:

Opublikowano

ehh te dylematy z jednej strony chce megatony PS4N ex RDR3 i królestwa niebieskiego a z drugiej juz widze te gify i hitlery jak będzie fail ze strony sony. Obstawiam 799ojro za Neo XDXD 

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ms dzwoni, obiecuje poprawę, zapłakane boty wierzą po raz kolejny że w tym roku nie będzie już znowu Halo, Forza, Gearsy. Idzie nowe, MS obiecuje że się poprawi, dobrze uczesany Spencer puka do drzwi, obiecuje że będzie lepiej że nie będzie już bił po mordzie, pod ramieniem ma ładne pudeleczko. "Przynioslem ci prezent". Boty zajarane, Spencer znowu jest dobry i przystojny. W pośpiechu zdzierają papier, otwierają karton, a tak (pipi) Recore XDDDDDDDDDDDDDD.

Xboxowa zelda i dead rising 4 wiec japa klapie

Opublikowano

poza tym kazdy bot uwielbia gearsy, halo, forze i to ze wychodza nowe odslony gier "co roku" przeszkadza tylko niebieskim 

Opublikowano

Nintendo dzisiaj zaorało Marianem na iFona

No nie wiem czy Sony to pobije. Nie sądzę.  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.