Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jaka kompromitacja Mikroszafotu? Pijecie do ekoszamba? A ja myślałem,że rozmawiamy o konsolach :reggie:  A na tym poletku przyszłość Sory wygląda nader biednawo, wręcz tragicznie. Skorpion na tyle zmiażdży Neobekę technicznie, ze wszyscy gadżeciarscy janusze i nie tylko opuszczą tonącą, przeciekającą, zbutwiałą niebieską tratwę i przeniosą się na zielony luxury cruiser :cool: Nawet YETI się tam przeniesie, wszak 67% pikseli więcej i te sprawy :yao:   Mógłbym powiedzieć,że wyniosą trupa Sony nogami do przodu, ale myślę,że VR uratuje tą chińską firemkę przed totalnym upadkiem :reggie:

Edytowane przez Czezare

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jaka kompromitacja Mikroszafotu? Pijecie do ekoszamba? A ja myślałem,że rozmawiamy o konsolach :reggie:  A na tym poletku przyszłość Sory wygląda nader biednawo, wręcz tragicznie. Skorpion na tyle zmiażdży Neobekę technicznie, ze wszyscy gadżeciarscy janusze i nie tylko opuszczą tonącą, przeciekającą, zbutwiałą niebieską tratwę i przeniosą się na zielony luxury cruiser :cool: Nawet YETI się tam przeniesie, wszak 67% pikseli więcej i te sprawy :yao:   Mógłbym powiedzieć,że wyniosą trupa Sony nogami do przodu, ale myślę,że VR uratuje tą chińską firemkę przed totalnym upadkiem :reggie:

Sami ciągle (pipi)olo o tym, że this is waiting, beka z opóźnionów exów etc, a teraz wy czekacie kolejny rok na konsole, która odpali gry w FHD, gdzie na ps4 jest to standardem od 2013 roku xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Smutne ale prawdziwe , zawsze wybierałem X'o zamiast playstation ale teraz M$ nie zostawia wyboru jeżeli ktoś jeszcze chce mieć chociaż namiastke dawnych konsol (wiadomo nintendo inna liga) bo po chvj komu kolejny dekoder/steam pc zamiast konsoli , zielona nadzieja gasnie a wydawało sie że po porażce X1 tylko mocne (pipi)niecie będzie w stanie ich uratować. A Scorpio przyeba.ło mocno ostatni gwóźdź do trumny na konsolowym rynku. A na nowej Pecetowej płaszczyźnie smoki ich zayebią  brawo MS :reggie:

Szkoda że zdychają bez nich dopiero będzie ruchanie klapów :obama:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Te podwójne standardy botów. Teraz walonko pod skorpiona, bo sprzęt wydaje się być mocniejszy od ps4 neo, a wcześniej: "hurr durr yebać graficzkę, liczą się gry. gameplay i lore, nawet jeśli guffno rozmazane jest w 480p i 10 fpsach" :reggie:

Opublikowano

Sami ciągle (pipi)olo o tym, że this is waiting, beka z opóźnionów exów etc, a teraz wy czekacie kolejny rok na konsole, która odpali gry w FHD, gdzie na ps4 jest to standardem od 2013 roku xD

Ale jak już odpali to zabije :yao:

Opublikowano

Ale o co ty walczysz Mazzeo. Taka prawda, że MS się ewakuował awaryjnie z tego konsolowego bagienka które sam stworzył.

Zresztą jeśli trójnogi by się nie sprzedawały Sony zrobiło by podobnie i kolejna generacja od japończyków była by usługą. Właściwie to może i tak będzie.

13612244_1620893544891777_86558476367933

Opublikowano

Standard i gry w 900p. xD

Opublikowano

Starh jak zwykle udowodnił to że na niczym sie nie zna xD beka z klapieszczow od zawsze na zawsze

Na metodę szkoda klawiatury szczępić nieogar motzny ale tak na szybko to jasne ze liczą sie gry, a ze Xbox one niszczy ps4 od 2013 to juz nie moja wina

Opublikowano

Nie oszukujmy się szambo4 z grami leży i kwiczy, co mnie obchodzi że 2-3 gry z XO wyjdą na PC? Ważne żeby było w co grać na konsoli a tutaj MS rozjeżdża niebieskie robale walcem aż trzeszczy na Teneryfie :)

Do końca roku:

inside

cuphead

gow4

fh3

dr3

recore 

i wiele innych

vs

no man's sky

nioh

2 remastery z ps3 

:daddy:

Opublikowano

Nie oszukujmy się szambo4 z grami leży i kwiczy, co mnie obchodzi że 2-3 gry z XO wyjdą na PC? 

Nie 2-3 tylko właściwie wszystkie jakie będą wychodzić po E3 2016  :reggie:

Opublikowano

Sonowcy wyścigowcy, jak tam, SONY VAIO na Windows 10 mam nadzieję już podpiętę po TV BRAVIA i gotowe na ogrywanie eksów Microsoftu?

Opublikowano

Całe szczęście zeby grać w exy Sony wystarczy telewizor samsunga :banderas: #4theplayers serio jaki jest sens kupna plejstejszon ?

Opublikowano

No moze taki, ze w usludze jest kolo 20 gier - do tego wszystkie z zeszlej generacji.

Nie ma zadnego exa z PS4 obecnie w Playstation Now.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ostatecznie doszedłem do wniosku, że nie ma sensu czekać na PS4 Neo i Xboxa Scorpio. To się nie uda - IMO to będzie sprzęt raz że drogi, dwa że kupi go naprawdę niewielki procent. Nie zaoferuje bowiem rewolucji. Patrząc dodatkowo na statystyki blacharstwa, to tam widać że większość nie siedzi w high endzie, ergo nie ma na to takiego zapotrzebowania.

W sumie Xbox Scorpio nie ma nic do stracenia, ale i tak straci, bo high endowcy wybiorą PC-ty. PS4 Neo nie musi być silniejsze - wystarczy że uciągnie dobrze VR, które ponoć jest najlepszym wyborem i może wygrać bitwę o ten segment. Stąd PS4 Neo kupią ci co będą chcieli się mocno bawić w VR.

Ostatecznie większość ludzi nie kupuje sprzętu wyłącznie z powodu grafiki. Moim zdaniem PS4 nie wygrało dlatego, że technicznie było lepsze od Xboxa One, a stały za tym głównie inne czynniki (takie jak marketing, strategia rynkowa, cena, siła marek potencjalnych exclusive'wów, ect.). Ładna grafika to ogólnie miły dodatek, lecz w historii branży nie raz wygrywały sprzęty o gorszej specyfikacji i możliwościach. Tym samym można spokojnie kupić PS4 Neo bez obaw, że będzie się stratnym w dużym stopniu, bo siła konsol leży zupełnie gdzieś indziej i to ona sprawia że to wiodące platformy na rynku (a nie np. blacharska patologia).

Kurcze, miałem już kasę na PS4 przygotowaną, miałem czekać na PS4 Neo, kasa się rozeszła i teraz z dwa miechy będę musiał znowu dozbierać :P Jak to dobrze, że PS3 to najlepsza konsola ever i można na niej do dziś grać w hity które nadal są hitami. Brakuje jednak grania do multi :) Jakby wydali slima, to może bym poczekał, ale kurcze ten nowy BF zapowiada się mega-kozacko i głupio mi nie będzie w niego grać.

Dajcie mi dużo minusów za moją głupotę, że nie kupiłem jeszcze PS4 ;)

Opublikowano

xD weź mendrek idź z tym ps3 swoim :P 2016 rok mamy

Opublikowano

Te instalacje gier po 45 minut z PS3  <3

Teraz takie rzeczy to tylko na Xboxie One :D

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Aha. Czyli mogę się już mianować oldschoolowcem? ;)

Opublikowano

mendrek najzabawniejszy troll na forum, niby chce zrobić kontrolowanego wkurwa u innych ale jednak potrafi rozśmieszyć.

Taki sonowski figaro, btw. jak wyrywanie dziewczyn w ps home?  :)

Opublikowano

Mieszkać ze starymi i 2 lata zbierać na ps4, nawet suteq szybciej z kieszonkowego uzbierał na xbona xd Mendrek z renty zyjesz czy jak?

Opublikowano

No przecież Provident, kebaby i ps plus sam się nie opłaci!

Ps. Nie zbierałem 2 lata na PS4.

Opublikowano

Mieszkać ze starymi i 2 lata zbierać na ps4, nawet suteq szybciej z kieszonkowego uzbierał na xbona xd Mendrek z renty zyjesz czy jak?

wszystko przejada

Opublikowano

Nikt was tak nie wyrucha jak Gaben was wyrucha. CS największy rak branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.