Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

To M$ wypuszczając X One S nie robił takiej konfy tylko wypuścili sprzęcik od razu. A Sony robi tutaj nam wykład z HDR. Wstyd i żenada. Wygląd obu modeli konsoli to jest jeden wielki chooyy. Xbox One S na tym polu wygrywa. Ja zostaję przy swoim PS4, niech sobie wsadzą to swoje Pro. i po co gadka o HDR skoro od przyszłego tygodnia i ja będę miał HDR na swoim PS4?

Opublikowano

Największa beka z tego Slima. Oryginał ładniejszy, Pro mocniejsze i droższe o wartość dwóch gierek, ten Slim to tylko dla gimbazy pod choinkę się nadaje.

Opublikowano

jest już następny model XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

14199483_560265760824786_513697737655574

Pewnie będzie można robić dokładki jak przy wieżach TECHNICSa

Opublikowano

5 nad ranem a mi sie spac odechcialo za duzo ogarnalem... Nowa konsola zrobiona pod tvki 4k bez znacznej roznicy. Normalnie jak wymiana plyty w piecu na lekko mocniejsza czyli bezsensu.

Opublikowano

Niestety nie będę oryginalny beka w whuj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co to qrva jest ? jak to wygląda VHS przy tym to dzieło sztuki, oczywiście wszystkie gry z E3 leciały na NEO ?! bo tak to właśnie wygląda, kupić konsolę dla lepszych tekstur i 4k i dla (pipi)owego VR xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

szkoda ze nie podali specyfikacji, ale tak szczerze to watpie czy ta prezentacja  przekonala  kogos zeby sprzedac ps4 i kupic pro xD chyba nawet dla osob ktore beda sie decydowac na ps4 lepszym wyborem bedzie slim xD

shen juz spakowal i wysłał szrota xD

Opublikowano

eurogamer pisze ze kazda PS4 PRO bedzie wyposazona w 1tb w sumie za $399, £349 to dobry deal imo, nie mowiac juz o tym ze za tyle bedzie w zestawie z grami bo to praktycznie okres przedswiateczny

Opublikowano

Mialy być Megatony, a tak to tylko bluber się ze mnie śmieje. 

Wracam na ps3, bo ta branża sama się kopie w czoło.

Opublikowano

eurogamer pisze ze kazda PS4 PRO bedzie wyposazona w 1tb w sumie za $399, £349 to dobry deal imo, nie mowiac juz o tym ze za tyle bedzie w zestawie z grami bo to praktycznie okres przedswiateczny

ale po chuj kupować playstation?

8686450e-6128-43b4-ad61-caa43670b753.jpg

jeszcze dostaniesz napęd ultra blu ray, coś czego PS4 POOR ani PS4 PRO nie ma xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ide w kime, rano mają być śmieszne memy XD

Opublikowano

Moj bialy trojnog wyglada przy tym kaloryferze jak dzielo sztuki. Chooja z przesiadki czekam na NX.

Opublikowano

ale to (pipi)enie o 4K jest smutne ;/ woallbym zeby zagwarantowali w kazdej grze 1080p i 60fps

Takie rzeczy tylko na PC. Dobrze ze czlowiek zamiast w TV i nowe konsole zainwestowal w plyte i procka xD

Boszze, ale to bylo upokarzajace! Jedyne pocieszenie, ze Czarek bedzie gral w rozmazanego CODa, gdy jacys janusze beda cieli w 4k, 60fpsach z HDRem.

Opublikowano

jest już następny model XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

14199483_560265760824786_513697737655574

Pewnie będzie można robić dokładki jak przy wieżach TECHNICSa

Wyyebane, ja tam czekam odrazu na ps5

CrxpjYjWYAAH33G.jpg

Opublikowano

kupić konsolę dla lepszych tekstur i 4k i dla (pipi)owego VR xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czyli rozumiem, że Scorpio nie kupisz? Bo będzie dokładnie tym samym w stosunku do xbone.

Opublikowano

Yeti burzy swiezo postawiona lepianke ktora budowal od roku, zeby zaczac od nowa by miec powod do nieobecnosci na forumku xddd

Opublikowano

kupić konsolę dla lepszych tekstur i 4k i dla (pipi)owego VR xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czyli rozumiem, że Scorpio nie kupisz? Bo będzie dokładnie tym samym w stosunku do xbone.

JAKI DEMEJDŻ KONTROL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

p.s nie bedzie tym samym bo Scorpio w chwili obecnej sra na PS4Pro z drugiego piętra

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

no nie powiem, takiego samozaorania już dawno nie widziałem. Cerny i ten drugi wyglądali jakby się mieli zaraz zesrać. i pewnie to zrobili zaraz po konferencji

Opublikowano

Oho Szczurek już broni xd

Opublikowano

Oryginalne PS4 Pro tylko z trzema paskami. :sir:

Opublikowano

MS troche okrezna droga kreci beke

xboxtwitterebxn2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.