Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nie no, konstrukcyjnie ds4 na pewno lepszy niz ds3, triggery czy same jego powiekszenie to byly dobre decyzje ale samo jego wykonanie(jakosc plastiku, bateria, guma na galkach) to czysty trolling sony przeciez

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ds3 był taki doskonały że aż musieli podyebac ergonomię od pada z 360 żeby dało się to trzymać w rękach :dynia:

Opublikowano

Ficus 100% racji, ale te przebrzydłe klapy bronią dual shocka 3, stawiając go ponad padem od 360'tki 

Opublikowano

@Ficuś

Plują na Was ciągnąc przy tym kasę z Waszych portfeli, a Ty nazywasz to trollingiem. :klapek:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pad360>ds3>ds4>hantel od one'a

I już skonczcie.

Opublikowano

Ficus 100% racji, ale te przebrzydłe klapy bronią dual shocka 3, stawiając go ponad padem od 360'tki 

ds3 jedyne co ma lepsze od pada z 360 to krzyzaka, ktory w obecnych czasach jak ktos nie gra w bijatyki nie przydaje sie do niczego

ds4 jakby byl wykonany porzadnie to juz by byla inna dyskusja, a tak reprezentuje poziom wykonania konsoli czyli dobrze przemyslana konstrukcja wykonana po taniosci

Opublikowano

To byl najlepszy pad ever i nie do zajechania.

Ale sie na nim gralo w SFA3 i T3 jezusku.

adb7a50ea1c2ee6b824087e93b963ea8.jpg

A zaraz po nim ten choc do bijatyk analogi juz przeszkadzaly.

d41a165a542e28ac0b34c764e168d0c2.jpg

Reszta dualshockow po nich do zaorania.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

ależ zaślepione jest to klaperstwo. Nie dowierzam własnym oczom 

Opublikowano

I już skonczcie.

X1>X360>DS4>GCN/DS2 ... mnóstwo padów ... DS3

Jak (pipi) można wrzucać pada od PS3 gdziekolwiek w "rankingach" xD

Opublikowano

jedynym plusem pada od xboxa jest to, ze nie jest dualshockiem

Zabrzmiało jakby pad od xboksa był mniej chuyowy od dualshocka, ale nadal chuyowy.

Opublikowano

Adwokat plejstejszyn się odezwał xD Nieważne jak chuyowe, ważne że Sony. Ludwes jak zwykle dostarcza.

Opublikowano

I już skonczcie.

X1>X360>DS4>GCN/DS2 ... mnóstwo padów ... DS3

Jak (pipi) można wrzucać pada od PS3 gdziekolwiek w "rankingach" xD

Hantel od xone jako top1 xD

Nadaje się tylko do rozlupywania orzechów.

Ewentualnie schabowego rozbic

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Adwokat plejstejszyn się odezwał xD Nieważne jak chuyowe, ważne że Sony. Ludwes jak zwykle dostarcza.

Umiesz czytać?

Opublikowano

Wytłumacz mi swoje przesłanie.

EDIT:

Dobra wyręcze go. Tak, zabrzmiało to tak jak obrona mniejszej chuyowości, ale główną myślą przewodnią jest to, że Ludwes zawsze staje w obronie plejstacji, nieważne w jak debilny sposób, ale jednak to robi.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

DS 4 po dłuższym graniu w PESa, bijatyki robi odciski a to z uwagi na ostre kanty między triggerami oraz to kółko w obrębie krzyżaka także w (pipi)e z jego mega wygodą.

Pad od X360 mimo, że cięższy i gorszy krzyżak to jednak nie robi takiego dyskomfortu.

Jakbym miał wybrać najlepszego pada to DS 2.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Po prostu post MaZZeo zabrzmiał trochę inaczej, niż chciał. Zresztą przeczytaj raz jeszcze i sam powiedz.

I wcale nie jestem adwokatem Sony. Nie cierpię ich, piszę całkiem serio.

Opublikowano

"Hantel" od xboxa one to najlepszy pad jaki kiedykolwiek powstał, a ten kto się z tym nie zgadza to zaślepiony klap albo osoba posiadająca dłonie wielkości 4-letniej dziewczynki.

Podobno jeszcze ten pro controller do WiiU daje radę, ale niestety nigdy nie miałem okazji skorzystać.

Opublikowano

niesymetryczne gałki w padzie są dla dałnów co im ślina z pyska leci

Opublikowano

Po prostu post MaZZeo zabrzmiał trochę inaczej, niż chciał. Zresztą przeczytaj raz jeszcze i sam powiedz.

I wcale nie jestem adwokatem Sony. Nie cierpię ich, piszę całkiem serio.

Sprawdź edita mojego jak coś.

Podobno jeszcze ten pro controller do WiiU daje radę, ale niestety nigdy nie miałem okazji skorzystać.

3NJ2ruZ.jpg

Jest zayebisty, wręcz ubóstwiam tego pada, ale dla mnie, podkreślam dla mnie, ma jednak zbyt dużą wadę ... ma prawą gałkę ponad przyciski "funkcyjne" (Y,X.A,B). Tyle już mam ten sprzęt i nadal nie mogę się do tego przyzwyczaić.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No bronię, bo musiałem sobie wybrać jakiś obóz, nie? Zresztą hej, to tylko Console Wars, a ja nawet nie mam i nie zamierzam mieć PS4.

Kupię sobie Xboksa raczej, bo ta Forza to jest jakiś obłęd.

Opublikowano

Mi DS4 tak średnio pasi, acz szybko się człowiek przyzwyczaja do jego dziwnej symetrii, mniejszych gałek i wystających triggerów. Jak dla mnie DS3, jako następca DS2 i DS1 był idealną konstrukcją, która choć trzeszczała jak chiński plastik, to jednak była niesamowicie trwała. Nie wiem jak to zrobili, ale DS3 naprawdę mógł wiele znieść. Ja na nim nawet parę razy usiadłem, a jakoś wszystko śmiga jak w nówce. DS4 czasami aż strach dotykać, wygląda na cięższy, trwalszy, większy ale widać że łatwo to zepsuć. No ale to nadal DS, więc nic lepszego na rynku nie ma :)

Ps. Ludwes, nie bądź wsiurem, kup PS4 jak cywilizowany człowiek i Polak, nawet ja kupiłem PS4, chociaż kocham bardzo PS3. Uwierz mi, warto   ;)

Opublikowano

Pad od Wii U :banderas: 80h na jednym ładowaniu, idealna waga, przyciski, combosy w Bayonecie same się robią od tej za(pipi)istosci. Jakby jeszcze prawa gałka byłą pod ABXY to lepszego pada już by się nie dało zrobic.

Opublikowano

Czy to prawda, że pierwsze pół godziny Girsów 4 to jakaś naiwna gadanina sztampowych bohaterów i strzelanie do robotów? XD

Opublikowano

Pierwsza połowa anczarted 4 jest dokładnie taka jak opisałeś, nie licząc robotów i tego, w tym przypadku to nie pół godziny tylko pól gry. Jeżeli to tylko pół godziny to nic tylko się cieszyć.

Tak, wiem że dopiero śmiałem się z sony defence force i robię teraz dokładnie to samo :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.