Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W grę grał. 

Ogólnie beka z konsolomaniaków i tego jak niegdysiejsze wady PC (np. konieczność częstej wymiany na nowy) w przypadku konsol nagle (wystarczyło ogłosić, że wypuszczą nowe konsole... co za lemingi) stają się zaletami. Zapominają jednak o podstawach, na nowym PC zagrasz w 4 letnie gierki, a przy obecnych konsolowych trendach jest problem czy to będzie jeszcze kompatybilne czy to jednak już inna generacja i trzeba poczekać na remastera za 250 zł. Co będzie następne? Przyznanie, że dwa mocne exy na 3 lata w zupełności wystarczą?

Lol, akurat częsta wymiana podzespołów na PC, to chyba obecnie jego najmniejsza patologia z jego ogólnego szamba :yao:

Lol x2, akurat zbiegło się to w czasie ze zmianą frontu konsolomaniaków co do częstej wymiany sprzętu

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Rewolucja Sony bo zrobili VR jak tysiąc innych firm i konsole z bebechami z pcta XD

No niesamowita firma.

To sa jakieś inne sprzęty VR? Nie zauważyłem
Opublikowano

VR to miałeś na komputerku lata temu

teraz jest "powiew świeżości", bo będziesz mógł chińską uczennicę zmacać, a potem się porzygać, no ale sony, więc trzeba chwalić.

skoro jara was gierka na 8 z mechaniką jak z pierwszej części wydanej w 2006. 

Nie no, Last Guardian to gra na 6 max, a nie na 8

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Jak można się jarac tym czymś od nintendo? Już idę do autobusu grać w zelde czy inne mario, aby mój status społeczny spadł do poziomu Rayosa. 30 lat, a typy będą publicznie grać w mario z grafiką jak z ps3 xDDD.

Rewolucję to wy macie od Sony, ty jesteś w grze, nie jesteś biernym graczem, tylko jesteś tam w środku, przy 120fps na 250 calach. To jest rewolucja, to jest przyszłość, ale co wy możecie o tym wiedzieć nieogary, skoro jara was gierka na 8 z mechaniką jak z pierwszej części wydanej w 2006.

No no w Japonii wszystkie VR sprzedane i kitajce już obmacują wirtualne uczennice. Japonia jest niczym pandy, skazana na wymarcie. Zamiast prawdziwych du.peczek to wolą się onanizować do virtuala.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

gaystation.jpg

:reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jak można się jarac tym czymś od nintendo? Już idę do autobusu grać w zelde czy inne mario, aby mój status społeczny spadł do poziomu Rayosa. 30 lat, a typy będą publicznie grać w mario z grafiką jak z ps3 xDDD.

Rewolucję to wy macie od Sony, ty jesteś w grze, nie jesteś biernym graczem, tylko jesteś tam w środku, przy 120fps na 250 calach. To jest rewolucja, to jest przyszłość, ale co wy możecie o tym wiedzieć nieogary, skoro jara was gierka na 8 z mechaniką jak z pierwszej części wydanej w 2006.

Nie w autobusie tylko w domu na kanapie, innym pokoju kiedy narzeczona/żona zechce coś obejrzeć na tv. Prakyczna rzecz i tyle. Poza tym popatrz na twój wyznacznik czyli punciki na metacritic i odpowiedz sobie na pytanie gdzie sa.lepsze gry.

Opublikowano

Civilization 6 95/100 :czesc:

Po co to komu jak można 10 raz przejść unczarted?

Opublikowano

Wyjdzie na PS4 w jedynie słusznej wersji (pres iks tu łin) to się ogra.

Opublikowano

Ja to nigdy nie wiem czy to cytaty z prawdziwego konta czy fejk

Opublikowano

No trudno by ktos XBL atakowal, skoro tam gra 5% calej gamingowej spolecznosci.

Poza tym - PSN juz wstal.

Edytowane przez easye

Opublikowano

sprzedalem juz ^^ Na HALO to moglbys mnie zaprosic, bo fanem Gearsow jednak nigdy chyba nie bede.

Myślałem, ze PSN juz wstal z kolan, ale jednak podnoszac sie zaryl geba o ziemie...

Nawet grupy nie dzialaja...

Opublikowano

potwierdzam

Opublikowano

Chyba zaczely dzialac, wlaczylem teraz plejke, 20 osob online, co druga gra w bf 1, wbilem na impreze

Opublikowano

PieCowe gierki o malych ludzikach nikogo.

Opublikowano

Tylko press X i wacz cutscen 

Opublikowano

Zesrałem sie ze szczęścia! :nigga:

Switch juz was zayebal sama zapowiedzią!!!

Dla mnie to strzał w samą setkę - sporo jestem poza domem, a w chacie i tak będę mógł sie podpiąć pod tv :)

Jakby jeszcze zapowiedzieli nowego tormenta na switcha... :obama:

Mgs2>...>RDR>Mgs3

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

tylko switch, granie na kiblu w skyrim to nowe doznania, zwlascza jak masz kibel jak masorz w japoni, ktory strumieniem wody piesci okreznice

o ile wiem w psvr na kiblu sie grac nie da

Edytowane przez Alpha Trion

Opublikowano

PieCowe gierki o malych ludzikach nikogo.

94. Bazując na 6 recenzjach, w tym takich tuzach jak Merlin'in Kazani, Telegraph, czy Pc GamesN. Serio jak Etiopia. Bieda tak wielka że aż nikogo. Premiera kotletyzacji 6, a tu tylko 6 recenzji na Metacritic, ahaha ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.