Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Blant gardzi xeno i zelda ale ARMS juz pewnie zamowione zeby odegrac sie za bicie zony pod lodowka.

To Niny jednak ma dobre pomysly dla kazdego.

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

i ten męski glos bansaja ruchałbym <3

Opublikowano

Wiedziałem, że powrót do obozu Sony był rozsądny

:banderas:

Mocni kandydaci do PLUSA.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Już się powoli robi syf z obniżonymi standardami, zaraz będzie drugi steam.

Opublikowano

Wiedziałem, że powrót do obozu Sony był rozsądny

:banderas:

Mocni kandydaci do PLUSA.

27356008.jpg

Te gierki.

Opublikowano

Nowa Zelda mimo sentymentu do serii wygląda ujowo, taki xeno wygląda dużo lepiej, co te nintendo to ja nie wiem. Mario w mieście też wygląda jak 2005...

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

wyglądać może nawet jak 1999, bo gameplay i tak zayebie

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Nowa Zelda mimo sentymentu do serii wygląda ujowo, taki xeno wygląda dużo lepiej, co te nintendo to ja nie wiem. Mario w mieście też wygląda jak 2005...

Zapalmy znicz dla nintendo switch, hehs.

Opublikowano

Xenoblade Chronicle X na WiiU wyglądał za(pipi)iście a od trailerów twardniała pyta.

A ta dwójka na Switcha wygląda okrutnie c(pipi). Te projekty postaci, ja (pipi)e tragedia. 

Edytowane przez Xantu

Opublikowano

Całkiem możliwe że gameplay Zeldy będzie :obima:  

Chciałbym więcej gier z Mario i jego kumplami na Znicza, Nintedno niestety nieprzerwanie inwestuje w nowe IP olewając takie ikony.

Opublikowano

zelda w 900p - flagowy tytul, najwieksza gra niny, jezu w 2017 bedzie prosiak, zaraz scorpio, bajki o 4k a niny nie moze nawet zrobic full hd w swoim najwazniejszym tytule

jako handheld przestos ale jako stacjonarka to straszny archaizm, zreszta switch jest tym czym powinno byc wiiu w chwili premiery

Opublikowano

Słicz słabszy od xone? Ło matko, rozumiem że N zawsze było upośledzone pod tym względem, bo niby dobre gry, ale się (pipi)a szanujmy. Nie dość że przenośnie na 2 h to Jeszce granie o poziom niższy niż zwierzęta.

Opublikowano

Nie rozumiem, konsola niby mocno reklamowana wannabe 1080p dock hybryda, a jednak ciężko o ten poziom, teraz splatoon w 720p (no dobra, 60 fps i to się chwali) - to jednak widać, że siły ta konsola nie ma, żeby można było dawać gry w full hd, już ktoś wspomniał, że nowa Zelda w 900p będzie (flagowy tytuł Ninny), no trochę beczunia, mamy 2017, a oni jednak dalej w epoce kamienia jeśli chodzi o sprzęt.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie rozumiem, konsola niby mocno reklamowana wannabe 1080p dock hybryda, a jednak ciężko o ten poziom, teraz splatoon w 720p (no dobra, 60 fps i to się chwali) - to jednak widać, że siły ta konsola nie ma, żeby można było dawać gry w full hd, już ktoś wspomniał, że nowa Zelda w 900p będzie (flagowy tytuł Ninny), no trochę beczunia.

Spoko zemulujesz sobie na pececie w 4k za kilka lat,

Mi 900p nie przeszkadza. Nintendo zjada. Nie chodzi o grafę, chodzi o prawdziwe konsolowe korzenie.

Na PS4 w store robi się już śmietnik jak na steamie z kolejnymi goownogrami, a Ninty nadal sztywniutko idzie po swojemu. Szanuje.

Opublikowano

W marcu liczy sie tylko Horizon: Zero Dron w sztywniutkim 1080p z downsamplingiem na krawedziach.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

W marcu liczy sie tylko Nier Automata

Opublikowano

ŁIJUU też było upośledzone, i zdechło, ile można tych Marianów, Zeld i sztosów na lekarstwo. Sony jakie jest, ale potrafi często zaskoczyć nowymi ex,lub VR które pewnie zjadlo dawno kinecta 2.0.

Opublikowano

Ogólnie mam w dopie grafikę, tylko wbijam szpilę w Ninny (sam będę brał konsolę, po roku zapewne jak gry będą, interesuje mnie Xeno najbardziej), że w sprawach sprzętowych są daleko w tyle, myślałem, że po porażce Wii U coś wyciągną wnioski, a tu jednak mogą być po części dalej powielane błędy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Klapy narzakające na niską rozdzielczość w exach Nintendo  :reggie: . Dobrze wiedzieć kto jest prawdziwym graczem, a kto liczbową dzifffką.

Pluje na was, tfu!

Opublikowano

Mario Kart 8 DELUXE EDITION 1080p60fps.

Nintendo Switch 1:0 Playstation 4

Opublikowano

zelda w 900p - flagowy tytul, najwieksza gra niny, jezu w 2017 bedzie prosiak, zaraz scorpio, bajki o 4k a niny nie moze nawet zrobic full hd w swoim najwazniejszym tytule

jako handheld przestos ale jako stacjonarka to straszny archaizm, zreszta switch jest tym czym powinno byc wiiu w chwili premiery

Ja CIe prosze kórva przestań pisac cos o tej konsole i przeżywac ze coś tam jest hóiowe czy dobrego bo i tak tego nie będziesz miał, a najwiecej masz od pierwszego trailera konsoli do powiedzenia. No nie mogę juz tego czytac i zaraz pojadę do tego Chorzowa i Ci normalnie bombe sprzedam. ;/

Opublikowano

Ja CIe prosze kórva przestań pisac cos o tej konsole i przeżywac ze coś tam jest hóiowe czy dobrego bo i tak tego nie będziesz miał, a najwiecej masz od pierwszego trailera konsoli do powiedzenia. No nie mogę juz tego czytac i zaraz pojadę do tego Chorzowa i Ci normalnie bombe sprzedam. ;/

Dziwi Cię ta jego gadka? Przecież to u niego normalne, wszak to...Ficsuchare :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.