Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no nie wiem mi tam driveclub się podobał, sporo w nim pojezdzilem

ale poczatek z gra to bylo WTF na tych pierwszych trasach

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wiedziałem, żeby nie kupować pada elite do X1.

Największą wadą tego kontrolera jest, że inne później wydają się być zrobionymi ze styropianu.

Opublikowano

Dc to to samo co PGR

a że nie ganialiscie się w wyzwaniach to słabo...tam główna siła gry siedzi

Opublikowano

Ale touchpad, wprowadzanie tekstu ruchem to fajne bajerki, nie powiem. Krzyżak tez jest OK. All in all tragedii nie ma, ale no król jest tylko jeden. Jestem sobie w stanie nawet wyobrazić, że wybieram w przyszłości multiplatformy na X1 właśnie z tego powodu.

Jeśli chodzi o menusy to może jeszcze kwestia przyzwyczajenia, ale dash X1 mimo, że wolny jak skur,wesyn, to wygodny. Podgląd postępu pucharków, widoki ile się grało, kto ile w danym miesiącu zdobył GS, społeczności, strony gier ze screenshotami i streamami, podoba mi się to jak nie wiem. Na PS4 tak ascetycznie trochę. Dobrze to czy niedobrze, no to już każdy musi sam ocenić.

Graficzka w Uncharted 4 wiadomo, zaje,bista. Chociaż wciąż jest miejsce do poprawy ;). TLOU2 na Pro może doje,bie poziom jeszcze wyżej.

I to tyle, dzień jak co dzień dzień po dniu trzeba iść spać, ile można w gierki grać ;/.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ja tam używam do PS4 klawiatury za 15 PLN na usb :) Ale pytanie kruku, bo niebawem kupię U4, to chciałbym wiedzieć gdzie są te elementy grafiki do poprawy, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę? ;)

Opublikowano

patrzac szybko na psnprofiles to z 40zarejestreowych gier mendrka jakie posiada na ps4 (czy to z plusa czy kupil) to na xone nie zagralby tylko w second son, ratcheta i remastery uncharted, cala reszta dostepna na xone

żeby życie miało smaczek, raz kabab, raz growy raczek.

Opublikowano

Ale pytanie kruku, bo niebawem kupię U4, to chciałbym wiedzieć gdzie są te elementy grafiki do poprawy, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę? ;)

Jak to co, ZIARNO :corvo:

Opublikowano

Ja tam używam do PS4 klawiatury za 15 PLN na usb :) Ale pytanie kruku, bo niebawem kupię U4, to chciałbym wiedzieć gdzie są te elementy grafiki do poprawy, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę? ;)

No bardziej chodzi mi o to, że mimo tego, że jest zaje,biście, to wciąż kolejne generacje mają sens, bo są rzeczy, które mogą być ładniejsze. Ale to są detale, szkoda się nawet rozdrabniać i szukać dziury w całym.

Opublikowano

epic swego czasu gadalo, ze do fotorealistycznej grafiki potrzeba 40 terafankow wiec jeszcze troche generacji przed nami

Opublikowano

Jak dobrze mieć ten komfort, że lubi się zarówno pada od XO jak i PS4. Różnie to bywało z innymi padami, do każdego we wcześniejszych generacjach się potrafiłem przyzwyczaić, niestety zawsze kosztem drugiego. A teraz? od Xboxa super, od PS4 też, jest fantastycznie

no dobra, trochę wolę DS4 :/

Opublikowano

"Dzięki podłaczeniu kontrolera poprzez odłączalny kabel USB możesz cieszyć się niskimi opóźnieniami i wielogodzinną rozgrywką bez potrzeby ładowania"

:kaz:

Opublikowano

opoznienie to cos co definiuje spolecznosc konsoli microsoftu.

Opublikowano

no ja chetnie posmieje sie z tego jak sie smiejesz, zwazywszy, ze od 10 lat nie grales w nic innego niz halo, forza i gearsy. aaa, no ten super nowy dead rising 4 :D

Opublikowano

-zamiast na wieże, wspinamy się na żyrafy

-milion znaczników

-subquesty, subquesty wszędzie

-wspaniałe dialogi

xd, dobrze, ze nioh wychodzi

Opublikowano

(pipi)ac Horizon przehajpowany balon z obietnicami jaka ta gra nie jest fajna a jak bedzie to sie znowu bolesnie dla preorderowcow okaze.

Po pierwszym prawdziwym Mesjaszu Yakuzie 0 czas na kolejnego Nioha :banderas:

Opublikowano

ds4 ma dla mnie jedna wade jest zbyt lekki i delikatny ciagle boje sie ze jakas sprezynka wystrzeli i mnie zabije

ale gra sie na nim bardzo komfortowo nawet caly dzien, duzo lepszy od pada od x360

aha no i bateria xd

Opublikowano

Ja jak rozbierałem poprzedniego pada aby wymienić baterie na mocniejszą obczaiłem ten mechanizm trigerów i tak się zastanawiałem jak to jest, że działa i nie rozpadnie się po 3 dniach grania. No ale mineły na nim 2 lata i działał dalej jak sprzedawałem, więc jakoś to działa :D

A padzik od Pro trzyma 12-14h

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fajne to ps4 pro, nawet a-e-s-t-e-t-y-c-z-n-e ale ten pad to musi byc prowo xD. I ten 20cm kabel, troche beka

pierwszy wieczór spędziłem na kablu, bo pad fabrycznie był wyładowany xD

ale trochę już się przyzwyczaiłem, że pod tym względem konsole Sony chyba już wiecznie będą w lesie

można podłączyć do PS4 pada od X1?

Opublikowano

Jak przeszedlem Dooma na tym padzie to przejde wszystko. 

tylko ta bateria xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.