Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie zrozumiesz, bo jesteś tylko klapem.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja sie  zastanawialem czy nie sprzedac ale mam dosc spory backlog gier na One + kupionych chyba z 10-15 sztosików do wstecznej,  których nawet jeszcze nie włożyłem do napędu :lapka:

Opublikowano

Zelda na WiiU to druga najdroższa gra jaką kupiłem, ale jak zobaczyłem, że już nawet na Amazonie mają info, że nie wiedzą czy będzie druga dostawa, to trzeba było sypnąć geldem na wszelki wypadek  :reggie:

Zgarnąłem ostatnią w sklepie, heh. Niezły fart.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

co tam bedzie grane na switchu po zeldzie? bomberman czy dojenie krowy?

Opublikowano

co tam bedzie grane na switchu po zeldzie?

Zelda :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No pięknie będzie się czytać temat o Zniczu jak po miesiącu kurz po Zeldzie opadnie :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Fast Racing

M

X

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Don taką okazję sprzątnąl sprzed nosa Czarkowi :/

Proszem paniom! A on się przezywa! Woła na mnie biedak! <_<

Opublikowano

bomberman a potem się krukowi sprzeda  

Znaczy jego ojcu 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Gdybym brał teraz switcha to z zelda i bombermanem :fsg: No ale z zakupem raczej poczekam do świat i zobaczę jak sprawa bedzie wyglądać z virtual console ;)

Opublikowano

16939674_1296571220423358_73677861829655

Najlepsze seriale i filmy oraz najlepsza gra, a Ci w jakiegoś horajzona grają xDDDDDD

Opublikowano

16939674_1296571220423358_73677861829655

No ale Sea of Thieves w tym roku, to jest bomba!
Opublikowano

ja sie  zastanawialem czy nie sprzedac ale mam dosc spory backlog gier na One + kupionych chyba z 10-15 sztosików do wstecznej,  których nawet jeszcze nie włożyłem do napędu :lapka:

no wiadomo, że największy problem z xboksem mają osoby, które go widziały tylko na śmiesznym obrazku w Internecie, też w ogóle mi przez myśl nie przeszło pozbywanie się One'a

Opublikowano

tez bym nie sprzedawal xbona za 300zl

Opublikowano

no wiadomo, że największy problem z xboksem mają osoby, które go widziały tylko na śmiesznym obrazku w Internecie, też w ogóle mi przez myśl nie przeszło pozbywanie się One'a

w kwietniu gramy razem mój drogi e kolego w coopie na xbox one . 

Opublikowano

Miałem Zwykłe premierowe PS4. Kupiłem Pro a Fata PS4 zamiast sprzedać, zamieniłem bez żadnych dopłat  na Xboxa One i jestem mega zadowolony. Mam w miarę mocny gejmingowy PC z W10 na którym miałem FH3, GOW4 które sobie teraz zainstalowałem na konsoli dzięki za(pipi)istej usłudze play anywhere. Do tego dostałem za darmo kody na wszystkie części Girsow które przeszedłem w wstecznej i się zakochałem w serii. Wiem że napiszę banał ale jestem szczęśliwy ze mogę sobie zagrać na dowolnej platformie i nie jestem ograniczony do jednej. Xbox to kawal za(pipi)istej konsoli i żałuje że dopiero teraz ją mam. Wszystkie te wojenki konsolowe to dziecinada  zwłaszcza jak się czyta dorosłe osoby jak wypisują takie pierdoły. Peace i pozdrawiam :)

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Kariery to Ty tu kolego nie zrobisz.

Opublikowano

tak naprawde toczy sie jedna wojna, pomiedzy  prawdziwymi graczami, ktorzy kochaja gry, a ograniczonymi wyznawcami plejstejszym

BTW pisanie na Vicie postow to masakra

Opublikowano

Ten xbox to jakaś gra na PS4 czy Switcha ? 

Opublikowano

Miałem Zwykłe premierowe PS4. Kupiłem Pro a Fata PS4 zamiast sprzedać, zamieniłem bez żadnych dopłat  na Xboxa One i jestem mega zadowolony. Mam w miarę mocny gejmingowy PC z W10 na którym miałem FH3, GOW4 które sobie teraz zainstalowałem na konsoli dzięki za(pipi)istej usłudze play anywhere. Do tego dostałem za darmo kody na wszystkie części Girsow które przeszedłem w wstecznej i się zakochałem w serii. Wiem że napiszę banał ale jestem szczęśliwy ze mogę sobie zagrać na dowolnej platformie i nie jestem ograniczony do jednej. Xbox to kawal za(pipi)istej konsoli i żałuje że dopiero teraz ją mam. Wszystkie te wojenki konsolowe to dziecinada  zwłaszcza jak się czyta dorosłe osoby jak wypisują takie pierdoły. Peace i pozdrawiam :)

no, fajnie, bardzo miło widzieć normalnego usera - z merytorycznym postem, ale to zdecydowanie ten ten dział 

także

pozdrawiam__Cg_orig.gif

miłego piątku

Opublikowano

jak nie ten jak ten ten

Opublikowano

No sprzedac One'a zeby kupic Switcha to cos nie teges by bylo...

Zrobilbym tak samo. To i tak jest martwe pudlo. 

Super sprawa z tym Switchem. Po ograniu Zeldy mozna ja postawic w gablocie dla ozdoby. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.